Top Social

KISS from Bio2You


TAKE A CLOSER LOOK  AT MY EYES! 







ENG: Mineral Eyeshadow for gorgeous looking eyes from BIO2YOU ! 
This is a mineral cosmetic and this eyeshadow has the perfect sparkle in it to achieve amazing dazzling catchy eye make-up look :) I love this eye shadow it has the perfect balance between shade and sparkle. What do you think? 
Wish you an amazing day!
Kisses

LV: Dabīgas minerālu acu ēnas tavam neatvairāmajam skatienam no BIO2YOU! 
Vai Jūs zinājāt, ka Bio2You klāstā arī tiek pārstāvēta minerālu dekoratīvā kosmētika? Principā, kopš burtiski tikko nāca klajā arī Bio2You bb krems, ar šo kosmētiku ir iespējams izveidot pilnu grimu. Iesaku uzmest aci. Piedāvājums nav super plašs, bet man vēl acīs iekrita un dikti gribas vienu bronzerīti. ;) Šīs ēnas, manuprāt, satur perfektu balansu starp toni un mirdzumu. Ne par daudz, ne par maz. Ideāls vasrai, līgavām, svētkiem un arī ikdienai. Kā jums patīk? Ko sakat par minerālu kosmētiku?
Lai Jums izcila diena!
Bučas




Post Comment
Unknown teica...

Pat nezināju, ka bio2you ir ēnas.
Pagaidām lietoju un testēju krēmu ādai ap acīm, bet vēl nevaru spriest, jo tikai nedeļa pagājusi. Vienīgi nepatīk, ka ilgi iesūcas ādā, kas apgrūtina rīta make-up uzklāšanu laika ziņā.

Unknown teica...

Forši, ka Bio2you paplašina sortimentu ;)

SantaKudreņicka teica...

Šinīs bildēs tev acis staro īpaši spoži! :)
Tonis patīk, kā pati saki- lieliski sabalansēts starp toni un mirdzumu. Minerālā kosmētikas nav mīļākā, taču ir iepatikušās pāris ēnas un pūderi no Micabella. Lai gan domāju, jo vairāk sākšu strādāt ar minerālajiem produktiem, jo vairāk iepatiksies. :)

Unknown teica...

minerālās ēnas un visi pigmenti ir superigi ar savu mūžīgumu un ārkārīgi ērto lietošanu :) Paldies, ceru, ka mirdzums uz labu :)

Uma teica...

Kas tas ir par tonīti? Loti skaisti izskaties! :)

Auto Post Signature