Top Social

[ Make-up ] Go Extreme Volum




LV: Iedvesmojoties no tendencēm uz modes mēles, sievietes visā pasaulē vēlas iegūt dramatiski izteiksmīgu skropstu efektu. Maybelline New York piešķir apjomam jaunu veidolu ar Colossal Go Extreme tušu. Tagad ikviena sieviete var iegūt ekstrēmi kuplas skropstas vienā vilcienā.

Šo brīnumu paveic Collosal Go Extreme inovatīvais birstītes kātiņš. Šīs tušas kātiņš ir dubulti izliekts, tādejādi tas padod birstītei lielu tušas daudzumu, kas tiek uzklāts uz skropstām vienā vilcienā, padarot tās kuplas. 
Patentētajai birstītei ir ļoti lieli sariņi, kas izvietoti unikālā spirāles formā, lai piešķirtu apjomu ikvienai skropstiņai, atliecot tās uz augšu un uz sāniem vēdekļa formā. 

Sastāvs ar pro-keratīnu piešķir vienmērīgu apjomu no skropstu saknēm līdz pašiem to galiņiem bez tušas kamoliņiem. Spīdīgā un elastīgā virskārta padara klājumu noturīgu. 
Aptuvenā cena 9.99 eur
Pieejamas Drogas, Douglas, Stockmann, Rimi u.c. veikalos

Love, love ( mīlu, mīlu) super tuša, birstīte & efekts! Maybelline tušas manā koferītī ir uz palikšanu un līgavām arī izmantoju Maybelline zīmola tušas. Uzticamas un efektīvas. 
Vai jums ir kāda Maybelline skropstu tuša? 
Un vai jūs vairāk interesē garums vai apjoms, kad izvēlaties skropstu tušu? 

Novēlu visiem burvīgu dienu! 
p.s. Mani moka pārgurums, varbūt varat ieteikt jauku spa vai kādu citu patīkamu relaksēšanās veidu? 
L. 


ENG: Inspired from the fashion runwa, women all over the world wants to achieve dramatic and enchanced eyelash effect. Maybelline New York gives volume a new apperance with Colossal Go Extreme mascara. Now every woman can achieve extreme volume just with one stroke of mascara. 

This miracle is possible ( pateicoties) innovative brush. The brush carries big amount of mascara wich helps achieve volume with one stroke. Brush has very big bristles and are placed in a sprial way, to give definition and volume to each eyelash. 
Our first double curved stem is designed to deposit an extra shot of volume onto the supersized brush.

Pro- ceratine gives even volume to the lashes from the bottom to the top of them, without clumping. Shiny and elastic cover gives this mascara long lasting effect. 

Love, love, love this mascara, brush and the effect - they both are amazing. mascaras from Maybelline New York is about to stay in my pro kit for a long time. I use this type of mascara for my bridal make-ups too. Just the waterproof version. Reliable and effective. 
Do you own any Maybelline New York mascara? 
And are you more in to volume or length when you choose the mascara?

Wish you a lovely day!
L. 






Post Comment
ginta_b teica...

izskatās labi, bet manuprāt visas skropstu tušas tomēr dod to efektu...vairāk uzmanību pievēršu, cik viegli to notīrīt..skropstu tušu mainu ik pēc trim mēnešiem, tāpēc patīk, ja konstitence tušai paliek nemainīga šajā laikā...kuplums un nesaķepināts look patīk vairāk...maybelline tušas pašai nav bijušas, bet daudz dzirdēts no reāliem cilvēkiem, ka patīk

Zanda teica...

Manām skropstām šī tuša nepatika, jo nedeva viņām neko. Esmu vairāk pagarinošo tušu piekritēja. :) Tomēr man draudzenei, kurai atdevu šo tušu bija stāvus sajūsmā, bet viņai jau no laika gala patīk apjomu piešķiroša tuša ar lielām birstītēm :)

Unknown teica...

Laikam, ka man mīļākās tušas ir tās, kuras dušā ar siltu ūdeni varu nomazgāt. Bet ilgas mērcēšanas ar kosmētikas noņēmēju :) un malacis 3mēneši tušai ir ideāls lietošanas termiņš- ilgāk gan nevajag. ;)

Unknown teica...

Man ar patīk lielas birstītes, bet tikai personīgai lietošanai un es šķiet esmu vairāk kupluma fans kā garuma :) man patīk, ka visas esam tik dažādas :)

Auto Post Signature