Top Social

BES Žeņšeņ serums

BES Beauty & Science  ampulas matu augšanas veicināšanai. 




Sveiki, šodien par vienu izteikti lielisku atklājumu matu kopšanas pasaulē. 
BES Žeņšeņ serums pret matu izkrisšanu. Tas, ka tas paredzēts pret izkrisšanu nenozīmē, ka to var lietot, tikai tie, kuriem matu skaits uz galvas strauji samazinās. Šīs ampulas ir vērtīgas ikvienam, kurš vēlas nostirpināt, spēcināt un piešķirt spīdumu saviem matiem. 12 ampulas ir pietiekams daudzums, lai ievērojami uzlabotu matus un pamanītu rezultātus kā arī tos nostiprinātu. Jau tad, kad kastīte bija pusē virs galvas bija manāms jauno matiņu mākonītis, kā arī draudzenes izteica komplimentus par izteikti spīdīgiem matiem. YES! Tieši tas, kas vajadzīgs, lai saprastu, ka izvēle ir bijusi pareiza. Paldies Zanei, kura ieteica izmēģināt. Tagad to iesaku  izdarīt visiem arī es. Nākamās es mēģināšu  BES ampulas ar augu placentu - sausiem, plāniem, novājinātiem matiem. 

*Žeņšeņa ekstrakts savas tonizējošās, stimulējošās un atdzīvinošās iedarbības dēļ ir vērtīga palīdzība matu izkrišanas novēršanai. Ideāls, lai spēcinātu un atjaunotu matu saknes un to struktūru. Produkta īpašā formula satur kalciju, D-pantenolu un multivitamīnu kompleksu, kas baro, atjaunojot pareizo matu augšanas līdzsvaru. Palēnina matu izkrišanu, stimulējot sakņu kapilāru darbību.

Kur var iegādāties šīs ampulas un citus BES produktus? 
Frizieru servisa veikalos cena vienai ampulai -1.20 eur, iepakojums 12 ampulas - 14.40 eur
Salonline veikalā, Canella veikalos
Kā arī jaunumiem varat sekot BES Facebook lapā 

Šīs ampulas lieto pēc matu mazgāšanas iemasējot galvas ādā, neskalo. 
Aromāts  kā jau žeņšeņam nav nepatīkams, bet ir jūtams. 

Esmu vēl tikusi pie BES SILKAT eļļas matiem, par to stāstīšu nedaudz vēlāk, kad būšu kādu laiku jau lietojusi. Domāju, ka arī tā neliks vilties, jo BES produkcija ir kvalitatīva un vispār kā jau kārtējo reizi Itāļi pierāda, ka daudz saprot gan no skaistuma, gan modes, gan dizaina un viennozīmīgi no ēst gatavošanas.

Kādas ir Jūsu attiecības ar BES produkciju? Vai ir kas lietots, vai ir kāds produkts, kurš būtu interesants mēģināšanai? 

Lai Jums neaizmirstama diena… 
Bučas,
L.


Firma Cosmec S.r.l. ir dibināta 1964.gadā, Milānā. Uzņēmums ražo profesionālus matu kopšanas līdzekļus ar specializāciju matu krāsu ražošanā. Šis ir ģimenes uzņēmums jau otrajā paaudzē. Firmas produkcija ir pārstāvēta vairāk nekā 77 valstīs, visos kontinentos. Visa produkcija tiek izstrādāta un ražota tikai fabrikas Cosmec S.r.l. rūpnīcā, Milānā. Latvijā šī kosmētika tiek piedāvāta no 2001.gada.

Post Comment
Unknown teica...

Ah, prieks, ka tev patīk. Es bez šīm apmulām nekur vairs. :)
Iesaku Tev pamēģināt Silkat matu masku vai Midopla matu masku - pēc abām mati spīd, ir dzīvīgi un viegli ķemmējami (manu blondos matus tādus dabūt ir diez gan grūti :D ) :)

Unknown teica...

Jā mati dievina šo produktu ;)
Paldies, pamēģināšu arī parējos tevis ieteiktos produktus, paskatīšos, kurš mani vairāk uzrunā ;)

Auto Post Signature