Top Social

LUSH svaigo masku pagatavošanas darbnīca

 Trešdienas pievakarē, paprāvā dāmu pulciņā, dzirnavu ielā 70. LUSH COSMETICS veikala telpās norisinājās atraktīva Catastrophe cosmetics svaigās maskas pagatavošana. Uh, tas tik bija interesanti! 







Uzzinājām arī to, ka LUSH vannas bumbas lieliski draudzējas ar vannas putām- viens vannas putu klucītis ir paredzēts kādām 4 vannas reizēm- to smuki var sadalīt gabaliņos un nolikt citām relaksējošām vannas reizēm. Tāpat jautrību pieaugušo starpā radīja burbuļu pūsšana ar plaukstās uzputotu dušas želeju. :) Ja jau lieliem patika, tad cik jautri tas būs mazajiem!




Paralēli LUSH produktu apskatei un jaunu ideju tveršanai, mums bija lieliska ( no sirds saku, ka pat fantastiska ) iespēja iepazīties ar Hurom un Vitamix virtuves iekārtām- viena svaigu sulu spiešanai - HUROM un otra ir blenderis-  smūtiju, zupu, sorbertu, mandeļu piena, riekstu sviesta un jebkura cita kulinārā lidojuma pagatavošanai. Es sev sāku naudiņas atlikt sulu spiedei- tas ir kas neprātīgi lielisks un unikāls. 
Starpcitu tik pat cik svaigi darbojas LUSH, tik pat svaigi var izmantot kivi sulu, pēc apdegumiem, lai noņemtu armirušo ādas kārtu. Iesmērē sulu ādā, patur 15min un nomazgā! Dabīgi, iedarbīgi un veselīgi. 
Otrs svaigais padoms, ja kādam jāatbrīvojas no sausas galvas ādas/blaugznām- 3 rītus pēc kārtas izmazgājiet galvu ar svaigi spiestu ananāsu sulu! ;) 





Kas ir pats galvenais sulu spiede ir tik klusa, ka varat to lietot kaut naktī, kaut blakus sapnīšus baudošam cilvēkam. 


Lēnā izspiešanas tehnoloģija (Slow Squeezing Technology) ir sākums pasaules sulu spiešanas eksponenciālam sprādzienam, jo ar šo tehnoloģiju sula tiek izspiesta lēni un stabili, samazinot jebkādus izejvielu bojājumus, kā arī saglabājot maksimāli dabisko garšu un uzturvielas. Šāda tehnoloģija saglabā sulā visas labās vielas, nepiesārņo to ar metāliem, kurus kopā ar sulu parasti sanāk izdzert un arī pārpalikušo augļu vai dārzeņu masu bieži vien varēs tālāk izmantot kūkām vai kāda cita ēdiena pagatavošanai. Viens aparāts - vairāki ieguvumi! 


Un trešais padoms, ja trūksts enerģijas, tad svaigi spiesta vīnogu sula būs tieši laikā, jo tā satur dekstrozi- cukuru, kurš ļoti isā laikā nonāk asinīs un paceļ enerģijas līmeni nekaitējot veselībai.


Un tad sekoja pats pats galvenais pasākuma notikums- svaigās melleņu maskas "Catastrophe cosmetics" pagatavošana.
Sastāvs:
  • Mellenes
  • Jūras aļģes
  • Glicerīns
  • Ēteriskās eļļas 
  • Talks 
  • Kalamīna pulveris 
To visu saspaidījām un kārtīgi sajaucām kopā un tad jau pildījām trauciņos. To visu darīt un jaukt bija patiesi interesanti! Jāsaka, ka šādu atraktīvu piedzīvojumu ir iespējams piedzīvot ikvienam. Vismaz kā minimums nedēļu iepriekš piesakoties Dzirnavu ielas veikalā. Maksimālais cilvēku skaits 15. 
Izvēlēties var gatavot melleņu un/vai šokolādes masku/as. 
Cena par šo piedzīvojunu nav viennozīmīga, jo viss atkarīgs no tā ko vēl vēlēsieties veikalā padarīt. Aptuveni ar minimums 60€ par pasākumu būs jārēķinās. Toties katra saņems pašas pagatavotu svaigās maskas bundulīti, kuru kaut tajā pat vakarā varēs likt sev uz sejas! Yay! Ja ir apnicis cept makarūnus, klausīties sievišķos padomus vecmeitu ballītēs vai gribas kādu oriģinālu aktivitāti jebkuros svētkos! Lūk, kur ir lieliska iespēja! 







Paldies LUSH komandai, par interesanto notikumu, paldies Polhem PR par ielūgumu un paldies meitenēm ar kurām bija forši pavadīt laiku. 

P.s. Šodien aprit tieši gads kopš nopietni trenējos sporta zālē, tapēc vakara plānā ir pamatīgas svinības ar pilsētas labāko kokteiļa vietu iekarošanu :) Lai jums izcila atpūta, jauka diena un uz tikšanos jau pirmdien!
L.
Post Comment
Zanda teica...

Bija tiešām interesanti, un bija prieks arī Tevi satikt :)
Apsveicu ar sasniegumu! Gadu nemitīgi treniņi prasa iekšas un gribu, tāpēc nosvini to kārtīgi ;)

Unknown teica...

Ou jā, es esmu lepna par sevi, par izturību un reizēm arī lielā slinkuma uzveikšanu. Toties sajūtas ir super! :)

Auto Post Signature