Top Social

[ Beauty ] Oriflame True perfection


LV: Sveiki, šodien par Oriflame True Perfection sejas kopšanas līniju. Jāsaka, ka pirmajā brīdī biju sajūsmā. Līnija paredzēta sievietēm no 25 gadu vecuma, kuras dzīvo aktīvu dzīves veidu, daudz strādā, maz guļ un visādi citādi sevi nedaudz moka. Man šķita- super! Tad tik mana āda gavilēs, bet nekā. Diemžēl abi kremi gan dienas, gan atjaunojošs nakts krems mani apbēdināja pārāk spēcīgā aromāta dēļ. Šķiet, ka uz sejas ir ķermeņa krems un gar degunu visu laiku salda smarža. Toties serums ( krietni mazāk spēcīgs aromāts ) un krems zem acīm ( bez aromāta)  ar rullīti, man patīk pat ļoti. Pastāstīšu vairāk arī ko par šiem produktiem saka pats Oriflame. 

* Atjaunojošais nakts krems norāda, ka āda izskatīsies kā pēc laba naktsmiera. Vienmērīgs ādas tonis, gludāka tekstūra bez smalkajām grumbām un vairāk mirdzuma. Sastāvā Albīcijas ekstrakts ( Aminoskābēm bagāts augs) un Glikolskābe ( Skābe maigi atbrīvo ādu no mirušajām šūnām).
Pēc divām nedēļām redzami uzlabota ādas tekstūra un tonis.  15.90

*Ādas stāvokli uzlabojošs dienas krems norāda, ka iegūsiet perfektu ādu un saglabāsiet jauneklīgu skaistumu. Sastāvā Albīcijas ekstrakts. Pēc 4 nedēļām adā izskatīsies veselīgāka, samazināsies ādas pelēcīgums un ādas tekstūra šķiet zīdaina, maiga un gluda. 15.90 eur

* True Perfection atsvaidzinošs, izgaismojošs līdzeklis ādai ap acīm. Dāvā nogurušai ādai ap acīm svaigumu un mirdzumu. Mitrina un uzlabo acu kontūras. Formula cīnās ar tumšajiem lokiem, pietūkumu un mīmikas krunciņām. Bagātināts ar aminoskābēm bagāto albīciju. Atvēsinošais masāžas aplikators stimulē mikrocirkulāciju un palielina želejas efektivitāti.

* True Perfection brīnumserums ādas stāvokļa uzlabošanai. Mirdzoša un atsvaidzināta āda pēc 1. uzklāšanas reizes. 20-30 gadu vecumā stress, nogurums, piesārņojums un nesabalansēts uzturs var veicināt novecošanos. Formula ir bagātināta ar InstantGlow kompleksu, kura sastāvā esošās inovatīvās pērlītes izkliedē gaismu uz ādas, un rezultāti jau pamanāmi pēc 1.uzklāšanas reizes.  Sastāvā Āzijas augs Albīcijs, kas bagātināts ar aminoskābēm.  Ievērojami uzlabojumi jau 2 nedēļās.
17.90 eur 

Iegādāties var pie Oriflame konsultantiem - patreiz kolekcijai ir atlaides skatīt ŠEIT 


Gribētu dzirdēt meiteņu domas, par šiem produktiem, kuras tos ir izmēģinājušas :) 
Un kā jau es minēju, man patīk serums un acu rullītis :) 
Lai jums izdevusies diena, es dodos mācīties! 
Vakarā eksāmens ( brrr nedaudz baisi) 
Bučas,
L.







Post Comment
Bubio teica...

No šiem visvairāk patika nakts krēms, arī acu krēms bija ok. :) Serumam patika tekstūra, bet bija sajūta, ka āda zem viņa vispār neelpo.

Unknown teica...

Hmm, es no seruma tādu sajūtu nenoķeru. Njā vienīgais, kas kremos man traucē ir aromāts. Visādi citādi tie ir super ;)

Auto Post Signature