Top Social

[ Make-up ] So black, so Chanel


ENG:  Make-up done in the morning, lived trough the day and this is what was left on my face in the evening. :)  But the most important thing I finally tried two new product that hit the market just recently. Lancome Grandiose mascara and Chanel eyeliner in black.. Both pretty amazing product from the selective brands. Both worth taking a look. Mascara is easy to use and eyeliner is precise and really black.   Well I love classic and black liner is on the top. Always will look good and suit any situation. By the way - everyone can do eyeliner- just need to find the right shape and angle how to draw it. 

Are you loving or hating liners? What color you prefer? 

Thank you so much for reading, for following and for taking your time to visit my blog. 
Your comments and opinion means so much to me. Thank you so so so much!
With Love,
Laura

LV: Grims veidots no rīta, nodzīvojis visu dienu un tas ir tas, kas palicis uz manas sejas vakarā. :) Bet pats svarīgākais šajā visā ir tas, ka izmēģināju divus jaunus produktus, kas pavisam nesen sasniedza mūsu veikalu plauktus.  Lancome Grandiose skropstu tuša un Chanel melnais laineris.  Abi diezgan apbrīnojami produkti no selektīvās kosmētikas plauktiem.  Abi produkti noteikti ir uzmanības un meģinājuma vērti.  Skropstu tuša ir viegli lietojama, un dziļi melnā toņa laineris dara brīnumus ar savu fantastiski precīzo flomastera tipa aplikatoru. Es dievinu klasiskos make-up un laineris tajā ir topa aukšgalā. Vienmēr labi izskatīsies un būs piemērots pilnīgi visiem pasākumiem. Starpcitu, laineri var izmantot pilnīgi jebkuru acu formu īpašnieces, vienkārši vaig izvēlēties sev piemēroto biezumu un izliekumu. 

Vai jūs zīmējat lainera līnijas vai tās ienīstat? Kādai krāsai dodat priekšroku?

Paldies, ka lasar, paldies ka sekojat, paldies, ka veltat savu laiku lai ieskatītos manā blogā.
Jūsu kometāri  un viedoklis man nozīmē ļoti daudz. Paldies liels, jums,  par to!
Ar mīlsetību,
Laura









EYES/ Acis
Lancome - Grandiose mascara ( cool )
Chanel - EYELINER PEN EFFORTLESS DEFINITION ( amazing )
INGLOT - eyeshadows - can't remember the numbers :D / Neatceros nummuriņus, bet ja nu dikti gribas zināt, dodiet ziņu komentāra sameklēšu :) 
Face - Maybelline Dream fresh BB cream
Eyebrows - Christian eyebrow shadows
Post Comment
Elīna teica...

Smuki :) Dažreiz mēdzu zīmēt kontūrlīnijas, ja ir laiks, bet visbiežāk šim mērķim man kalpo zīmulis.

Anonīms teica...

Kad biju jaunāka un vēl mācījos skolā, līnijas vilku katru dienu :D tagad gan ik pa reizei tikai, kad uznāk. Izmantoju Kryolan cake eyeliner, ļoti patīk un arī ērti ar otiņu visu kontrolēju. :)
Nu, tev dienas beigās diezgan fresh look! :)

ginta_b teica...

Izskaties labi un matu krāsa laba... Tā skropstu tusa paspejusi mani iekardinat, ar laineri hmmmm laikam nemaku patīk loti varbut verts pameginat ar tādu produktu ko tu saki viegli lietot, loti patīk zilā krāsa

Bubio teica...

O, tiešām izskatās ļoti svaigi un rītam piederīgi. :)

Unknown teica...

Izskatās lieliski! :)
Pati diezgan bieži velku strelkas un parasti no plakstiņa vidus... atradu arī savu laineri - Artdeco High Precision Liquid Liner :)

Elina teica...

Saskatījos uz tevi un sagribējās ar laineri paniekoties, tik sen nav zīmēts... kaut gan agrāk ne dienu bez lainera neiztiku. Tad kaut kā noguru un tikai tagad sāk kāroties atkal... :)

Unknown teica...

Zīmulītis nesmērējas?

Unknown teica...

Sen nēesmu ar cake eyeliner darbojusies... Jāpspēlējasar savu no MUFE :)) agrāk jau dikti patika ... Un paldies.. Neticas, ka izskatas svaigi... Bet bildēts ap 18:00 vakarā :)

Unknown teica...

Paldies par matu komplimentu - patīkami dzirdēt :)
Zils lainerīc ar izskatās super ..

Unknown teica...

Jā, tā vilkšana katram savādāka, man patīk pa visu plakstiņu :) citam no vidus :) galvenais, lai sanāk un labi izskatās ;)

Unknown teica...

Classic never dies,,, gluži kā mazā melnā kleitiņa :) aiziet... Laineris rullz :)

Auto Post Signature