Top Social

[ make-up ] Tangerine Orange

HELLO LOVES!

ENG: Hope you all are good. I love vacations but after them it is so hard to get back in your routine .. Crazy. Everyday I try to get out of the bed at least for half an hour. And after that half a day I am falling asleep. Oh, I hope that this will eventually end. And I hope eventually will be really soon. :D 
Second bad thing I did- I did messed up something with my camera ;( It's not focusing. Today will try to get it to  the canon service to see what's wrong... I hope I will be able to sort it out really quick as I want to film new videos and create many other posts. But Todays good things are about this seasons must have - lip-shade in orange or tangerine ;) I am wearing Colour play lip pencil 311 from INGLOT new collection. Long lasting and perfect coverage. SO not always you need a full face make-up to make a statement. I Do like bold and bright lips. And during summer months this is a must! :) 
What about you? Bold or nude? 
P.s. I suggest you to watch movie - " The Other Woman " I went to see it with girls ;) We had such a good laugh. Really cool movie and Cameron Diaz is such a perfect actress. 
See ya soon & wish you a perfect weekend ;) 
l.

LV: Ceru, ka jums viss ir labi. Es mīlu brīvdienas, bet kad tās beidzas, tad atgriezties sliedēs ir ļoti grūti.  Trakums. Katru dienu es mostos apmēram pus stundu. Un pēc tam pus dienu es miegu cietu. Ah, es ceru, ka tas vienreiz beigsies un ceru, ka tas vienreiz būs drīz. :D Otrā lieta pēc miega ir mana foto kamera, kuru esmu savainojusi, jo objektīvs vairs nefokusē. ;( Šodien centīšos aizvest līdz servisam, lai noskaidrotu skādi.  Ceru, ka tas būs viegli un ātri atrisināms, jo man gribas filmēt jaunus video un vispār tik daudz kas jābildē un jādalās ar jums :)  Bet šodienas pozitīvā ziņa ir par šīs sezonas must-have - oranžo lūpukrāsas toni jeb tangerine ;) Uz lūpām man ir Colour play lip pencil 311 no jaunās kolekcijas.  Ļoti noturīgs un perfekts klājums. TĀTAD ne vienmēr ir nepieciešams pilns make-up, lai kaut ko pateiktu. Man ļoti patīk košas un izteiksmīgas lūpas. Kā arī vasaras mēnešu laikā - šāda krāsa ir nepieciešama :) 
Kas jums tuvāks? Košs vai naturāls? 
P.s. Es iesaku noskatīties filmu " The Other Woman"  Bijā mar draudzenēm noskatīties ;) Tik ļoti izsmējāmies.  Ļoti laba filma un Kamerona ir tik lieliska aktrise. 
Lai jums lieliska nedēļas nogale, tiekamies drīz,
L.







Post Comment
Unknown teica...

Perfektas lūpas! Es ļoti ceru, ka man arī varētu piestāvēt šis tonis ;)
Tad pareizi saprotu, ka tev uz lūpām ir lip pencil 311 un viss?

Unknown teica...

Šī krāsa piestāvēs, tu tak ar esi blondīnīc ;) Un jap man ir tikai zīmulis ;)

Bubio teica...

Ļoti patīk tonis zīmulītim, es gan vēl nevaru īsti pierast pie tik spilgtiem toņiem, taču patīk ļoti! :D

Elīna teica...

Jau ziemā nopirku līdzīga toņa lūpu krāsu.. gaidu sauli, kad varēšu iesauļot seju un tad jau atrādīšu. :)
Ļoti skaists koptēls.. pulkstenis dievīgs. :)

Unknown teica...

Zin, tie košie toņi vienā brīdī aiziet :) Es piemēram grūtāk nēsāju nude toņus tagad kā košos :)

Unknown teica...

Jap, gribēšu redzēt, kas ir tavā arsenālā ;)
Pulkstenis Michael Kors- ar gumijoto siksniņu- nevienam neiesaku- tāda ķēpa... smērējas ārprātā.. :( un plīst ārā gabaliņi, ja kārtīgi katru dienu nēsā. :)

Anonīms teica...

ahh, krāsa dievīga, jāiet kaut kur medīt vai nu lūpu krāsa vai zīmulis :)

Unknown teica...

Jap, šķiet šī ir mana šīs sezonas top krāsa- tieši lūpu toņa izvēlē ;)

Auto Post Signature