Top Social

[ Bridal Beauty ] Summer Wedding morning

Hey, Beautiful! 


ENG: Will share with you another beautiful day I had with a bride and her best friends. I did make-up for all of them and Linda ( hairstylist and my friend was taking care of their hair).  This was a calm morning with lot of smiles, jokes and girly talks. :) Another brave groom who agreed for a little make-up. :) All of girls are so different and we went for a make-up they all desired. From natural to bold - to enhance their personalities. I always 100% Work with Make Up For Ever HD foundations. And I always use eyeshadow primer as well as waterproof mascaras. So there are few products that always has to be in my kit. :) 
Have you had your special day? 
And did you do or will you do your own hair and make-up or you had / will have a specialist for this occasion? :)
I'm not married yet, but I will do that for sure. I love weddings :)
Have a lovely weekend Friends ;) 
Thank you for reading,
Laura

LV: Dalīšos šodien ar jums vēl vienā skaistā dienā, ko pavadīju ar līgava un viņas labākajām meitenēm. Veidoju visām make-up un Linda ( friziere un man draudzene) rūpējās par visu meiteņu matu sakārtojumiem. Šis bija mierīgs rīts ar daudz smaidiem, jokiem un meitenīgām sarunām. :) Kā arī šajā rītā tikos ar vēl vienu drosmīgu līgavaini, kurš bija piekritis nelielam grimam. :) Visas šīs meitenes bija tik dažādas, tāpēc veidojām grimu tādu kādu katra vēlējās, lai tas atbilstu viņu personībai. No naturāla, līdz izteiksmīgam, lai izceltu katras personību. Es vienmēr 100% strādāju ar Make Up For Ever HD tonālajiem kremiem. Tāpat pilnīgi vienmēr izmantoju acu ēnu bāzi un ūdensnoturīgo skropstu tušu. Tapēc ir daži produkti, kuriem pilnīgi noteikti vienmēr ir jābūt manā koferītī. 
Vai jums jau ir bijusi jūsu īpašā diena? 
Vai jūs veidojāt/ veidotu savu grimu un frizūru pašas vai arī izmantojāt/ izmantosies speciālista pakalpojumus šajā dienā? :)
Es nēesmu vēl precējusies, bet noteikti to darīšu. Es mīlu kāzas. :)
Lai jums jaukas brīvdienas draugi ;)
Paldies, ka lasījāt,
Laura















WEDDING VIDEO 
Post Comment
Zanda teica...

Video superīgs! Cik viņi abi izskatījās laimīgi!

Unknown teica...

Video ir pasaka, gan operatora darbs, gan pats pāris šo mirkli ir parādījis tik tik patiesi :) Šie cilvēki ir pelnījuši mūžīgu laimi :)

Elīna Š. teica...

:)))

Unknown teica...

Mūsu ceļi darbos krustojas itin bieži ;)!

Auto Post Signature