Top Social

[ Lifestyle and beauty ] SprayTan Riga



Kas ir Spray Tan?
Spray Tan ir izsmidzināms iedegums, kurš neveidojas no UV stariem, bet gan tā sastāvā esošajiem DHA bronzeriem, kurus iegūst no dabīgām sastāvdaļām, tādām kā cukurniedres un cukurbietes. Šie bronzeri mijiedarbībā ar ādu veido lielisku dabīga iedeguma efektu, nenodarot ļaunu ādai.
Spray Tan izcelsme ir pašiedeguma krēmi. Pirmais šāda veida krēms tirgū parādījās jau 1960. gadā. Bet tā nepievilcīgā rezultāta (oranžas nokrāsas) dēļ, tā sastāvs tika attīstīts un jau 1980. gadā pašiedeguma krēmi ieguva dabīga izskata toni, sastāvā pievienojot dabīgu bronzeri DHA, kura pamatsastāvā ir cukurniedres, cukurbietes un citas dabīgas vielas, ko izvēlās ražotāji. Kopš tā brīža strauji augošā pieprasījuma dēļ, šo paštonējošo krēmu, tai skaitā arī Spray Tan sastāvs ir uzlabots līdz maksimāli dabīga iedeguma izskata pakāpei, tādēļ to izvēlas arvien vairāk cilvēku.

Vai Spray Tan ir piemērots man?
Vienmēr prāto, kā slavenības izskatās tik labi, ar mirdzošu, zeltaini brūnu ādu? Atklāsim Tev mazu noslēpumu, viņas nepavada stundām ilgi solārijā, to paveic Spray Tan izsmidzināmais iedegums!
 Spray Tan ir lieliska alternatīva  arī tiem, kuri nedrīkst vai nevēlas sauļoties saulē vai solārijā, jo tas ādai nekaitēs.
Spray Tan ādai ir nekaitīgs, dermatoloģiski testēts un dermatologu rekomendēts!

*Spray Tan nav ieteicams lietot gadījumos, ja ādā ir sakairināta (nieze), ir sausi ādas pleķīši, kas  lobās nost, kā arī uz atvērtām brūcēm.

Kā sagatavoties Spray Tan procedūrai?

Zvani uz nr . 29880060 un piesaki savu spray tan seansu!
Kad zināms seansa laiks:
- Iepriekšējā dienā noskrubē ādu, 
- dienā pirms procedūras attīri to no kosmētikas, dienas krēma, dezodorantiem un smaržām.
 Ja nepaspēsi to izdarīt mājās, varēsi to izdarīt arī pie mums. 
- Seansa dienā iesakām neizvelēties pieguļošu un gaišu apģērbu.
Ieplāno laikus tā, lai pēc 4-6 stundām vari noskaloties dušā (bez ziepēm, kā arī nevajag uztraukties, ka uzpūstais iedegums pazudīs, jo nomazgāsies tikai tik daudz, cik ādai vairs nebūs nepieciešams uzsūkt, lai veidotos tonis).

Spray Tan procedūra
Būs pieejamas vienreizlietojamās biksītes,  cepurīte, un čības, kas parūpēsies par Jūsu komfortu procedūras laikā. Ja vēlaties palikt savā apakšveļā vai bez tās, droši varat rīkoties pēc jūsu pašu ieskatiem.
Meistare jums palīdzēs izvēlēties vispiemērotāko toni, ņemot vērā Jūsu vēlmes un ādas tipu.
Sekojoši uz ādas tiks uzsmidzināts Spray Tan. To darīs meistare ar Spray Tan iekārtas pistoles palīdzību.
Pēc procedūras būs jauzgaida 10-15 minūtes, lai āda nožūtu un Jūs varētu saģērbties. Tikmēr varēsiet  izlasīt kādu žurnālu vai ielūkoties mūsu nelielajā bibliotēkā.
Kopumā seanss ilgst  aptuveni 15-25 minūtes.

Kā Spray Tan iedegumu noturēt ilgāk?
Spray Tan iedarbība nav tūlītēja, iedeguma efekts veidojas 4-7 stundu laikā.
Uzreiz pēc  Spray Tan iedeguma nevajadzētu lietot kosmētiku, dezodorantu vai uz ādas pūst smaržas. To var darīt, kad Spray Tan jau būs ietonējis Jusu ādu un nostiprinājis toni pēc dušas apmeklējuma. Svarīgi atcerēties, ka dušā nepieciešams TIKAI noskaloties un ar dvieli tikai apsusināties.
Neizvēlieties iet pie dermatologa attīrīt seju, kā arī vaksāciju plānot vienu, vai divas dienas pirms procedūras, nevis pēc.
 Ievērojot šos ieteikumus, tonis būs noturīgs vidēji 5-8 dienas, kā arī varēsiet neuztraukties par pleķīšu rašanos.






