Top Social

NYX Cosmetics

NYX kosmētikas labumi, kuri Latvijā jau ir iekarojuši skaistuma mīļu sirdis. 






LV: Beidzot ir pienākusi diena, kurā es varu padalītes ar jums savās domās, iespaidos un sajūtās par NYX kosmētiku. Domāju, ka daudzi no Jums zin, kas ir NYX kosmētika, bet tie, kuri nezin, tūlīt to īsumā uzzinās.

Kompānija NYX dibināta Losandželosā 1999.gadā. NYX Cosmetics piedāvā augstas kvalitātes kosmētiku par pievilcīgām cenām. Tas padarījis NYX par visstraujāk augošo kosmētikas kompāniju Amerikas Savienotajās Valstīs.

Nu jau ši kosmētika ir pieejama arī pie mums Latvijā, pat ļoti brīvi ik vienam kosmētikas mīļotājam visos Douglas Latvija veikalos. 
Kā jau bildēs varat redzēt kaut kas manā make-up somā ir iekrājies no šīs kosmētikas. Starpictu, paši mani mīļākie produkti NYX HD konsīleri gandrīz vienmēr bildēšanas brīdī izmūk no kadra un nekad šeit netrāpa NYX Jumbo pencil tonī MILK (balts) . Ir produkti, kuri vienkārši ar savu izcilību trāpa uz " I "
Kā jau noprotat, neviens lieks un nožēlas pilns cents netiks iztērēts par HD konsīleri vai Jumbo zīmulīti MILK :) 
Matējošie papīrīši ir izcili draugi ikvienas dāmas rokas somiņā, matētās lūpu krāsas pigmentētas un noturīgas, Slavenais NXY vaigu sārtums TAUPE ir ok, bet izmantoju to vairāk modelēšanai un tādai toņu miksēšanai, nevis kā pamattoni vagiem. Matējošais nobeiguma sprejs ir labs, bet tas skābo ābolu aromāts, tomēr, mani nesaista. zīmulīši kā zīmulīši. 
Photo Loving primer zaļajā tonī, ir man ļoti palīdzējis pie ļoti apsārtušām sejām, matējošs, izlīdzinošs un neitralizējošs efekts garantēts. Ļoti patīk šī vieglā bāze. 
Un mans lielākais NO NO ir Doll Eye skropstu tuša- sauktu to par Wanna Be Lancome :D No rīta veru vaļā, steigšus krāsoju skropstas, bet saprotu, ka nelkas nemainās… Kas notiek?? Es nesaprotu. 
Metu malā, ķeru citu tušu un problēma ir izzudusi, BET, ja man nebūtu citas tušas? Ne jau visi tur mājās rezerves skropstu tušas! Eh vilšanās, jo mēģināju ar to darboties vēl pāris reizes, bet nekā. Varbūt vienkārši mana izpratne par DOLL EYES ir daudz, daudz savādāka, kā NYX kompānijai. 
Bet kā jau vienmēr ir izcilnieki, ir viduvējības un vienmēr būs arī kāds nesekmīgais. Piedod, Doll Eyes, sēdies 2!

Vispār kompāniju vērtēju labi, no meitenēm dzirdējusi esmu labas atsauksmes par NYX butter gloss lūpu krāsām/spīdumiem. Mēģinājusi nēesmu, bet labās atsauksmes bija daudzas. 

Vai Jūs vēlētos redzēt video kurā veidoju make-up izmantojot tikai NYX kosmētiku? 
Un vai Jums ir kādi NXY kosmētikas mīluļi? 

Uz tikšanos jau piektdien ar atskatu uz Riga Fashion Week ;) 
Lai Jums un man izcils 1 aprilis!
Bučas


ENG: 
Well finally this day has come. I am telling my thoughts and comments about famous NYX cosmetics. I guess everyone knows this brand but for those who don't I will brief You trough quickly so you're up to date ;)

NYX originated and is headquartered in the heart of sunny Los Angeles. The cosmetics line was founded in 1999 by a young entrepreneur named Toni K. Toni has been involved in color cosmetics since she was a teenager and has always desired to create and share a line of cosmetics that provided quality products at approachable prices.
NYX Cosmetics, named after the ancient Greek goddess who ruled the night, uniquely offers a permanent collection of special-occasion makeup in addition to a solid selection of every day basics and on-trend shades.  Known for rich pigments and high payoff in products is what places NYX in its own class and distinguishes the line as a leader in the massive color cosmetics industry. NYX is available in 70+ countries at thousands of retailers

