Top Social

MAGIC WITH INVISIBOBBLE



INVISIBOBBLE 

nemanāmie matu riņķīši ikvienai dzīves situācijai





Saņemt matus uz augšu vai tomēr atstāt zirgastē? Inovatīvais Invisibobble ļaus jums vairs neuzdot šo jautājumu! Invisibobble krāsaino matu riņķīšu nemanāmā rezultāta maģiskā burvestība slēpjas īpašajā telefona vada formā. Aptinot to jebkura tipa matiem, tas neregulāri izkliedē spiedienu ap zirgastes perimetru, stingri noturot matus un neliekot zirgastei kļūt pārāk ciešai vai pārāk vaļīgai. Šis neregulārā spiediena efekts ļauj iegūt nemanāmu rezultātu.

Revolucionārais matu riņķītis turklāt sniedz vēl ko vairāk! Tā kā tas nerauj un nepārpūlē atsevišķus matus, tas ļauj pilnībā izvairīties no galvassāpēm. Invisibobble gludā virsma arī saudzē matus un mazina matu galu šķelšanos, kas parasti notiek, ja bieži nēsājat matus zirgastē!

To var valkāt arī kā modernu aproci; Invisibobble ir stilīgs aksesuārs, kas derēs gandrīz jebkuram gadījumam; lielisks risinājums dienai pludmalē vai sportisko aktivitāšu laikā. Tas nesamirkst, nenodilst un to vienmēr ir viegli atraisīt!

Invisibobble Latvijā izplata Somijas uzņēmums NBI Nordic Beauty Import, un šī zīmola produktus iespējams iegādāties universālveikalā Stockmann, kā arī drīzumā veikalos Douglas.
Matu riņķīšu cena ir 5.90 EUR (3 gab.)



Ko par šiem rinkķīšiem domāju es?
Man viņi ļoti patīk, nēsāju gan matos, gan kā aproces. Matus notur labi, gan copēs, gan zirgastēs, gan sapītas bizes nostiprināšanai. Ārā neslīd, matus neplēš. Mana mamma arī ir sajūsmā par rinķīšiem. Viņai ir jutīgi mati, kuri vēl nedaudz pinas, tapēc viņa norāda, ka atšķirība no parastajām matu gumijām ir vērā ņemama. Viņa tika pie caurspīdīgajiem rinķīšiem, kurus esot vigli nozaudēt, jo grūti pamanīt. :D
Cena, protams, priekš šāda rimbuļa šķiet diezgan augsta, bet tanī pat laikā šādi trīs rinķīši varētu kalpot ilgu laiku.
Starpcitu, kamēr Jūs lasat šo ierakstu, tikmēr es dzīvojos pa BARSELONU :) Šogad sevi dzimšanas dienā esmu pamatīgi apdāvinājusi. mini ceļojums un jauns Iphone6 :)
Sekot maniem Barselonas piedzīvojumiem var INSTAGRAM @laura_valuta vai izmantojot #befabdiaryexplorestheworld Jūs varat redzēt bildes, kuras saistās ar maniem ceļojumiem un atklājumiem ;)

Lai Jums burvīgs nedēļas iesākums ;)
Bučas
Un uz drīzu tikšanos.
Laura


Post Comment
Bubio teica...

Lai lielisks ceļojums! :)
Man arī šie ļoti patīk!

Unknown teica...

Padies, ceļojums ideāls!
Par gumijām esmu jau dzirdējusi, ka plāniem matiem nedreot... Es gan neko citu neizmantoju... :))

Auto Post Signature