Top Social

aclub Riga opening









foto: Alekdandrs Fjodorovs

Ceturtdien, 19. decembra pievakarē, Barona Kvartāls Rīgā partapa par īstu Ziemassvētku brīnumzemi, kur svinīgā gaisotnē tika atklāts Latvijā pirmais ekskluzīvais veikals-klubs aclub, kas līdz šīm tika pārstāvēts tikai tā dzimtenē - Itālijā. Grezno pasākumu apmeklēt bija ieradušies vairāk nekā 70 viesi, tostarp arī pašmāju mediju pārstāvji, top stilisti, blogeri, sabiedrībā zināmas personības un ārzemju viesi, kas visi kā viens slaveja jaunā veikala plašo produktu sortimentu un steidza iegādāties oriģinālas un kvalitatīvas svētku dāvanas gan sev, gan saviem mīļajiem.

Iespaidiem bagātā vakara vadītājas lomā iejutās vienmēr pozitīvi šarmantā TV dīva Gundega Skudriņa, kura klātesošos izklaidēja ar interesantiem stāstiem par aclub, tā unikālo koncepciju un piedāvāto preču klāstu, kā arī laipni mudināja iesaistīties dažādās aizraujošās aktivitātēs un konkursos, kuros bija iespējams iegūt vērtīgas balvas – veikala-kluba dāvanu kartes. Tapat ikvienam viesim tika sniegta iespēja kļūt par vienu no pirmajiem kluba biedriem un tādejādi arī turpmāk iepirkties ar īpašām aclub sarūpētām atlaidēm.

Par vakara muzikālo nofomējumu rūpējās atraktīvais klubu DJ Rob4Real, kurš pasākuma viesus priecēja ar izmeklētu pasaules pupulārāko popmūzikas hitu izlasi, un, lai svinības padarītu vēl patīkamākas, ikviens klātesošais tika aicināts nofotografēties pie īpašas ar veikalā atrodamajiem mājas un interjera priekšmetiem dekorētas foto sienas instalācijas, kas tapa Stils bez Tabu portāla galvenās redaktores Beātes Ligeres vadībā.

Būtiski, ka līdz ar aclub ienākšanu Latvijas tirgū ikvienam interesentam tiek piedāvāta iespēja iegādāties tādas ekskluzīvi aclub biedriem rezervētas augstas kvalitātes preces kā gatavie sieviešu un vīriešu apģērbi, juvelierizstrādājumi, aksesuāri, interjera dekori, mēbeles, tehnoloģijas un labāko uzņēmumu piedāvātie ceļojumi un viesnīcas ar ļoti pievilcīgām atlaidēm. Pārstāvēto zīmolu vidū pieejami Itālijā un citviet pasaulē jau labi iecienītie CARUSO MEN’S WEAR, TOMBOLINI, LANIFICIO COLOMBO, MASSIMO VELLO, NAZARENO GABRIELLI, FEDON, NINTENDO, TOM TOM, ZAFFERANO ITALIA, VENINI un vēl daudzi citi.
polhem PR Latvija
 


P.s. kā vienmēr vairāk manas sajūtas un bildes var atrast manā instagram kontā (laura_valuta) un jāsaka, ka arī es biju viena no tām, kas iegādājās pati priekš sevis kādu nieciņu. Staigāju pa veikalu un krenķējos kapēc man nav drauga- super skaistas kašmira un zīda šalles. Kā arī paskaini skaistas ceļojumu somas. Šeit es būtu noteikti iegādājusies ideālo ziemassvētku dāvanu tieši vīrietim. Itāļi ar savu dizainu un kvalitāti vienmēr ir bijuši augstā līmenī un to es varēju redzēt un sataustīt arī šeit. Lai gan lokācijas vieta veikalam nav tā parocīgākā, tik un tā ir vērts iegriezties.

aclub atrodas Rīgā Barona Kvartālā, Cēsu ielā 31/3.
Darba laiks: P. - P. 10:00-19:00 | S. 11:00-16:00 | Sv. brīvs
Post Comment
Unknown teica...

Such nice pictures! Love them all :)
www.delhidaffodil.com

Unknown teica...

thank you ;)

Auto Post Signature