Top Social

Legs, Body and Face with Braun Silk Epil 7


Gludas kājas visu cauru gadu netērējot ne centa? Ne gluži, bet nav tālu no patiesības.



Braun Silk Epil -7 ir mans šī gada labākais un vērtīgākais pirkums, kurš jau pēc 2 lietošanas reizēm sevi būs 100% atpelnījis. Par ko es runāju? Par epilātoru! 




Matiņu likvidēšanas veids - izraujot tos ar visu sakni. Šis epilātors ir ar dažādiem uzgaļiem, uzlādējams ar elektrību, izmantojams arī dušā. Sauso epilāciju veic uz sausām kājām, bez krēma paliekām.  Mitro epilāciju veic uz mitras ādas, pat zem tekoša ūdens. Close-grip tehnoloģija nodrošina īpaši efektīvu epilāciju pat īsiem matiņiem. 40 pincetes vienmēr atrodas ciešā kontaktā ar ādu. Epilāciju var veikt rokām, kājām, padusēm, sejai un bikini zonai. Dažādie uzgaļi ir piemēroti visu iepriekšminēto darbību veikšanai. Vēl papildus manam epilātoram ir arī skujošā galviņa. Tas nozīme nekādas vaksācijas un nekādu neasu skuvekļu. Sajūtas pirmajā mirklī savdabīgas zonās, kurās nekad iepriekš nav tikusi veikta vaksācija- man asocējas ar tetovēšanu. Jo man personīgi nesāp, bet kņudina un skaņa arī līdzīga. 
Ērtā somiņa sniedz iespēju ērti epilātoru ņemt līdzi ceļojumos un ar to darboties jebkurā pasaules vietā. Kas gan sievietei vēl vairāk ir vajadzīgs par pārliecību vasaras saulainajos mēnešos vai brīvdienās pie okeāna? Un vispār tāpat kā nagiem vienmē ir jābūt sakoptiem, tāpat sievietēm vienmēr jārūpējas arī par savu kāju maigumu. 






Šo komplektu iegādājos veikalā Euronics par 99.00€, garantija 2 gadi.

Kā ir ar Jums? Vaksācija, epilātori vai skuvekļi? Varbūt kādai ir kas sakāms par fotoepilātoriem? 
Superīgas visiem brīvienas, bučas un tiekamies jau pavisam drīz! 
L. 
Post Comment
Una no Vēlais rīts teica...

Kā ar matiņu garumu - cik garus vajag ataudzēt, lai varētu lietot? Man tas vienmēr traucējis vasarā lietot epilatoru, vismaz agrāk bija tādi, kur tomēr vairākus milimetrus vajadzēja..
Es pašlaik testēju lāzerepilāciju, drīz pabeigšu kursu, tad noteikti padalīšos ar iespaidiem.

SantaKudreņicka teica...

Ahh. Priekš kam mums sievietēm vajadzīgi lieki matiņi?! :( :D

Man šī problēma vienmēr sagādā galvas sāpes. Esmu gan skuvusi, epilējusi un vaksējusi... Līdz galam neapmierina neviens rezultāts. Pēc skūšanas matiņi ataug nākamajā dienā, epilācija- "too much pain" un man šis proces aizņem pus dienu. :D Vaksācija- ok, to es vēl varu ieciest. Sāpīgi, taču viens, divi- gatavs! :)
Ļoooti gribu veikt fotoepilāciju un ceram atvadīties no matiņiem uz ilgāku laiku.

Unknown teica...

O jā , par šo gribēšu dzirdēt vairāk. Matiņiem nav jābūt gariem, 2mm jau der… viņam lielākas problēmas pat ar pārāk gariem matiņiem kā ar īsiem :) es esmu ļoti priecīga.

Unknown teica...

Jā, Santiņ, nav vajadzigi. Pavisam nav vajadzīgi. :D Njā ar skuvekli man tas pats, Vaksācija man nav laika aiziet, kur nu vēl laicīgi pierakstīties, bet sāpes man nav baigi izteiktās, tapēc es par šo aparātu esmu īpašā sajūsmā :)

Zanda teica...

Ar epilatoru draudzējos jau labu laiku un lai cik dīvaini tas neliktos, man tas īsti nekad nav licies pārlieku sāpīgs process, drīzāk, mani tad vairāk biedē vaksācija lielos laukumos un meistari, kas izliek dienas dusmas :D
Ar fotoepilatoriem draudzenes draudzene dabūja otrās pakāpes apdegumu. es pat nezinu kur viņa bija aizgājusi, bet laikam cik noprotu caur kuponiem pirka procedūru un še - beigās otrās pakāpes apdegumi.

Krista teica...

Tuvākajā laikā plānoju izveidot rakstu par savu pieredzi ar fotoepilāciju mājas apstākļos. Maz runāts par šādu tēmu un, kad pati izlēmu par labu tā iegādei, nebija viegli atrast atsauksmes par konkrētiem produktiem! :)

Unknown teica...

Oi, Oi, ar kuponiem gadās visādi, sākumā viņi dara labi, tad sāk palaisties vaļīgāk, jo jau apnīk pa mazām naudiņām kaut ko darīt. Bet trakums, otrās pakāpes apdegumi ir baisi :(
Re, vēl viens draudziņš ;)

Unknown teica...

O forši, pastāstīsi savu pieredzi, man draudzenes māsai ir foto epilators mājas apstākļiem- dārgs, darbu dara labi, tikai tas laiks, kas jāpavada apstrādājot laukumu ir pailgs ;) gaidīšu atsauksmi :)

Anonīms teica...

Es biju arī ilgu laiku lietojusi epilatoru, un tad man vienreiz bija jāsteidzas un ātri pārbraucu ar skuvekli, kopš tā laika baigi negribās, jo man visas procedūras, vaksēšana/epilēšana ļoti sāp :( bet rezultāts ilgtermiņā bija ļoti labs, ļoti maz mati auga, ja atauga tad ne tādi rugāji, kā pēc skuvekļa. Arī tādi neuzkrītošāki bija :) jāsaņemas atsākt! :D

Unknown teica...

Jā, saprotams, skuveklis ātri, nesāpīgi! :) bet jup, ilgtermiņa rezultāts ir superīgs. Bet es saprotu tos, kuriem sāp! Šis nav nesāpīgākais variants :)

Auto Post Signature