Top Social

Kārdinošie grima ārzemnieki

Vai runājot par dekoratīvo kosmētiku vēl ir kas tāds, kas Latvijas veikalos nav pieejams? Jā, ir gan un vispār šie draugi ir atzīti par iecienītākajiem produktiem pasaulē, ah šie kārdinošie  ārzemnieki!


  • NARS Orgasm blush- slavenākais vaigu sārtums pasaulē Vienā persiku tonī ar zelta mirdzumiņiem. Nodrošina maigu un dabisku pietvīkumu. Es gan vairs nespēju izšķirties varbūt es vēlos pat vairāk Super orgasm, kuram ir lielāks mirdzuma daudzums.




  • BOBBI BROWN Long wear Gel eyeliner - dižpārdoklis! Vairāku best of the beauty balvu ieguvējs. izcila noturība, pat ūdenī. Un unikāla, viegli uzklājama tekstūra.  Pieejams 13 toņos. Es, protams, vēlos klasiski melno. 




  • LAURA MERCIER - Secret Camouflage dēvē par gudrāko konsīleru. Augstas koncetrācijas pigmenti nomaskē pūtītes, rētiņas, asinsvadus pigmentācijas plankumus, tumšos lokus. Turklāt saglabā ideālu klājumu visas dienas garumā.  Starpcitu šo produktu izmanto arī modelēm pirms modes skatēm vēnu un zilumu maskēšanai. ( WOW) 


  • BENEFIT - Benetint kulta universālais produkts , kuru klāj gan uz lūpām, gan uz vaigiem. Turklāt dažādās kombinācijās. 
Izskatās, ka man ir gatavs pamata saraksts ar produktiem, kurus meklēšu Londonā :) Ah, Ikgadējais IMATS apmeklējums tuvojas vēja spārniem! Tāds prieks, ka nespēju vien beigt dīdīties. Ja godīgi, tad tieši šobrīd skatoties youtube video izrakstu sev interesējišos produktus, kurus varētu censties Londonā atrast :) Me happy! 
Es ļoti vēlētos dzirdēt komentāros no Jums par kārdinošiem grima ārzemniekiem,kuriem man derētu pievērst skatu. :)
Lai Jums forša diena. 
P.s. Kādam varbūt ir kas no šī kvarteta? Gribētu dzirdēt Jūsu domas :)
Bučas un apskāvieni!
L.

Post Comment
Una no Vēlais rīts teica...

Man ir kā reiz visi šie.. :) Šodien sabildēju krājumus, atcerējos sen aizmirsto BB laineri, jācer, ka tas vēl ir darbspējīgs, man ir tonis Cobalt Ink (tie toņi ir bišķi vairāk tagad, pāri par 20). Benetint ir mans mīļākais sārtums, Orgasm seko aiz tā. Super Orgasm nav tā īsti iegājies dēļ tiem mirdzumiem.

Unknown teica...

Izskatās, ka visu man vaig :) oo paldies par info, es tik smalki par BB laineru toņiem nepētiju :) man jau tik melnais interesē ;)

Maria Shirokova teica...

Paldies par apskatu. No jūsu saraksta gribētos pamēģināt vaigu sārtumu un gudro konsīleri.

Camille Sugar teica...

Es tā saprotu, ka man ir perfect dupe priekš Nars Orgasm (Man ir Sleek 3 sārtumu palete tonī Lace), bet es neteiktu, ka baigi bieži lieotju.

Unknown teica...

Vaigu sārtums viennozīmīgi ir jāmēģina. Ažiotāža ap šo toni nerimst jau gadiem :)

Unknown teica...

Un kapēc nelieto? Vienkārši vaigu sārtumi neaizrauj? :)

Auto Post Signature