Top Social

EISENBERG PARIS PURE WHITE

Pigmentācijas plankumi jau 25 gados? Tas nav nekas jauns! Kapēc?



Lūk, ko Es nesen uzzināju par sauli, Uv stariem un nepareizu kopjošās kosmētikas produktu lietošanu. Turpinam lasīt un tad jau par visu pēc kārtas. 

" Perfekts un vienmērīgs sejas tonis... Tas ir šis skaistums, ko vēlas vakardienas un šodienas sievietes, kas iedvesmoja manai Tīri Baltajai līnijai." / José Eisenberg /

Pigmentācijas problēmas ir normāla parādība vecumā pēc 40 gadiem, kad hormonālo svārstību dēļ tiek izjaukts organisma balanss un ārējie faktori ādas izskatu ietekmēt var daudz vieglāk. Kapēc pigmentācijas plankumi parādās arī gados jauniem cilvēkiem? Starpcitu, arī es esmu tajā skaitā.

Nelabvēlīgi ietekmē:
  • Saule vai solārijs - UV Stari
  • Antibiotikas un citas zāles, tikai ārsti, diemžēl, nemin faktu, ka zāļu lietošanas laikā nevajadzētu sauļoties
  • Pretapaugļošanās tabletes
  • Kosmētikas zīmolu un produktu dažādība. Sastāvi vienkārši var nebūt draudzīgi un radīt problēmas.
  • Melanīna ražošanas traucējumi
  • Smaržu lietošana uz dekoltē vai rokām, jo to sastāvā ir Bergamots, kurš veicina pigmentācijas rašanos
  • Sauļošanās 48h laikā pēc epilācijas, kad āda ir ievainota. 

Pigmentācijas plankumu rasšanās nav saistīta un to neietekmē tas, cik mēs no dabas esam gaiši vai tumši. Cienījamajam prezidenta kungam Barakam Obamam ir tieši tik pat liels melanīna daudzums organismā, cik man. Melanīna skaits ir vienāds visiem cilvēkiem. Toties tas kā mēs izturamies pret ādu un kāds ir mūsu dzīves veids, gan ietekmē to kā izskatās mūsu āda.

Mērķtiecīgi ādas kopšanas līdzekļi

EISENBERG ir laidis klajā līniju PURE WHITE.
Tā nav balinošā līnija, tapēc to var lietot ikviens gan cīnoties jau ar esošajiem pigmentācijas laukumiem, gan arī pasargāt savu ādu, lai tādi nerastos. 

Šis neparastās kombinācijas sinerģija nodrošina efektīvu pretnovecošanās un antioksidējošu iedarbību, veicina priekšlaicigu hiperpigmnetācijas bloķēšanu., novērš pigmnetācijas plankumu veidošanos, un līdzsvaro ādas toni. Āda ir aizsargāta un pigmentācijas plankumi tiek efektīvi samazināti.  Tiek sasniegti strauji, acīm redzami un ilgatoši rezultāti, neatkarīgi no ādas tipa un jebkādām agresijām un blakus efektiem.


Crème De Jour SPF 30 (Sejas krēms)
Šis mitrinošais un aizsargājošais dienas krēms satur jaunās paaudzes aizsargfiltrus, kas darbojas sinerģijā, lai pasargātu ādu no UV staru negatīvās iedarbības. E vitamīns aizsargā no gaismas un šūnu oksidēšanās kaitīgās ietekmes. Bellis Perennis ziedu ekstrakts un C vitamīns izlīdzina un aizkavē pigmenta plankumu veidošanos. Nodrošina vienmērīgu un mirdzošu ādas toni. Iepakojums ar dozatoru ir ērts, ļauj paņemt nepieciešamo krēma daudzumu, nebojājot tā struktūru.
Lietot katru rītu uz sejas, kakla, dekoltē.
Cena: 92 eur, 50ml
iegādāties var: Douglas

Saharīda izomerāti mitrina ādu, trio-molekulārā formula apgādā ar skābekli, atjauno un aktivizē. Ideāla dekoratīvās kosmētikas bāze, nesatur smaržvielas, krāsvielas un protams neapšaubāmi ir dermatoloģiski testēts.

Šo lietoju ik dienas, mana nākamā izvēle gan būtu ar SPF50, lai ir maksimāla aizsardzība un āda jūt, ka mīlu viņu un rūpējos par to. :) Krēms ir perfekta bāze zem make-up, vai arī gluži vienkārši viens pats uz sejas uzvedas pasakaini labi. Noteikti iesaku krēmam pievērst uzmanību. Vispār jau tie patentētie produkti ir viennozīmīgi labāki un kvalitatīvāki par citiem saviem līdziniekiem. 


