Top Social

Garnier Miracle skin cream


Pretnovecošanas dienas krēms visiem ādas tipiem.






Komplekss ar 7 aktīvajām vielām:


  • LHA 
  • PRO-retinolu
  • C un B3 vitamīnu
  • B5 provitamīnu
  • Peptīdiem
  • Ingvera ekstraktu

Sastāvā esošās mikrokapsulas bagātinātas ar mikropigmentiem, kas pielāgojas katram ādas tonim. Dubults skaistuma efekts. 

Tūlīt pēc pirmās lietošanas: 
  • Ādas tonis kļūst vienmērīgs
  • Āda tiek mitrināta 24h 
  • Gludāka un maigāka

Pēc ilgākas lietošanas:

  • Pretnovecošanas efekts - grumbas, pigmentācija samazinās
  • Āda kļūst tvirtāka
  • Redzama ādas kvalitātes uzlabošanā
  • Vienmērīgāka un gludāka āda

Sastāvā UV filtri (SPF 20)  aizsargā no saules kaitīgās ietekmes. Nav komedogēnisks, optimāla panesamība un dermatoloģiski pārbaudīts. 

Pieejami trīs dažādi produkti – dienas krēms sausai ādai, dienas krēms  visiem ādas tipiem un acu krēms.
Produkta cena: 9,99 EUR

Vienīgais mans novērojums, ka gaišam ādas tonim nebūs īsti piemērots, uz savas ādas pamanu pārāk dzeltenīgo kārtiņu. Kā arī nevajadzētu pirms tam lietot biezu vai īpaši mitrinošu krēmu. Visādi citādi kārtējais brīnumainais un noderīgais produkts ikvienam, kuram patīk vieglums, ērtums un praktiskums. 



Bet tā kā vienmēr katra diena beidzas ar sejas attīrīšanu un kosmētikas noņemšanu. L'Oreal Paris izlaidis jaunu produktu-
Skin perfection trīs vienā- attīrošs micelārais ūdens. 
Normālai un jaukta tipa ādai. Noņem viegli jebkuru kosmētiku. Ar ūdensnoturīgo tušu gan būs nedaudz jāpacīnās. Toties nesatur alkoholu, nesatur smaržvielas un ir hipoalerģisks. Piemērots sejai, acīm un lūpām. Interesants šķiet fakts, ka līdzeklis nav jānoskalo, bet es, tomēr, dodu priekšroku pēc attīrīšanas lietot arī toniku. Loreal attīrošie un kosmētiku noņemošie produkti man patīk visi kā viens un šis arī nav izņēmums. Skaidrs ir viens, ka micelārie ūdeņi nekur nepazudīs un būs praktiski noderīgi ikvienas sievietes ādas kopšanā. 

Kurš ir jūsu mīļākais BB krēms un kurš iecienītākais micelārais ūdens? Būtu interesanti paskatīties cik atšķirīgas vai vienādas ir meiteņu domas. :) 

Lai jums priecīga diena.  Iesaku katru dienu censties nodzīvot maksimāli interesanti. Es cenšos sev to katru dienu atgādināt. Izskatīties labi, justies labi, ēst labi, izturēties pret sevi un citiem labi un vispār mīlēt visu ko dzīve sniedz! 
Ah, mēs visi tak esam tik skaisti! Ari TU! 
Bučas. 



BET P.s. Paziņoju un neaizmirstam, ka 3 maijā
(svētdienā) no 10:00 -15:00 Jums ir iespēja nākt uz manu POP UP Andeli- Martas ielā 9 (Spray Tan Studija Rīga) apģērbi, aksesuāri, somas, kosmētikano mana skapja un plauktiem vēlētos, labprāt, sev atrast jaunus saimniekus. Tāds pamatīgs FASHION & BEAUTY SALE.



* Testa  produkti
  • Pieejams lielveikalos, Drogas un parfimērijas veikalos 200 ml iepakojuma cena EUR 6,33 
(tagad DROGAS ar atlaidi - EUR 3.79) Lasi arī LOSTINPATTERN blogā 


Post Comment
Brigita teica...

Tieši tikko tikko ieliku savu viedokli par garnier miracle skin cream. Skatos,ka tev tonis arī nepielāgojās sejas tonim, žēl, jo sasolīti lieli labumi.

Brigita
http://www.lostinpattern.com/

Unknown teica...

Hey! I've nominated you for the Liebster Award Tag for beauty and fashion bloggers! For more information check out my post here ... http://www.beautybugtay.blogspot.co.uk/2015/04/the-liebster-award-tag.html Let me know if you do the tag and I'll check it out! x

Unknown teica...

Re cik forši, pielikšu linku uz tavējo arī ;) njā! Tā jau ir ok, bet nu līdz galam ar toni nav! Ja es būtu tumšāka viss būtu feini :)

Unknown teica...

Oh, tank you! Will check for sure ;)

Brigita teica...

Es par to pašu iedomājos, solāriju zaķiem šis būtu ideāli!

Auto Post Signature