Top Social

KÉRASTASE DISCILPINE FLUIDISSME


Kerastase Discipline: 
Pelde matu nogludināšanai un plūstošai kustībai. 
Discipline programma: matu pelde + izskalojams kopšanas līdzeklis + neskalojams kopšanas līdzeklis.

Šis komplekts ir piemērots jebkura tipa nepakļāvīgiem matiem, matu pūkošanās novēršanai. Kérastase nosaukums sevī nes prestiža, ekskluzivitātes un kvalitātes kopumu. Tanī pat laikā tas arī nozīmē to, ka no produkta tiek gaidīts tūlītējs efekts un izcila kvalitāte. Un ko lai saka, arī maniem matiem šie produkti ir piemēroti un es vilšanos nepiedzīvoju. Skaists, patīkams produkta aromāts, kā arī acīm redzams matu gludums, vijīgums un spīdums. Lielisks pamats veselīgu, mirdzošu un koptu matu ikdienai. Patreiz no visiem iepriekš lietotajiem Kerastase produktiem šos es patiesi labprāt iegādātos atkārtoti. 

Ar ko jums asociējas Kérastase produkti? Vai jums ir laba vai ne tik laba pieredze ar šīs līnijas produktiem? 

Uz drīzu tikšanos! 
Lai jums burvīga diena & BUČAZ ! 
L.



Post Comment
Alksne teica...

Paši iepakojumi jau ir kā konfektes :)
Kā ir ar to matu pakļāvību pēc lietošanas? Nepadara tik skaistus un gludus, ka pēc tam nav iespējams ieveidot?

Elīna Š. teica...

Ļoti vēlos izmēģināt Kerastase, bet līdz šim vēl nav sanācis, diezgan žēl atdot 45€ par šampūnu un kondicionieri, ja vēl grib klāt kaut kādus līdzekļus no tās pašas līnijas, tad vispār cena ir astronomiska.
Bet noteikti kaut kad pamēģināšu, šī sērija ir pirmā manā sarakstā. :)

Unknown teica...

Dizains ļoti gaumīgs :) Ir iespējams ieveidot, bet man patīk, ka nav tās pūkas sajūtas, mati ir dzīvīgi, brīvi krītoši un vijīgi. :)

Unknown teica...

Es tevi ļoti labi saprotu, kā tas ir at tām summām, bet teišu tā, ja par šiem būtu atdevusi to naudu, tad nebūtu vīlusies un nespļaudītos. ES esmu tasno, vaļējo matu fans lielākoties.. reti, kad lieku savos matos tur vēl kkādiem efektiem produktus, tapēc šis komplektiņš atbilst manām vajadzībām. :) Veseli, skaisti mati ;)

Troya teica...

Man ir visi šie produkti un lietoju tos no novembra. Un šampūns man jau ir beidzies un nopirku vēl, jo ļoti patika!

Troya teica...

Elīna, ja pirkt pie mums, tad ja, sanāk ļoti dārgi. Es pirku ap Ziemassvētkiem no lookfantastic, kad bija lielas atlaides, par vienu šampūnu es samaksāju ap 10-12 eiro un vēl dabūju dāvanu no Kerastase.

Unknown teica...

Super, paldies arī par ieteikumu paskatīties produktus lookfantastic ;) ļoti noderīgi visiem :)

Patrīcija teica...

Keraste gribu pamēģināt jau sen,bet turos,jo mani mati ir samērā niķīgi,bail,ka tie 40€ par šampūnu var neatmaksāties :(

Auto Post Signature