Top Social

Kiss kill Kiss

precious lips 





Latvian: Piesātināts, sulīgs un seksapīls tonis. Filmēšanas dienas rītā pamodos ar nepārspējamu vēlmi uzkrāsot košas lūpas. Tā arī darīju. 8:00 autobusa pasažieri uz mani, protams, skatījās ar ieplestām acīm, bet kas par to ja sirds ritmiski dejo no laimes.
Mēs dzīvojam gadsimtā, kad kādam kaut kas nepatiks, kādam kaut kas ļoti patiks, kāds apskaudīs, kāds slavēs. Kam nav savas dzīves, tas dzīvos cita. Tapēc daram, ko jūtam un vēlamies. Dzīve ir pārāk īsa, lai to dzīvotu tā kā patīk citiem :)

English:Juicy, bright and sexy shade. I woke up on the shooting day with enormous  wish to put a bright lipstick on. So I did it. 8:00 in the morning, full buss with people looking at me with wide open eyes, but I didn't care as I was happily doing what I want.
We live in the century when someone will not like something, someone will like something a lot, some one will be jelous, someone will be cheering you up. The one who has not their own lives, will live others. So let's do only things we fell and want. Life is too short, to live as others like. :)





Lips/ Lūpas : ISADORA - Cabaret Red 54 


*And then you get something delicious & U eat off all your lipstick :) Fun fun fun/
Un tad tiek lūpas noēstas kopā ar super gardu vegānu kēksiņu. p.s. Recepte raidijumā gatavo 3, kuru var atrast TV3 play. :)

Post Comment
Camille Sugar teica...

Burvīgs tonis! Un tev ļoti piestāv :)

Betija Vuu teica...

smuks piesātināts tonis :) un krāsot lūpas autobusā ir sīkums, īsti asi pamanās lakot nagus un koriģēt uzacis :D (te es ne par sevi, bet ir novēroti tipāži) :))

Unknown teica...

Mīļš paldies. :)

Unknown teica...

Es gan esmu arī iemēģinājusi krāsot lūpas pie stūres. Nav diezko prātīgi :D kautgan valstīs, kur ir metro var tādus paraigdemonstrējumus novērot :)

Unknown teica...

Glad you liked it ;)

Auto Post Signature