Top Social

[ Make-up review ] IsaDora Color Chock Glossy lip stain


ENG: its getting darker outside, less colorful becomes nature ! The more I want to be visible using bright colors in make-up. This time Color Chock from IsaDora - is a glossy lips stain And the shade is Cabaret red 54. The scent is very nice - like some super tasty cake or a sweet. Texture is soft, silky and creamy but not sticky. Application is easy, but if you want a really precise line plase use a lip pencil before. It is really glossy lip stain and this is what I really love about it. BUT there are no natural shades in this collection. They all 5 are bright and beautiful. This is my autumn/winter 14/15 must have. I think I will get onother one it is just so hard to pick a color as all of them are super cool. 

Price: 9/10
Packaging: 9/10
Product: 10/10

Do you like lipstains? Some are really affraid of bright and bold colors but you shouldnt. This is very very feminine. And all men likes bright lips :) Sexy! 

Have a productive day! 
Thank you for reading
Laura


LV: Jo laukā kļūst tumšāks, jo daba kļūst blāvāka. Jo vairāk rodas vēlme kļūt pamanāmākai izmantojot košas krāsas tieši grimā. Šoreiz Color Chock no IsaDora- tas ir lūpu spīdums ( lip stain) un tonim nosaukums ir Cabaret Red nr 54. Aromāts spīdumam ir ļoti patīkams - asociācijas ar kādu super gardu kūku vai saldumu. Tekstūra ir krēmīga, zīdaina, bet ne lipīga. Uzklāsāšana arī ir parocīga, bet, ja ir vēlme iegūt precīzu līniju, tad, lūdzu, izmantojam vispirms lūpuzīmuli. Peiekš šāda tipa noturīga spīduma mirdzums uz lūpām ir patiesi lielisks un tas ir tas, kas man šeit ļoti patīk :) BET šajā spīdumu līnijā nav neviena naturāla toņa. 5 burvīgi un koši toņi. Šo puevienoju savam rudns/ziemas 14/15 gada must have sarakstam. No mājas bez tā nekur! Domāju, ka iegādāšos vēl kādu toni no šīs kolekcijas, tikai jāizvēlas kādu, jo visi skaisti. 
cena 15.95 eur 
Iegādāties var: Douglas, tc Origo un Alfa Kolonna SPA, un veikalā profesionāļiem Hanzas ielā 10/12

Cena: 9/10
Iepakojums 9/10
Produkts: 10/10

Vai jums patīk šāda tipa lip stain spīdumi? Parasti meitenes baidās no košām krāsām uz lūpām, bet jums nevajadzētu. Tas ir tik sievišķīgi un vīriešiem patīk. :) tas esot pievilcīgi.

Lai jums produktīva diena
Paldies, ka lasījāt,
Laura







Post Comment
Unknown teica...

Skaists tonis un Tev ļoti piestāv )) bet es tieši esmu no tām, kuras kautrējas no spilgtiem toņiem :D
Vēl var paspēt: http://beauty-is-internal.blogspot.com/2014/08/giveaway.html

Elīna teica...

Vienkārši wow :) Ļoti skaists un sulīgs tonis :)

Unknown teica...

Paldies :) nun kautrēties noteikti nevaig ;)

Unknown teica...

Jā, tonis ir tik dziļš, sulīgs un piesātināts. Dikti patīk kā izskatās uz lūpām :)

anon teica...

Krāsa ļoti skaista, man tieši tādi zilgani sarkanie vislabāk patīk (turklāt neizceļ dzeltenīgus zobus manā gadījumā)

Paklau, ja nav briesmīgi rupjš jautājums, cik tev ir gadi? Mani tā ziņķārība jau sen māc. (ja ļoti negribas atbildēt varbūt var vienkārši pateikt dekādes daļu...)

Unknown teica...

Jā šie vēsie toņi notiekti neizcels un nepadarīs zobus dzeltenīgus, tas tiesa.
Un par savu vecumu šķiet, nesen blogā rakstīju, bet tā kā man patīk kļūt vecākai ( gadu un pieredzes), ne izskata ziņā, tad atzīmējos, ka man ir 27 gadi :)

SantaKudreņicka teica...

Sulīgi, kārdinoši- neatvairāmi! Šaubu nav, ka vīriešiem patīk. :)

Sabīne teica...

Tonis vienkārši bomba! Noteikti veikalā paskatīšos:)

Zanda teica...

Skaists tonis, bet laikam ne mans. Vispār man patīk stain produkti lūpām, jo tie vislabāk notur tos košos toņus. Man jau otro gadu laikam stāv dikti mīlēts Catrice lūpu stains, jo man viņš ļoti patīk pēc toņa un noturības. Tā žēl izlietot, jo sortimentā vairs nav pieejams :(

Unknown teica...

Manuprāt pat ar kedām un džinsiem vīrieši atskatīsies uz šādām lūpām!

Unknown teica...

Jā, tonis lovīte! Bet es vēl gribu - fuksijas rozā! Jo šis produkts man liekas lielisks gan noturībā, gan lietošanā :))

Unknown teica...

Ehh šīs limitētās kolekcijas un produkti! Tā ar tām super foršajām Lietām notiek gandrīz vienmēr :(

Auto Post Signature