Top Social

CALZEDONIA

Ērti, skaisti, interesanti, sievišķīgi un atšķirīgi- tie būtu vārdi, kuri, no mana skatu punkta, raksturo šo zīmolu.



Calzedonia leggings - 19.95€

ENG: I am so, so, so, so happy that finally Riga has CALZEDONIA and Intimissimi shops. Italians knows their stuff. They know how to create perfect qulity and design fashion items. And these ones are so affordable. Leggings are between 19.95-29.95€, tights are mostly 9.95€ 
My next stop there will be to get over the knee lenght socks. And some cool tights. 
But those are not the only things you can get there! Swimsuits, shorts, shirts, beach wear, skirts and even dresses. U just name it. So worth cheking out their shops or online shop. Have you tried anything from CALZEDONIA!?

LV: Es esmu tik ļoti, ļoti, ļoti priecīga, ka beidzot Rīgā ir atvēries CALZEDONIA and Intimissimi veikali. Itāļi  prot savu arodu. Zin kā radīt izcilu  un  augstas kvalitātes modes dizainu. Un šajā veikalā viss ir par ļoti pieejamām naudiņām. Legingi ir cenu kategorijā starp 19.95 un 29.95€, zeķubikses lielākoties ir 9.95€ 
Nākamreiz vēlos iegādāties garās zeķes virs ceļgala. Un varētu arī kādas interesantas zeķubikses. Un šīs nav vienīgās lietas, kuras var veikalā atrast! Pieejami peldkostīmi, šorti, krekliņi, pludmales apģērbs, svārki un pat kleitas. Ko vien var nosaukt,. Noteikti ir vērts iegriezties Riga Plaza centrā, kur atrodas veikali. Kāvarī interneta veikalā var daudz ko papētīt jau iepriekš. 
Vai kādam ir kas bijis jau no CALZEDONIA

p.s. nākam nedēļ super raksti par TALIKA,JOICO,EISENBERG un VICHY


Calzedonia leggings 25.95€

Post Comment
Maria Shirokova teica...

Sveiki! Es esmu Intimissimi velas cienitaja, bija prieks uzzinat ka LV beidzot it vikals. Tikai patreiz neesmu LV :( Sakiet, vai apaksvelas izvele laba?

Unknown teica...

Prieks, ka zinātāji arī uzzina, ka Rīgā ir veikals. Apakšveļa kā vnm skaista un izvēle plaša. Katrs savai gaumei atradīs ko piemērotu :)

Auto Post Signature