Top Social

[ Girl Shops ] CENSORED underwear

CENSORED apakšveļa no NewYorker 

Colour Wear (Valkā krāsas) – veļa ar WOW efektu. Šīs sezonas aktualitātes ir neona rozā un spīdīgi metāliskie toņi. Daudzveidību sniedz dzīvnieku, tropu un etniskās apdrukas. Ikvienu dekoltē akcentēs krūšturi bez lencītēm, krūšturi ar push-up efektu vai negližē.

Cenas: no 5.95 līdz 16.95 UER










CENSORED peldkostīmi 

Funky Summer (Satriecošā vasara) – bārkstis, krūšturi bez lencītēm un volāni ļauj iegūt fantastiskas pludmales formas. Etniskās, dzīvnieku un flamingo apdrukas kontrastējošu krāsu stilā. Kombinē ar: stilīgām cepurēm, saulesbrillēm un krāšņiem juvelierizstrādājumiem no zelta.

Beach Ladies (Pludmales lēdijas) – stilu veido sievišķīgas detaļas – bārkstis, svītras, slāņains efekts. Vienkrāsaini vai mežonīgi rakstaini. Peldkostīmam pievienotās siksniņas un krāsu bloki rada „IT” modeli šai pludmales sezonai. Starp daudzajiem un dažādajiem bikini modeļiem katra varēs atrast sev piemērotāko.


Kur atrast? New Yorker veikalos. Atzīšos ka agrāk ļoti daudz apakšveļas  iegādājos tieši tur, jo modeļi skaisti piegulēja augumam, liela izvēle un pasakainas cenas. Jaunās kolekcijas atkal uzrunā- noteikti došos pati kādu iegādāties. :) P.s. Skaista apakšveļa ļauj sievietei justies pārliecinātākai, iekārojamākai un sievišķīgākai- pat ja tā ir nosegta ar apģērbu.

Lai jauka šī karstā diena ;)  Un superīgās brīvdienas! 

Tiekamies jau pavisam drīz 
ar mīlestību,
L.

















Post Comment
Bucis teica...

Apakšveļa nudien tur mēdz būs skaista un seksīga, bet kvalitāte gan stipri pieklibo :( Sintētiskie materiāli, diedziņis karājas un pēc dažām mazgāšanas reizēm izskatās kā nēsāta jau gadu

Unknown teica...

Kaut kur varu piekrist un kaut kur arī nē. Bet cenas jau ar ir tādas demokrātiskas... Varbūt varam ņemt vērā, ka šis būtu kas sexīgs īpašai dienai par ne visai augstām cenām ;)

Auto Post Signature