Top Social

MATRIX OIL WONDERS



LV: Mati, šie skaistie mati - sievietes skaistākā dabīgā rota :) Tāpat kā ādai, tāpat arī matiem ir pieejami milzum daudz un dažādi kopšanas līdzekļi. Šoreiz par maniem šī brīža ikdienas mīluļiem un draugiem. MATRIX oil wonders shaping oil cream un flash blow dry oil. Varbūt kādam šo abu līdzekļu lietošana vienlaikus būs par smagu, bet es esmu sajūsmā- veidojošais krems palīdz matus ieveidot ar fēnu un iegūt superīgu sakārtojumu ( noderēs visām dāmām ar matu griezumu no īsiem līdz pusgariem) gariem matiem vairāk ieteiktu tieši flash blow dry eļļu. Un kad matus esmu saveidojusi, tad izmantoju nelielos daudzumos eļļu, lai piešķirtu matiem mirdzumu, nedaudz smagumu, kas tos nogludina un tie saglabājas fantastski taisni, spīdīgi, gludi un vijīgi, bet smaguma efekta. Kuplu matu veidošanai būs cits raksts ar citiem produktiem, jo šie kuplumu nedos ;)  nobeigumā izmantoju Infinium laku ar soft fiksācijas līmeni, tas nenoslogo un nesalipina matus, bet noņem lieko pūku un saglbā matu sakārtojumu ideālu daudz ilgāk. Jāsaka, ka ir ļoti liela atšķirība vai lietojam vai nelietojm veidošanas līdzekļus. Ar tiem sakārtojumi ir noturīgāki un vēlamo efektu ir iespējams panākt daudz īsākā un patīkamākā veidā. 
 Par pašiem produktiem arī jāpastāsta. kas tad ir Flash blow dry oil? 
Eļļa, spīdums matu veidošanai. Izgatavošanai izmantots Marokas argāna eļļa, kas palīdz samazināt matu žāvēšanai nepieciešamo laiku. Piemērots visiem matu tipiem. Izmanto mitros matos pirms žāvēšanas. Es gan šmaucos un izmantoju arī sausos pirms taisnošanas ar matu pannu, iegūstot īpašu spīdumu. Patiks tām, kurām gribas gludus un spīdīgus matus.
Oil wonders Shaping oil cream - modelējosais krems-eļļa. Šī produkta sastāvā arī ir jau slavenā argāna eļļa, kas baro matus. Šis krems pabaros un formēs matus padarit tos mīkstus, mirdzošus un piešķirs tiem dabisku kritumu un izteiksmīgumu. Ieklāj mitros matos, žāvē ar fēnu vai ieveido izmantojot karstos instrumentus. 


Vai lietojat kādus līdzekļus, kad žāvējat, veidojat matus? Un varbūt arī kādus produktus fiksācijai? 
Patreiz manā dzīvē nemēdz būt sliktās matu dienas, mēdz būt tikai slinkums :) 
Uz drīzu tikšanos ;) 
Laura
Produktus iespējams iegādāties tikai profesionālajos veikalos un skaistumkopšanas salonos. 
Salon line, frizieru serviss u.c. 

ENG:  Womens most beautiful natural jewellery is her hair- and again hair. :) As for skin, the same is for hair - there are available many different products to keep them healthy and beautiful. Well if we talk about these two L'Oreal products then I have to addmit that they are worth my time and your money. If you like straight and shiny hair. I use oil shaping cream for blow dry and flash blow dry oil when using hair straightener. Finishing my hairstyle with Infinium hairspray- soft hold for natural look and longlasting hold. 

Have you tried these products or anything from Matrix hair care product range? Do you use any other products for blowdry and styling? 
At the moment I don't have bad hair days there are only lazy days. 
Talk to you soon!
Laura


Post Comment
Elīna teica...

Esmu lietojusi tikai eļļu, bet nu laikam nekas labāks par Moroccanoil maniem matiem izdomāts nav. :) nesen beidzās šampūns no Oil Wonders sērijas, pēdējie metri balzamam - tad gan no eļļām nedaudz atpūtīšos. :)

Unknown teica...

Ar Moroccanoil grūti salīdzināt- šie pilnīgi dažādi produkti, šī eļļa ir kā sprejs, pūšama ;) Bet eļļas ir labas :)

Auto Post Signature