Top Social

[ Hair Care ] Used it and I liked it?


CLEANSING/ Attīrīšana


PRO VOKE Silver brightening shampoo -  is really good for all blondes/ ļoti labs šampūns blondīnēm

BC Color Save shampoo - Nice cleansing shampoo/ jauks attīrošs šampūns

TONY&GUY Shampoo for damaged hair - Love this, perfect for weak hair/ Ļoti patīk šis šampūns, lielisks novājinātiem matiem

L'Oreal Fibralogy thickening shampoo - Ads volume, scent is fantastic/ Piedod kuplumu un aromāts ir fantastisks.


HAIR CARE/ Kopšana


BC hair rescue smooth express- instant infusion for damaged hair, didn't do anything for my hair / tūlītēja atjaunošana bojātiem matiem, maniem gan nedarīja pilnīgi neko. 

BC Fibreforce keratin hair mask - amazing! I want to buy this one again as well shampoo and conditioner! / Lielisks- es vēlos to iegādāties atkārtoti- kopā ar šampūnu un kondicionieri. :) 

L'oreal Elvital thickening conditioner- was good but made my hair too fluffy :( / bija labs, tikai nedaudz par daudz manus matus padarīja pūkainus.

L'Oreal Elvital miraculous elixir -  must have for everyone. Sleek, smooth hair within seconds. Love it. / noteikti iesaku ikvienam- gludi, maigi mati dažās sekundēs. Ekselents produkts, vnk izcils! 

STYLING/ Veidošana


Got2Be curled- up curling mouse - this one was amazing I loved it so so much, but the product is discontinued. /  šīs putas bija patiesi izcilas, tik ļoti, ļoti patika, bet kā jau notiek ar visiem izcilajiem produktiem- tos noņem no ražošanas tieši brīdī, kad tev šķiet, ka nekā labāka nav. 

SAYOSS hairspray strong hold- this one is quite cheep & good hairspray always in my kit. Good for evening hairstyles. / šī ir diszgan lēta matu laka, bet laba, tapēc visnmēr atrodas manā darba somā un ir ideāli piemērota frizūrām. 
TIGI BEAD HEAD headrush gloss- well I was so dissapointed and sad at the same time. Product is excellent BUT the bottle is S**t as it was just half empty when I couldn't get out the product anymore. It's quite expencive so I won't buy it again. / es biju tik ļoti vīlusies un bēdīga vienlaicīgi, jo produkts savā būtībā ir izcils, tikai pudele ir reāls sū**. Pus pudele pat nebija izlietota, kad produktu vairs nebija iespējams izpūst. Tā kā peodukts nebija lēts, tad lai cik lielisks tas nebūtu es atkārtoti pirkt neriskēšu. 
KEUNE BRILLIANT GLOSS SPRAY - KEUNE products always are good and the same is with this gloss- gives lovely shine without greasing hair. Worth trying. / Keune produkti vienmēr ir bijuši labi un tā pat ir ar šo matu spīdumu- piedod skaistu mirdzumu, nepadarot matus taukainus. Ir vērts mēģināšanas. 
GOT 2 Be - straight for 4 days- straightening spray. - I like straight hair, but this one didn't leave me with a feeling that it is actually helping to do anything with my hair. Maybe anyone has tried and has different opinion cause I see this product as piontless. / man patīk taisni mati, bet šis produkts manī neradīja sajūtu, ka tas vispār kā palīdz. Varbūt kāds ir mēģinājis un viņam ir cits viedoklis, bet es šo produktu uzskatu par pilnīgi bezjēdzīgu. 
AVON advanced techniques - Oils with Argan oil for dry hair- product is not that bad considering the price, but nothing special. / Produkts nav slikts ņemot vērā tā cenu. Bet neteikšu, ka tas ir kas nepieciešams.


Post Comment
Zanda teica...

Syoss matu lakas kvalitātes ziņā ir kā kura - piemēram, es nopirku to ar zilo un nu laka galīgi garām, bet ar zaļo vai šo Tevis minēto rozā, ir ļoti laba. Biju lietojusi to Got2be brīnumu ar spreju un atceros ar tām sliktākajām atmiņām - manus matus tas padarīja ļoti plakanus un taukianus. Efekts bija, bet ne glaimojošākais. Varēja mierīgi ņemt nost no ražošanas/.. :D

Unknown teica...

Tad iespējams, ka es tam Sayoss trāpu uz pareizām pogām :) p.s. Got2be tiešām varētu ņemt nost no ražošanas... pē

Auto Post Signature