EISENBERG Relaxing Creamy Mask (Relaksējoša krēmveida maska)

Relaxing Creamy Mask - intensīvi mitrina, kā arī nodrošina anti - novecošanu un samazina noguruma pazīmes. Zieduekstrakts un C vitamīns veicina vienmērīgu ādas toni, un atklāj pārsteidzošu gaismas toni. Dermatoloģiski pārbaudīts. Nesatur smaržvielas, krāsvielas un parabēnus. Enzīmi un bitehnoloģiskās molekulas atbrīvo ādu no mirušajām šūnām, bioaktīvie peptīdi, kuri saņemti no piena ir galvenie, kuri atbild par šūnu atjaunošanu. Biostimulīns ( aktīvā sastāvdaļa) apgādā šūnas ar gaisu un veicina kolagēna un elastīna sintēzi.

Triomolekulārā formula ir jaunības pastiprinātājs!

Lietošana:

Lietot vienreiz vai divas reizes nedēļā. Uzklāt nelielā daudzumā uz sejas un kakla ādas. Atstājiet to uz 15-20 minūtēmun pēc tam lieko noskalojiet ar remdenu ūdeni.
Cena: 85eur , 75ml
Iegādāties var: Douglas 

*Jāsaka ka šī maska ir pasakaina un darbojas ne tikai kā SOS līdzeklis brīžos, kad āda ir sagurusi, pelēcīga, sausa un saskumusi, bet arī regulāri to lietojot āda ir tonusā un uzvedas patiesi labi.  Tāds luksusa prieciņš ādai, bet Es jūtu, ka viņa to novērtē. Viena no labākajām sejas maskām kādu esmu lietojusi. Apkārtējie, kuri zin, ka lietoju šo masku arī komentējuši, ka maska labi dara savu darbu, kad ir dikti sausa āda bez porām. Un ar šo masku varot panākt tādu patiesi sabarotu ādu un sajūtas esot fantastiskas. Nevaru nepiekrist Zanei. Es šo masku lietoju vakarā un neskaloju nost, bet to, kas nav uzsūcies - iemasēju ādā. Šķiet, ka nedaudz uzpumpēta, gluda un starojoša, bet ne lipīga un taukaina. Viennozīmīgi patiks dehidrētas, sausas, normālas un kombinētas ādas īpašniecēm. Tām, kurām ādiņa taukaina- šis būs daudz daudz par daudz. :) Maskai ir patīkams, ļoti viegls citrusīgs aromāts.

Vai Jūs lietojat krēmus ar SPF tikai vasarā vai visu cauru gadu?
Un sejas maskas lietojat vai galīgi nav vajadzības?
Uz tikšanos jau pavisam drīz!
L.

* Paldies Eisenberg Paris pārstāvjiem Latvijā par izglītojošo semināru, kas lika saprast, ka ādu ir nepieciešams cienīt un mīlēt visu cauru gadu.  

Post Comment
Alksne teica...

Es priecājos, ka tik savlaicīgi esmu uzzinājusi par SPF nepieciešamību, tādēļ jau aptuveni gadu to lietoju katru dienu. Protams, rudens beigās, ziemā un pavasara sākumā samazinu ciparu līdz 15-20SPF, bet kad sāk parādīties saulīte lietoju 30-50SPF.
Esmu starā par to dienas krēmu, jo man kā taukainas ādas īpašniecei viss, kas ir ar SPF sagādā problēmas, bet kaut kā šis dienas krēms + praimeris strādā uz manas sejas - kosmētika pēc pāris stundām vēl nav "aizbēgusi" :)

Es arī to masku nemazgāju nost, bet to, kas palicis pāri pēc tām 15-20min iemasēju ādā. Parasti klāju pusstundu pirms gulētiešanas 1x nedēļā. Kad pamostos āda izskatās fantastiksi!

Unknown teica...

Es ar masku lietoju 1x nedēļā ;) klau vai esi bāzi ar spf testējusi zem make-up + zibspuldze? :)

Alksne teica...

zem makeup visu laiku, bet vot ar zibspuldzi gan es nebildēju pilnīgi neko :)
btw, tev viņu body serums + ķ.krēms pietiks visām 56 dienām?

Unknown teica...

Kāpēc jautā par zibspuldzi sakarā ar SPF? Negatīvi ietekmē?

Camille Sugar teica...

SPF (virs 15), lietojot zibspuldzi veido balta spīduma efektu.

Camille Sugar teica...

Dikti gribu to dienas krēmu izmēģināt, bet nu 92 eur ir pa šerpu :D

Unknown teica...

Nē, balto spīdumu neveido tas cik augsts ir spf bet gan kādi filtri ir sastāvā.

Unknown teica...

Man šķiet, ka pietiks tik ilgam laikam. Serums palicis 1/3 un tieshi tik pat rozā kremiņš :)

Unknown teica...

Par patentētiem augstas klases produktiem tā vien sanāk.. Cena ir augsta, bet tas nav paredzēts katram tīnim. Es EISENBERG lietoju- vairāk gan ultra rich cream jau gadiem katru ziemu, jo zinu, ka viņš ir efektīvs. :)

Auto Post Signature