Top Social

MAYBELLINE New York - Sensational Mascara


TUŠA APJOMĪGAM VĒDEKĻA EFEKTAM



LV: Sagatavojies atklāt skropstas, kādas tu nemaz nezināji, ka tev ir, ar Maybelline New York LASH Sensational. Iepriekšējais teikums precīzi raksturo manu izbrīnu un vienlaikus sajūsmu, kompiedzīvoju pirmo reiz paņemot rokās šo skropstu tušu. Ļoti steidzos uz ziemassvētku pasākumu, uzliecu skropsta, peķēru šo tušu, pat nenojaušot, ko es piedzīvošu. Mirklis apmulsuma, izliekta silikona birstīte uz kuras skropstu tušas ir tieši tik daudz, lai perfekti, šoreiz nebaidos šī vārda, uzkrāsotu skrospstas vienai acij. Atliecējs protams darīja savu, bet jāsaka arī, ka tik pozitīvu iespaidu nebiju gaidījusi. Uz visu skropstu tušu fona, kuras man ir lietošanā šī tiešām atšķiras un ir ieteikšanas vērta. 

*Iekšējie mikro sariņi aizsniedz un nokrāso vissmalkākās skropstiņas, kuras tu nemaz nezināji, ka tev ir. Ārējie sariņi satver un padara skropstas biezākas un garākas. Izliektā birstītes forma, kas ir pielāgota acs formai, atliec skropstas no iekšējā līdz ārējam acs kaktiņam, padarot maksimāli redzamu katru skropstu.
Pateicoties inovatīvajai, gandrīz bezsvara Lash Sensational tekstūrai, kas satur vieglus vaskus, var veidot apjomu vairākās kārtās. Katra skropstiņa tiks nokrāsota, nesaķepinot tās un neatstājot tušas kamoliņus.
IESPAIDĪGI rezultāti:
100% skropstas ir atliektas viskuplākajā vēdeklī, kādu tavas acis ir redzējušas.
No kaktiņa līdz kaktiņam, no saknēm līdz galiņiem. Neviena skropstiņa netiek aizmirsta.

Gribu zināt vai jūs ir kāda tuša pārsteigusi? Vairāk tieši pozitīvi- un pie tam negaidīti. Vai iegādājaties tikai tušas, kuras atsauksmēs sevi pierādījušas? 
Jauku Jums dienu zaķīši ;) 
L.


Post Comment
Laura teica...

Esmu no tām, kas neskrien uz veikalu pēc jaunākajā žurnālā izslavētā brīnumlīdzekļa. Mani neuzrunā reklāmraksti, bet atsauksmes no reāliem lietotājiem, kuru viedoklis man šķiet vērāņemams :) Piefiksēju Tevis ieteiktos un pazīstamu vizāžistu / stilistu ieteiktos produktus, UK atzītos top produktus. Diemžēl LV kosmētisko līdzekļu topi žurnālos man šķiet no sērijas "kas vairāk maksās, to vairāk slavēsim". Tā ka neaizraujos ar eksperimentiem uz dullo un vel mazāk klausu pārdevējas, bet rūpīgi ievācu atsauksmes un tad dodos shoppingā :)

Elīna teica...

Visvairāk mani ir pārsteigusi L'Oreal miss manga skropstu tuša. Pirms izmēģināšanas es negaidīju neko īpašu, tomēr tā izrādījās mana favorīte 2013., 2014. gadā. Tagad, domāju, ka vajadzētu iegādāties atkal, jo viņa tomēr bija vislabākā - vismaz tāda palikusi manā atmiņā :)

Unknown teica...

Iegādāties produktus, tikai tāpēc, ka tas ir jaunums man šķistu bezgala muļķīgi, bet jāsaka, ka mani reti, kas pārsteidz vairāk gan jānopūšas, ka atkal nekas īpašs, bet atsauksmju ievākšana ir ļoti noderīga :))

Unknown teica...

Un rekā- tieši šo nēesmu mēģinājusi. Būs jāpatur prātā. Jo patreiz skropstu tušu krājumi gana lieli ... :D

Auto Post Signature