Top Social

[ Lifestyle ] Positivus Festival

Hey, All Positive people! 


ENG: Hey, bumblebees. Showing you few photos that were taken still in Riga while getting ready for Postitivus festival. For few years this is my must attend summer event. And I have to say each year it is getting better and better. I was wearing River Island dress & Converse sneakers.  Simple, feminine and comfortable look for a festival :) Make-up was green with golds and silvers. Nothing too crazy.. but still not for everyday I believe. Sorry for my messy room, had no time to clean it up. :(
Do you attend festivals? do you have a favourite one?
Hugs & Kisses,
L.

LV: Čau, kamenītes! Atrādu dažas bildes, kuras tika uzņemtas gatvojoties Rīgā, lai dotos uz Positivus festivālu. Jau dažus gadus šis ir mans iecienītākais festivāls, kuru apmeklēju.  Un šķiet, ka katru gadu tas kļūst ar vien labāks un labāks. Izvēlējos uz festivālu doties ar River Island kleitu un Converse kediņām. Vienkārši, sievišķīgi, bet tai pat laikā gana ērti priekš festivāla. Make-up izvēlējos viedot zaļos, zeltainos un sudrabainos toņos. Neko pārlieku oriģinālu un traku neveidoju, bet ikdienai varētu būt par šerpu. Atvainojos arī par nekārtību, kas bildēs ir novērojama, maz laika, daudz kosmētikas.  Vai jūs apmeklējat festivālus? Vai jums ir arī iecienītākais? 
Apskāvieni un bučas,
L.









Post Comment
Sabīne teica...

Ļoti skaista kleita, Tev piestāv!:)

Tādus riktīgi kārtīgus festivālus vairāku dienu garumā apmeklēju reti, man labāk patīk īsie pasākumi - zvejnieksvētki un tādā garā.

Zanda teica...

Ak, tas zaļais akcents acīm, super!

Es nē, neesmu festivālu mīle, kaut kā nesaņemos nekad, lai gan šogad bija plānots, kaut kā nobumbulēju un pa vēlu attapos. :)

Unknown teica...

Es festivālos jūtos labi 24h un tad gribas atpakaļ komfortā ;)) kleita ar kedām patiesi šķita pasākumam piemērota :)) paldies!

Unknown teica...

Ar acīm laikam nofeiloju - spogulī likās tumšākas, bet bildēs tāds blāvucītis vien ir.. Akcentus man patīk likt, piedod odziņu :) man gan šķiet, ka pozitivus ir vairāk lielkoncerts nevis festivāls, jo mūzika tiešām ir visa pasākuma pamatā :)

Katharina Berghofer teica...

Hey,

your blog is very nice! keep up the work :)

best wishes,
Katharina Berghofer

http://katharinaberghofer.blogspot.com

Elizabete teica...

Kleita skaista. Šogad apmeklēju Positivus, kas bija lielisks festivāls! :)

http://happinessvictim.blogspot.com
x

Unknown teica...

Paldies :) Man ar katru gadu šis festivāls patīk ar vien vairāk :)

Auto Post Signature