Top Social

Douglas Naturals and Home SPA ķermeņa kopšana

Līdzsvarā ar dabu vai tuvāk Indijai? 

Nav viegli apmierināt prasības pēc augstas kvalitātes kosmētikas, taču jaunā  Douglas Naturals līnija burtiski iemieso ikvienas sievietes sapni par saudzīgu un vienlaikus iedarbīgu ādas kopšanu. Visi produkti ir vegāni, bez parabēniem un nesatur sintētiskās krāss vai smaržas. Kas gan vēl var būt labāks?





Douglas Naturals serums sejai apvieno divus spēcīgus antioksidantus: organisko argāna eļļu un ingvera ekstraktu, kas atdzīvina ādu un aizsargā to no kaitīgās apkārtējās vides ietekmes. Aktīvā sastāvdaļa hialuronskābe izlīdzina, savelk un intensīvi mitrina ādu. Serums piemērots visiem ādas tipiem. Ļoti patīk tā vieglā tekstūra un svaiguma sajūta, kura pārņem to uzklājot no rīta uz sejas. Ļauju tam 5min uzsūkties un tad klāju pāri savu iecienīto dienas kremu. Aromāts viegls, svaigs un patīkams. Biju patīkami pārsteigta cik ļoti man šis produkts ir iepaticies. Iepriekš uz Douglas līnijas produktiem skatījos skeptiski, bet ir pienācis brīdis, kad manas domas ir krasi mainijušās. :) 
Pieejams: Douglas veikalos vai douglas.lv e-veikalā. 
29.95€ (30ml) 

Douglas Home SPA Harmony of Ayurveda Beauty Oil 
Harmony of Ayurveda Beauty Oil  - luksuss sausā eļļa intensīvai kopšanai. Ak, jel. Šī ir super super fantastiska. Nespēju pat ne tuvu nolikt nevienu no iepriekš lietotajām eļļām. Ātri iesūcas, ideāli mitrina un ir tik patīkami ar to veikt masāžas. Mandeļu eļļa un Indijas mango eļļa intensīvi mitrina, ļauj ādai justies maigai un atjaunotai. Sausā eļļa intensīvi kopj, neatstājot pēc tam nepatīkamu, taukainu kārtu. Var lietot arī kā vannas esenci un masāžas eļļu. Ideāli piemērota ādas kopšanai grūtniecības laikā.


Douglas Naturals Hand Cream (Atjaunojošs roku krēms)
Šis roku krems ir manā rokassomiņā ik dienas, viegls, patīkams un uzticams. 
Tīrs, dabīgs, efektīvs: atjaunojošais roku krēms aizsargā un baro bojātu roku ādu. Organiskā argana eļļa aizsargā no apkārtējās vides nelabvēlīgās ietekmes un uztur ādas elastību. Šī sviests un sojas eļļa sniedz ādai mitrumu. Krēms ļauj ādai justies patīkami un ātri iesūcas tajā. Krēms ir vegāns un bez parabēniem. Nesatur sintētiskas krāsas vai smaržas. Smaržu piešķir ēteriskās eļļas.
9.95  75ml


Vai Jūs esat pazīstami ar Douglas produkciju? Vai kāds no šiem produktiem uzrunāja?

Lai super skaista jums un neiazmirstama diena! 
Bučaz 
L.

Post Comment
Elīna teica...

Mani interesē vairāki produkti no Douglas Home SPA kolekcijas, īpaši dušas ķermeņa losjons un skrubji, vēl arī kādu sveci varētu pamēģināt :) Ķermeņa eļļa arī izklausās ļoti laba :)

Unknown teica...

Neesmu mēģinājusi nevienu Douglas zīmola ražojumu, bet serums sejai ieinteresēja. :)

Elīna Š. teica...

Eļļa izskatās fantastiska. :)
Būs kaut kad jānopērk.

Anonīms teica...

Man ir dušas putas no Douglas Spirit of Asia, ja nemaldos. Nopirku,lai pamēģinātu kā tas atšķiras no Rituals, cena arī principā vienāda, bet tas ļoti ļoti patīkami paveras uz ādas, pēc tādiem riktīgiem bambusiem, tas man ļoti patika, bet izvēles nav, varbūt Rīgā ir citi varianti arī, bet pagaidām man ir sanācis nomedīt tikai zaļo. Bet man patika, Rituals tā neatveras uz ķermeņa, tomēr no iepakojuma nāk ārā gēlā - bet Douglas uzreiz jau putās. Bet kopumā man patika. :)

Unknown teica...

Produkti ir daudz un dažādi, skrubji arī mani interesē un tagad vēl jo vairāk kā iepriekš :)

Unknown teica...

Serums kā reiz + grādu sezonai ideāls :)

Unknown teica...

Es eļļu 100% ņemšu atkārtoti, man šķita, ka Loreal ātri iesūcas.. Tpfu šī to dara vēl ātrāk :) un kāds aromāts un sajūtas.. Ļoti patīk

Unknown teica...

Jā, šķiet, ka ja veido produktu ar aromātu, tad patīkami, ja no viņa ir arī kāda jēga :) no Rituals man ir ķermeņa sviests un tas ir jauks :)

Auto Post Signature