Top Social

BLACK OPIUM YSL

BLACK OPIUM YSL




Black Opium ir kas daudz vairāk nekā tikai aromāts. Brīnumains piedzīvojums tām, kuras uzdrīkstas likt lietām notikt. Tām, kuras nebaidās pārkāpt noteikumus. Tām, kuras iegūst, ko vēlas. 

Aromāts black opium sniedz intensīvu rezultātu, kas rodas tumsai sastopot saldu starojumu. Tas izraisa atkarību kā pirmais kafijas malks, to papildina balto ziedu starojošā sievišķība, liekot šim jaunās paaudzes austrumnieciskajam aromātam  iedvesmoties no chiaroscuro mākslinieciskās kustības, kur uzsvars tiek likts uz kontrastu un spriedzi starp gaismu un tumsu. Black Opium rada galvu reibinošu sajūtu, pietuvinot ekstāzei. 

Iedvesma: Moderna, jauna un aizraujoša variācija par atkarību. Aromāts kā adrenalīna lādiņš. 

Personība: Pašpārliecināta un unikāla, Black Opium sieviete iemieso jauno Yves Saint Laurent būtību. Brīva un pašapzinīga, viņa pauž sievišķību valdzinošā un vienlaikus pārdrošā veidā. Viņa vienmēr meklē jaunus piedzīvojumus, nekas viņus neapturēs. 

Flakons: Neatvairāmāks kā jebkad agrāk, BLACK OPIUM flakons ieguvis jaunu izskatu nevainojamā roka stilā, saglabājot pilnīgu sievišķību. 

Aromāta sastāvā: Melnās kafijas enerģija sastop balto ziedu sievišķību. Melnā kafija- apelsīnu ziedi- ciedrs- pačūlija. 

#YSLBLACKOPIUM 

Pieejams visos parfimērijas veikalos :)) 
Šis ir mans aromāts un pretendē uz vienīgā aromāta statusu starp maniem 12 citiem ikdienas aromātiem. Arī personības un iedvesmas apraksts ļoti atbilst manai būtībai. 
Ļaujieties nedaudz sajukt prātā no burvības, ko sniedz jaunais YSL BLACK OPIUM aromāts! 
Gaidu komentāros jūsu domas par aromātu ;) 
Bučas manas super zvaigznes ! 





Post Comment
Elīna Š. teica...

Smaržoju veikalā, man ļoti patīk! :) varbūt iegādāšos.

Unknown teica...

Aromāts tik netipisks YSL, modens, mūsdienīgs un sexīgs. Feedback no apkārtējiem ar tik pozitīvs. Daži, gan izskakās, ka bija gaidījuši ko vairāk :)

Anonīms teica...

It's an amazing article designed for all the online people; they will take advantage
from it I am sure.

Auto Post Signature