Top Social

GIVEAWAY TIME WITH DOVE



Skaisti mati ir ikvienas sievietes dabīgā rota.
šīs Dove sērijas līdzekļi tiešām manāmi uzlabo matu stāvokli un glābj bojātus matus.
Šīs sērijas trumpis ir ātras iedarbības matu maska/kondicionieris.
Ikvienai no jums ir iespēja iegūt savā īpašumā šos 4 produktus.
Kas jums jādara, lai piedalītos?


  • Jābūt sekotājam DOVELatvia FB lapai, 
  • Jābūt mana bloga sekotājam caur Bloglovin un 
  • Jāatbild uz jautājumu par matu kopšanas “alternatīvām”.
  • Kā sievietes rūpējas par matiem, ja tam ikdienas steigā atliek aizvien mazāk laikā?



Dove Intensive Repair. Ar keratīnu bagātinātā maska dziļi iesūcas jūsu matos un iedarbojas šūnu līmenī, palīdzot tiem atgūt zaudētos proteīnus. Tikmēr kondicionieris nogludina matus un aizsargā tos no turpmākiem bojājumiem. Starp citu, lai iegūtu stiprus un spīdīgus matus, turpmāk nebūs jāgaida, jo Dove kondicionieris – maska iedarbojas nekavējoties un to var izskalot jau pēc minūtes.
Visā ķermenī, arī matu sastāvā, ir gan proteīni, gan citas vērtīgas vielas. Viens no vissvarīgākajiem dabīgajiem proteīniem, ir matos, ādā un nagos esošais keratīns. Kad mati sāk zaudēt keratīnu, tie zaudē mirdzumu un sāk lūzt. Tādēļ Dove eksperti ir radījuši Keratin Repair Actives tehnoloģiju, kas palīdz nostabilizēt proteīnu līdzsvaru matos. Šī pati formula ir izmantota arī Dove Intensive Repair matu kopšanas līdzekļos.


Giveaway var piedalīties ikviens, kurš dzīvo Latvijas robežās, dāvaniņu ieguvējam nosūtīšu ar pasta stacijas palīdzību. Neaizmirstam pievienot savus epastus. 
Lai jauka diena! 

* Paldies DoveLatvija pārstāvjiem par iespēju izveidot šādu konkursu
Post Comment
Arta teica...

Pamatā labs šampūns un kondicionieris + matu eļļa un citi ieveidošanas līdzekļi.

Anda teica...

Manuprāt, lai arī cik maz laika būtu, ikdienā pietiek ar šampūnu un kondicionieri, bet nedēļas nogalē var atlicināt laiku kādai maskai vai eļļām.

Anonīms teica...

Manuprāt matus nedrīkst mazgāt katru dienu, tas tiem nenāk par labu. Ikdienā labi var palīdzēt, ja iesmērē matu galiņus ar eļļu. Vēl man patīk pūšamie leave in līdzekļi, no rīta iepūšu sagulētos matos, tie izžūst un ir svaigi un kupli. :)

Kerli teica...

Labs šampūns un balzams.. laiku pa laikam laba maska.. un šad tad labs serums matu galiem.. :) pavisam slinkās dienās - sausais šampūns.. :)

AnnMaryJane teica...

Ja ir labs šampūns un balzāms, tad citi līdzekļi ir nepieciešami tikai īpaši nepaklausīgiem un/vai dažādu iemeslu sabojātiem matiem. Pats galvenais, manuprāt ir pareizs uzturs, jo tad veselīgi mati būs arī bez n-tajiem kopšanas līdzekļiem :)

Betija Vuu teica...

es varu izskriet no mājas bez kosmētikas, bet ne nemazgātiem matiem :) tā ka tur alternatīvu nav un laiks vienmēr tiek atrasts. iztikas minimums ir šampūns un balzams vai kāds leave-in variants (ja neesmu mājās).

Dace teica...

Laiku ietaupīs regulāra matu kopšana - friziera apmeklējums reizi 3 mēnešos, labas matu kosmētikas lietošana ikdienā. Tad dienās, kad tam nesanāks pievērsties, nemaz nebūs jāvelta daudz laika. Ārkārtas situācijās glābs sausais šampūns :)

Anonīms teica...

Labs šampūns, kurš pārlieku nesausina, viegls kondicionieris :) Pavisam fiksais variants ir labs sausais šampūns. Must have manā ikdienā.

Auto Post Signature