Par cenām -
pilns augums - 20 eur
seja un dekoltē zona - 4 eur
ķermenis līdz pusei - 11eur
tikai kājas - 10 eur.
Un ir arī paštonējošās putas - tieši tādos toņos un smarzās kā spreji- 18 eur :)
Pieteikties pa telefonu:  29880060
Martas iela 9,  Rīga- centrs

p.s. Ja nevēlies spray tan izmēģināt uz visa ķermeņa, iespējams procedūru veikt tiki sejai un dekoltē zonai, ķermenim līdz pusei, vai tikai kājām. Šādi varēsi pārbaudīt kā tava āda izskatās ar kādu no izsmidzināmā iedeguma toņiem un tikai pēc tam izvēlēties visa ķermeņa spray tan.

Man bija iespēja procedūru veikt visam augumam. Procedūru veicu sestdien dienas pirmajā pusē. Ievērojot ieteikumus vilku platākas drēbes, bet mans novērojums - vis vairāk uzmanību jāpievērš kaklam un dekoltē. Tur iedegums žūst vis ilgāk, tapēc iesaku apģerbu izvēlēties tādu, kas nerīvēsies gar ādu. Lipīguma sajūta uz sejas, kakla un dekoltē ir jūtama līdz pat dušas apmeklējumam. Iesaku sprejoties, kad nav paredzētas svarīgas tikšanās. Pēc dušas viss izskatās fantastiski :) tonis vienmērīgs un sajūta kā pēc saulainām brīvdienām.  Es 100% turpināšu apmeklēt šo studiju. Meitenes fantastiskas kā arī process ātrs, nedārgs, nekaitīgs un patīkams. 

Iesaku apskatīt SRAY TAN FACEBOOK un  TWITTER kontus, jo iespējams laimēt bezmaksas apmeklējumu :)
Nobeigumā pikanta bildīte, lai atrādītu kāda tad aptuveni ir atšķirība. Sprejam izvēlējos vidējo toni.
Starpcitu kādas ir jūsu attiecības ar solārijiem, paštonējošiem kremiem un spray tan? Ir vēlme būt brūnām vai tomēr dabīgais ādas tonis patīk vis labāk?









Post Comment
Bubio teica...

Super, izskatās ļoti dabīgi un vienmērīgi! :)

Patrīcija teica...

Ai kā man gribētos aizbraukt uz kādu silto zemi un dabīgā ceļā tādus toņus dabūt ;D izskatās dabīgi un forši,vienigi mani kairinātu tās baltās biksītes,kas ir mana sauļošanās problēma!

Unknown teica...

Ir iespēja viņas nevilkt un nopūst pilnīgi visu ķermeni. Šoreiz es izvēlējos ar, jo gribēju redzēt atšķirību. ;) dabīgā - nedaudz kaitīgā ceļā nosauļoties ar ir feini, tikai man veselīgāks ir šāds variants :)

Unknown teica...

Es ar nespēju beigt priecāties.. Šis ir vidējais tonis- ir viens gaišāks un viens vēl tumšāks :)

SantaKudreņicka teica...

Ļoti veselīgs iedegums- ne par daudz, ne maz. :)

Man savs ādas tonis patīk tikai vasaras periodā uz ziemu āda kļūst bāla un apsārtusi (it īpaši seja).
Solāriju neapmeklēju jau ļooti ilgi, sapratu, ka negribu tādu iedegumu. Varu aiziet gadā reizi-divas "izsildīties" un iegūt mākslīgo laimes un prieka vitamīnu, bet lai tur ceptos...negribu. :) hi Es neesmu solāriju nīdēja, šad tad kad gaidāmi kādi greznāki pasākumi var aiziet, iegūt nelielu iedegumu. :)
Es jau ilgi skatos uz šo spraytan, tik vēl nav pienācis mans laiks to izmēģināt. :) Varbūt kādu dienu... uz savām kāzām. hi

Zanda teica...

Baigi smuks iedegums. tāds tiešam dabīgs un vienmērīgs. :)
Cenas man liekas ļoti patīkamas. Tik redzēs cik ilgi Tev turēsies tas iedegums :)

Unknown teica...

Uh, neieteiktu savu pirmo reizi mēģināt pirms kāzām ;) Tas nu gan varētu saiet pēc visiem likumiem greizi :(

Unknown teica...

Jup, Noteikti ziņošu par noturību, bet cenas ir tiešām pieņemamas :)

Auto Post Signature