This cosmetic brand for a while is available in Douglas Latvia stores therefore everyone can get their hands on the good stuff. As you see in the pictures I already have quite a few products from NYX, most of the time my top products I love from NYX are hiding like HD concealer and at all times I forget to show Jumbo pencil in shade Milk. Both amazing products and you never will be upset speeding your money on these babies.  Matte blotting papers has to be in your purse at all times to maintain perfect skin condition. Matt lipsticks will be long-lasting. The most famous NYX blush in shade Taupe is not the most popular when I do make-up as I use it more as a contour shade than a blush.  Matt finish spray is good but I am not the fan of the sour apple scent. Well and the lowest mark in the class goes to Doll Eye mascara as I would like to say- Wanna be Lancome. Well  I was really upset and happy at the same time. Upset with the texture and application of this mascara and happy that I have more than one mascara at home. 
But as always in every class some are excellent, some are middle and some will always fail. Sorry Doll eyes, this time you Failed. 
Over all I like a lot this cosmetic brand, the prices are really affordable and the products are very good for these prices. And I almost forgot I heard a lot of good comments about NYX Butter gloss lipstick. So I will take a look as well. 

Have you tried and maybe you already have a favourite NYX product? Share your thoughts they will mean a lot to me. ;) 

Will talk to you on friday :)
I wish Me and You too the most amazing 1st april ;) Don't get fooled. ;) 
Kisses 





Post Comment
Alksne teica...

Es kā reiz iegādājos Butter lūpu krāsu izstādē un nu pagaidām man ļoti patīk :)
Lietoju arī HD konsīlerus (dzelteno un pašu gaišāko toni), bet kopš esmu iegādājusies Elf dzelteno, NYX dzeltenais ir nedaudz palicis novārtā.
Tagad loti gribas savā īpašumā iegūt to vaigu sārtumu, kas ir tev un arī pamēģināt izmantot vairāk modelēšanai :)

Elīna Š. teica...

Mani interesē konsīleri. :) Nevaru izlemt, mēģināt NYX, ELF vai MAC. Šķiet, ka neesmu neko mēģinājusi no šiem zīmoliem.

Velvet mimosa teica...

Video mēs gribam, tev forši sanāk! :)
No Nux man ir slavenais Taupe vaigu sārtums, pagaidām nekā cita, tas ir lielisks un gribu vēl arī konsīleri, tos ļoti slavē.

Unknown teica...

Pagājušajā nedēļā nopirku vienu no NYX matētajām lūpu krāsām un esmu TĀDĀ sajūsmā. Lūpas nesausina, krāsa skaista un turās vismaz 4+ stundas. Interesē izmēģināt matētos lūpu krēmus, par tiem daudz laba lasīts.

Unknown teica...

Es gan izstādē vēlējos iegādāties ko vairāk no NYX, bet 7dien nebija ne brīža laika, lai ietu pētīt klāstu. Iešu uz viņu veikalu un pirkšu bez atlaidēm :D

Unknown teica...

tu vari ļoti oriģināli ņemt no katra pa vienam, visus dažādus toņus un tad tik miksēt kopā :)

Unknown teica...

Paldies , viedo būs. Sarunāts ;)) Konsīleri noteikti vari pievienot savai artilērijai , man šķeit, ka tev varētu patikt.

Unknown teica...

Man matētā lūpu krāsa ir neirastā, bet šogad ļoti aktuāli brūnajā tonī. Un par noturību ar saku, tik labāko. Man ar Butter lūpu krāsu prasās izmēģināt. ;)

sieviskiba teica...

Beidzot nopirku Butter lūpu krāsu - ļoti patik tā krēmīgā sajūta uz lūpām :) pagaidām kaifoju ;)

Unknown teica...

Prieks dzirdēt tik daudz labu atsauksmju, noteikti, pati ar iegādāšos :)

Zanda teica...

Matētās lūpu krāsas ir ideālas. Žēl, ka tikaino visa sortimenta ir maz toņi, ko tiešām vēlos, bet par noturību un kvalitāti tikai labākie vārdi. Konsīleri - tu jau zini - lietoju un mīlu! :)
Taupi gribēju, bet tad atradu savu Bahama Mama un vairs nav nepieciešamības, jo man patīk tāds ne tik auksts un vēss tonis, tāpēc Bahama Mamma dod to efektu ko meklēju - modelējums+nedaudz brūnumiņš.

Unknown teica...

Par kosīleri - Yes, padlies par palīdzību izvēloties man papildinājumu ;) Taupe nav neaizstājams un super unikāls viagu sārtums, ir interesants, bet re, ka katrs var atrast arī ko vēl sev sirsniņai tīkamu :)

Auto Post Signature