Top Social

Hair care and styling products


LV: Heys, manās ķepās nonāca šādi interesanti produkti. 

*Tangle teezer mammai tika ziemassvētkos, jo man šāda ķemme ir, tik zelta ietvariņā un katru dienu ir līdzi somiņā. Die- vi - nu :)  Jāsaka, ka tā tiešām ir praktiska un stilīga dāvana ik vienai sievietei.

*Living proof matu laka - wow, jau pierādījusi sevi mitrajā laikā uz maniem īpaši taisnajiem matiem, Lokas noturot tiešām ievērojāmā formā. Nesalipinot un neradot čaukstošu efektu, kaut gan fiksācija ir diezgan pamatīga. Kā arī man ļoti patīk aromāts- sajūta, ka matiem tiek lietots savs aromāts :) man ir ļoti parocīgs 100ml iepakojums, kuru ik pa laikam iemetu somiņā, kad matu sakārtojums ir jānotur īpaši svaigs visas dienas garumā. 

*RICH volumising mousse - apjoma matu putas izmatoju klientēm ar gariem matiem veidojot lokas- veidojas ar tām patiesi labi un noturība nepieviļ. Domāju, ka patiks arī viļņainu matu īpašniecēm.

*TIGI BED HEAD - Ressurection masku izmēģinot, šķita, ka to apēdīšu pirms vēl matos paspēšu ieklāt. Garšas un smaržas kārpiņām tā bija eksplozija. Mani mati šo produktu novērēja kā worth buying! Apēda to masku vienā mirklī. Starpcitu vai esat kādreiz piedzīvojuši brīžus, kad mats apēd produktu un šķiet, ka vairs nav pat ko mazgāt laukā? :) Man ik pa laikam tā gadās :D 

* TIGI Bead head RE- energize ..... 
Noteikti nākamos matu kopšanas produktus sev iegādāšos tieši no Bead Head līnijas. ļoti iepatikušies, kā arī esmu pamanījusi, ka Prizmā šiem produktiem ir saprātīgas cenas salīdzinot ar Douglas veikaliem :D 




Post Comment
Patrīcija teica...

Mani vēl gaida tigi matu masku mēģināšana,bet šampūns man patika-iesaku pamēģināt :)
Putas arī ļoti patīk,jo nerodas tā kraukšķīgā sajūta,kā arī putām ir patīkama konsistence, izmantoju lokām un viļņiem uz galvas :)

Unknown teica...

Love the bedhead range!
www.delhidaffodil.com

Laura teica...

Ļoti, ļoti gribu to Living Proof matu laku pamēģināt.. labi, ka ir arī maziņš tilpums nopērkams, jo tomēr padārga.

Unknown teica...

Super, es noteikti Tigi vēlos iegādāt sev lietošanai. Jā putas arī es izmantoju tieši lokām un viļņiem, ir forši, ka lokas pēc tam var droši ķemmēt, bet tās nezaudē savu noturību.

Unknown teica...

Actually I think the design is as good as the product it self ;)

Unknown teica...

Jā forši, ka ir mazie tilpumi, man laka ļoti patīk, ir doma pasērfot interneta plašumos un pameklēt lētāku iegādes opciiju.

Camille Sugar teica...

Man no Tigi agrāk bija daudz mīluļi. Tagad kādu laiku nav lietots.

Unknown teica...

Kādi bija tavi mīluļi? :)

Auto Post Signature