Top Social

[ Beauty review ] Kiehl's Midnight Recovery concentrate



LV: Viens no Kiehl's vispieprasītākajiem kopšanas produktiem pasaulē. Bagātināts ar dabīgi iegūtām sastāvdaļām - skavlēnu, naktssveces eļļu, Omega- 6 taukskābēm un ēterisko eļlu maisījumu, kas satur arī lavandas eļļu. Viena nakts, daži pilieni - jaunāka izskata āda no rīta. 99,8 % dabīgs, nesatur parabēnus, smaržvielas, ūdeni un minerāleļļas.


 Naktsveces eļļa efektīvi uzlabo ādas dabīgo aizsargbarjeru un sniedz mitrumu. Lavandas ēteriskā eļļa nomierina iekaisušu un sakairinātu ādu, veinalikus palīdzot mazināt nevienmērīgu ādas toni. Skvalēns ir līdzīgs ādas lipīdiem, tas vienmērīgi uzsūcas, palīdz atjaunot ādas dabīgo mitruma līdzsvaru, lai saglabātu to elastīgu. Midnight recovery concentrate bagātīna ādu ar mitrumu, palīdz atgūt ādas mitrumu līdz rītam. Produkts pildīts otreizēji pārstrādājamā stikla pudelē un 100% pārstrādātā kastītē.

Uzklājiet 2-3 pilienus uz plaukstām, saspiediet tās un maigie piespiediet plaukstas vaigiem, pierei un zodam, lai vienmērīgi sadalītu koncentrātu. Var lietot atsevišķi vai pirms mitrinātāja.

Produkts: 10/10
Iepakojums: 10/10
Cena: 39 eur

Iegādāties var Kiehl's stendā T/C STOCKMANN  

Pirmkārt Paldies Kiehl's komandai par iespēju izmēģināt šo produktu, paldies par informāciju kā pareizi to lietot ( atgādināšu, ka Kiehl's stendā iespējams iegūt kosultācijas un noteikt arī Jūsu ādas tipu) Par katru 5 minūšu konsultāciju jūs iegūsiet sev piemērotākos produktu paraudziņus. Tāpat atceramies glabāt arī tukšos Kiehl's iepakojumus, kurus pēc tam var samainīt pret produktu. 
Otrkārt Dievinu eļļas, esences un sāda tipa produktus sejas ādas kopšanai. Un šis patiesi ir brīnumprodukts, kuru var lietot gan sievietes, gan vīrieši. Viegla un patīkama kā arī ekonomiska lietošana. Lietoju produktu aptuveni mēnesi un izlietojusi esmu praktiski neko.. 4 -5 pilieni katru vakaru - tāpēc sastāvs un ekonomiskais produkta pielietojums ir jāņem vērā mirklī, kad varbūt šķiet, ka cena ir augsta. Es uzskatu, ka šis produkts ir ieteicams, katrai dāmai uz naktskapīša, kura rūpējas un ciena savu izskatu. Šī noteikti būs arī ārkārtīgi laba dāvana, kuru Kiehl's stendā jums varēs arī iesaiņot.
Vairāk par Kiehl's varat apskatīt: https://www.facebook.com/KiehlsLatvia
p.s. vēlos arī iegādāties pilno produktu Powerful strenght line-reducing concentrate - lietojot paraudziņu jau jutu izmaiņas, manas mīmikas grumbiņas kļuva mīkstākas- tas ir tieši tas ko man vaig. 
Un optimālai pretnovecošanas iedarbībai jāuzklāj Midnight recovery concentrate virs powerful strenght line-reducing  concentrate.  Uhh, mini plastiskā ķirurģija mājas apstākļos. :) 



Post Comment
Camille Sugar teica...

Izreklamēji :) A es tā arī neesmu savu vēl atvērusi :D Viss, tuvākās dienās vēršu vaļā un zieķiešos :)

Unknown teica...

Labs, ir labs ļoti labs... Man nav ko piebilst :D

Zanda teica...

šis uber labs produkts! :)
Man patīk ar, un tik ekonomisks vēl!

Unknown teica...

Jā, es jau lasīju cik efektīvi esi pārbaudījusi produkta ekonomiskumu.

Auto Post Signature