Top Social

[ Girl in the sun ] Garnier Ambre Solaire Wet Skin

Hey, Lovebirds! 



ENG: Garnier Ambre Solaire Wet Skin refreshing body protection spray can be applied on both wet and dry skin., it is very water resistant. Advanced UVA & UVB protection.Tested under dermatological control.
The formula is non greasy and leaves no white marks. It provides medium protection and is designed for fair skin that tans easily. I was sunbathing for 4 days in a row ( bad - dont do that if youre pale like a milk) but I did felt a really good results using this protective spray. Still works after you take swim and you can apply it even on a wet skin- it does leave white marks, but thats for a reason so you can see where you have applied it. Started in USA now available in Europe too. Unique system that contains MEXORYL SX, that protects from UVB and UVA.  I use with SPF 30 but there are as well 10 and 20 available too. But atbleast 30 gives me a tiny hope that I am a bit protected. Garnier as well takes a part in supporting Europian association beating the skin cancer, as in last years statistic shows very bad results. So use protection, be careful and sunbath wise.  As well dont forget about protection when you simply go out or to work during the suuny time. ;) 
P.s. As well in my summer kit is Garnier after sun cream with melon scent. My friend has a pomegranate scent and that one is even more delicious. Oh, and she showed me and I tried as well onother after sun cream with cooling effect that is pretty awesome. Feels very moisturising. I think a have joined Garnier support griup as third of my friend uses Garnier skin protection for her kids as well. She uses products from kids line.
 Have you tried anything from Garnier sun protection range or anything for after sun? Or you prefer other brands? Tell me your favourites ;)
See ya soon cookies ;) 
With a big smile,
L. 


LV: Garnier Ambre Solaire Wet skin izsmidzināms sauļošanās aizsarglīdzeklis. 
Esmu 4 dienas pēc kārtas izbaudījusi sauļošanās priekus un šis izsmidzināmais aizsarglīdzeklis ir bijis mans labākais draugs. Aizsardzība ir jūtama- līdzeklis izveido foršu aizsargslāni, kā arī pēc peldēšanās saglabā savu efektivitāti. Līdzeklis neatstāj lipīgu vai nepatīkamu sajūtu, iesūcas arī pietiekami ātri. 
Aizsākās šis inovatīvais ceļš ASV pirms nonāca Eiropā. Bet arī mums tagad ir iespēja lietot Ambre Solaire Latvijā un justies droši un patīkami baudot saules peldes. 
Šis ir pirmais līdzeklis, kuru var lietot arī uz mitras ādas. Tā iedarbība sākas pirms vēl līdeklis ir nožuvis. Patentētā sistēma satur MEXORLY SX, kas aizsargā uno UVB staru radītiem ādas bojājumiem un UVA staru izraisītās ādas priekšlaicīgās novecošanās. 
Izsmidzinot līdzekli uz mitras ādas tas gan kļūst balts, bet tas ir, lai varētu kontrolēt, kur tas tiek izsmidzināts. Uz sausas ādas tas ir caurspīdīgs. 
Man ir ar SPF 30 aizsargfiltru, kas manī rada drošības sajūtu. Un pavisam noteikti priecē tas, ka Garnier atbalsta Eiropas Vēža Asociāciju cīņā pret ādas vēzi, jo diemžēl tā mums patreiz ir aktuāla lieta un statistika neiepriecina, tapēc sauļojamies prātīgi un pilnīgi noteikti lietojam aizsardzību, pat ikdienā ejot tikai uz darbu vai uzturoties īslaicīgi saulītē. ;) 
P.s. Tāpat esmu savā artilērijā iekļāvusi arī Garnier pēcsauļošanās kremu... Kurš lieliski mitrina ādu, aromāts arī ir super lielisks :) mmm un manai draudzenei ir granātābolu, tas šķiet pat vēl gardāks un vēl viņai ir forš pēcsauļošanās variants ar atsvaidzinošu efektu. Ta mēs te tāds Garnier lototāju pulciņš :) Vita pie kuras ciemojāmies savus bērnus arī smērē ar Garnier aizsargkremiem no kids līnijas :)
Vai esat lietojuši kādu produktu no Garnier aizsarglīdzekļiem vai pēc sauļojšanās kremiem? Vai jūs dodat priekšroku citiem zīmoliem? Pastāstiet par saviem mīluļiem ;) 
Uz drīzu tikšanos cepumiņi ;)
Ar lielu smaidu, 
L. 












Garnier Ambre solaire Wet skin refreshing body protection spray High SPF 30
Product: 10/10
Price: 9/10
Packaging: 10/10 




Garnier Ambre Solaire After sun Refreshing Sorbert Melon extract
Product: 8/10
Price: 9/10
Packaging: 8/10







Post Comment
Zanda teica...

Man arī ļoti patīk tas sorbets, tik atsvaidzinošs un mitrinošs. :)

Unknown teica...

Jā freins, patīk, ka nav lipīgs, ķepīgs un ātri iesūcas :) Plus dikti gardi smaržo :)

Auto Post Signature