Top Social

[ Beauty Review] Garnier 2in1 Express eye make-up remover



LV: Garnier skin naturals Express 2in1 līdzeklis kosmētikas noņemšanai. Šis Garnier divfāžu līdzeklis palīdz maigi noņemt pat ūdensnoturīgo kosmētiku. Tas neatstāj taukainu sajūtu un ir saudzīgs pret skropstām. Ļoti patīk, ka kosmētika nav jāberž nost un notīra perefekti. Sastāvā ir arginīns, kas spēcina skropstas kā rezultātā to izkrišana samazinās un tās ir biezākas.
Dotajā mirklī jau lietoju kārtējo iepakojumu un esmu sajūsmā. Šis noteikti ir mans jaunais favorīts, tieši viena iemesla dēļ- netastāj eļļainu un taukainu sajūtu. 
Aptuvenā cena: 4.97€
Produkts izcils. 

ENG: Garnier skin naturals express 2in1 make-up remover. This remover helps to remove your make-up very gently, even waterproof make-up. It doesn't leave your skin greasy and is very delicate to your eye lashes. I like a lot that I don't have to rub of my make-up. The product is enriched with arginine. Is ophthalmologically tested. I have been using the same product for a while and this is my current favourite. And the main reason- it doesn't leave my skin feeling greasy.
It is excellent product. 


LV: Otrs jaunais draugs, kurš jau otro nedēļu lietojot iepaticies ir Garnier micelārais ūdens.
Pudeles izmēri ir unikāli- man patīk šie praktiskie iepakojumi, kad to iegādājoties šķiet, ka pietiks vairākiem mēnešiem. Attīra lieliski, ādu nevelk, nekas nekur nekairinās, neprasās pēc tam kādi mazgāšanas līdzekļi vai kas cits. Salīdzināt varu ar Lancome, L'oreal un Collistar. Šis patīk vis labāk. Gan tilpuma, gan cenas, gan savas efektivitātes dēļ. 

ATTĪROŠS MICELĀRAIS ŪDENS SEJAI
Daudzfunkcionāls līdzeklis, kas noņem kosmētiku, attīra un nomierina.
Sastāvā esošās micellas darbojas kā attīrošs magnēts, pievelkot netīrumus, kosmētiku un sebumu.
Tādējādi āda ir perfekti attīrīta un atsvaidzināta bez berzēšanas vai noskalošanas.
Micelārais ūdens ir pieejams lielā 400 ml pudelē
aptuvenā  cena - 7eur

Kāds ir jūsu iecienītākais kosmētikas noņemšanas līdzeklis?

Lai šodien jums neizmirstama diena!
Uz drīzu tikšanos,
L.


ENG: My other new friend. First time purchased and used only for two weeks is Garnier Micellar cleansing water. The size of the bottle is just amazing- I love these huge bottles that leaves me thinking it will last for months. Cleanses well, doesn't irritate skin, I don't feel a need to wash my face after this product.  I can compare with L'Oreal, Lancome & Collistar micellar waters. This one I like the most. The size of the bottle is genious and it works pretty well.

MICELLARE CLEANSING WATER
For the first time, Garnier introduces the Micellar technology in an all-in-one cleanser. Like a magnet, the cleansing agents capture and lift away dirt from the skin. No need to rub to remove impurities and make-up. Perfectly cleansed and refreshed skin without rubbing or rinsing. Garnier Cleansing Micellar Water has a soothing and fragrance free formula that suits all skin types, even sensitive. 

What is your favourite make-up remover? 

May you have unforgettable day!
talk to you soon,
L. 
Post Comment
Elīna Š. teica...

Garnier micelāro ūdeni noteikti vēlos pamēģināt, pie mums tik ilgi gaidīju. :)

Ingrid teica...

ieintrigeja sie lidzekli, varbut bus jaizmegina pec ilgiem aikem kaut kas no Garnier. Sobrid makeup nonemsanai lietoju Avene micelaro udeni, Yves Rocher acu kosmetikas nonemeju un/vai Origins attiroso ellu, visi produkti loti patik.

Laura teica...

Man ir Loreal divfāžu līdzeklis, kurš notīra pilnīgi VISU, bet tā eļļainā sajūta pēc tam :/ Būs jāizmēģina Garnier!

Unknown teica...

Kas ilgi nāk, tas labi nāk, šķiet, šo teicienu man derētu atcerēties biežāk :)

Unknown teica...

uh, re cik daudz līdzekļu par kuriem neko nezinu :) Un šķiet, ka pat mēģinājusi nēesmu. :) bet katram savs.. un visu, lai cik ļoti gribētos nav iespējams pamēģināt. :)

Unknown teica...

Loreal ir lielisks, patiesi monstrs noņemšanā, bet es piekrītu par eļļainumu un tas ir vienīgais iemesls, kapēc patreiz tomēr Garnier ir priekšā. :)

Anonīms teica...

Garnier divfāžu līdzeklis arī manā plauktiņā, piekrītu, ka ļoti labs! :) Garnier micelāro ūdeni gribētu izmēģināt, jo man patīk cena! Pašlaik visu laiku biju lietojusi tikai Bioderma micelāro ūdeni, uzskatot, ka micelārais ūdens tas ir tikai no Biodermas. Bet varbūt beidzot laiks savas domas mainīt...draudzīgāk maciņam un pietiks jaunai lūpu krāsai :)

Unknown teica...

Man laikam vienīgajai ir pagaidam ir tādas love/hate attiecības ari micerālo ūdeni (no Loreal gan). Man patīk kā tas noņem kosmētki (viegli un ātri), bet man uz sejas parādījās ārkārtīgi daudz pumpu. Ļoti gribas pameģināt Garnier micerālo ūdeni (un cerams un nebūs līdzīgs rezultāts kā ar Loreal).

Unknown teica...

Tad vismaz vienreiz notiekit jāizmēģina, lai var salīdzināt ;)

Unknown teica...

Domāju, ka nevajadzētu būt tādai pašai reakcijai, bet ja ir, tad varbūt visos micelārajos ūdeņos ir kas kopīgs, ko tava āda nepanes. :(

Unknown teica...

Esmu mēģinājusi tikai šo micerālo ūdeni. Man no tā sametās pumpas un sausina ādu :( Lidos neizlietots misenē, ja neatradīšu citu pielietojumu.

Auto Post Signature