Top Social

[ Shopping ] new In

Hey, Lovers! 

ENG: Hope your week is perfect so far! I am in such a butterfly mood! I guess most of us  during new years eve things about things they must do next year. One of mine was/still is to live crazy this year! By crazy I mean less serious - more laugh, more say yes, more unplanned days and so on! Second was to buy each month some new underwear! And I am rocking this idea! I've grown up to the moment when I don't like anymore underwear with animals, hearts or any kind of texts. I feel more sexy while wearing something beautiful underneath my clothes. Underwear not only makes you feel better but the right model and size does change your body appearance and your posture. Dont wear a bra that is too small for you to get that extra push up. It is not good. Do not wear a bra that is too big for you- it will show trough clothing. If you want to have a slimer body wear corrective underwear. As well do not wear worn off, or damaged ( with holes) underwear. That noone sees doesn't change the fact that you dont value yourself. We could talk about underwear more and more. This is as important as the clothes you wear on top of it. ;) 
So here are my purchases, plus I did biy a very lovely parfumed body lotion. I use it everyday before I go to sleep. I love that the bed smells really lovely afterwards. And I did bought 2 pairs of new Sunglasses! :) ones are from New Yorker & second ones are from Monton. I was wearing before only designer sunglasses, but after I bought last year at Primark London 1:1 Rayban type sunglasses for 1£ - I do started to like the idea of not caring how long they will last till they wont look good anymore. Sunglasses are important for your eyes- and as well you can correct a bit your face shape if you know what face shape you have & what glasses you should wear. Oval face shape can do whatever she likes as she has been announced as the perfect one :)
What about you? Is it important for you to have a nice underwear?  Maybe you love lace, or just red colour? Let me know - let's have a nice girl talk :)

Thank you for reading
& Keep On Smiling,
LOVE,
Laura





LV: Ceru, ka jūsu nedēļa līdz šim ir bijusi perfekta! Esmu tādā pacilātā tauriņu noskaņojumā! Domājams, ka daudzi no mums jaungada vakarā domā par to ko nākamajā gadā vajadzētu izdarīt.
Viena no tām lietām bija/ir nodzīvot šo gadu diezgan neprātīgi. Ar neprātu es domāju mazāk nopietnības, bet vairāk smieklu, biežāk teikt jā, vairāk neplānotu dienu un tā uz priekšu. Otra lieta bija katru mēnesi pirkt jaunu apakšveļu. Un es šo apņemšanos vēljoprojām turu. Esmu izaugusi līdz mirklm, kad man vairs nepatīk apakšveļa ar dzīvnieku, sirsniņu vai tekstu motīviem. Jāsaka, ka jūtos daudz pievilcīgāka un sievišķīgāka, ja zemapģērba valkāju ko skaistu. Apaksveļa ne tikai leik justies labāk, bet arī pareizais modelis un izmērs izmaina ķermeņa formas zem apģērba. Nedrīkst valkāt apakšveļu, kas ir par mazu, lai iegūtu papildus apjomu krūtīm. Tas nav pareizi. Nenēsājiet arī apakšveļu, kas ir par lielu, tas būs redzams zem apģēba. Ja vēlaties slaidākas auguma formas, nēsājiet koriģējošo veļu. Tāpat nenēsajiet nonēsātu, bojātu ( kur nu vēl ar caurmiem) apakšveļu. Tas ja citi to neredz nenozīmē, ka jūs sevi varat nenovērtēt un necienīt. Mēs jau par apakšveļu varētu runāt vēl un vēl. Jo šī tēma ir tik pat svarīga cik virsdrēbes. ;)
Tad nu šeit ir mani pirkumi, kā arī iegādājos ļoti jauku aromazitētu ķermeņa losijonu. To es lietoju ik vakaru pirms došanās gulēt. ļoti patīk, ja gultas veļa skaisti smaržo. Un es esmu iegādājusies2 jaunas saules brilles. Vienas no New Yorker, otras no Monton. Agrāk nēsāju tikai dizaineru saules brilles, bet kopš pagājušajā vasarā Londonā Primark veikalā nopirku saules brilles kas ir 1:1 vienādas ar Ray Ban saules brillēm, man sāka patikt doma par nedomāšanu cik tad ilgi tās saules brilles kalpos pirms man tās būs jāizmet. Saules brilles ir ļoti nepieciešamas redzes aizsardzībai, bet arī lielisks aksesuārs un ja nepieciešams palīdz koriģēt arī sejas formu. Ovālas sejas formas īpašnieces, gan var nēsāt visus iespējamos briļļu tipus.
Kā ir ar jums?  Vai jums ir svarīgi valkāt skaistu apakšveļu? Varbūt patīk mežģīnes vai tikai sarkanā krāsa? Pastāstiet- parunāsim par meitenīgām lietām :)


LV: Paldies, ka lasījāt
& turpiniet smaidīt
Mīlu,
Laura
Post Comment
Anonīms teica...

No kura veikala melnais komplektiņš? :)

Unknown teica...

ah, abi komplektiņi ir no Lindex. Aizmirsu pieminēt, ka nēesmu kuplāko krūšu īpašniece, bet Lindex modeļiem ir ļoti pareizs bļodiņas dizains. Vienmēr viss skaisti pieguļ augumam. :)

Arta teica...

ahh, skaista apakšveļa. tieši šonedēļ gribēju kaut ko sev nopirkt - bet visie smukie komplekti īsti nederēja. :( bet tā, vispār pērku apakšveļu pati sev reti, jo vīrs ik pa laikam man dāvina veļu - reizēm šķiet, ka viņš pat varētu apvainoties, ja pati pirkšu sev :D un tā kā viņš prot izvēlēties skaistas lietas, tad es neiebilstu (un dīvainā kārtā arī pareizo izmēru atrod :D).
bet skaista veļa, jā... tā dod papildus sievišķības boostu. ja tādā nekāda veļā, tad pats arī jūties tāds... nekāds.

Laura teica...

Man patīk h&m apakšveļa, mmm :)

Unknown teica...

Ja vīrs pērk un viņam laba gaume, tad tas ir gandrīz vai kā pasakās :) tik forši . Tā kā esmu brīva meitene pašai vien par to ir jārūpējās :))

Unknown teica...

H&m vēl nēesmu iemēģinājusi, bet vakar Spices veikalā daži komplekti acīs iekrita :)

Anonīms teica...

Tad jau jāuzmet acis, izklausās, ka varētu patikt arī man :)
Paldies, ka padalījies :)

Anonīms teica...

oi, es mīlu skaistu veļu, bet tās pirkšanas ir tik grūts process... Man bieži vien neder daudzu ražotāju modeļi, liekas, ka standartsievietei krūtis burtiski pie padusēm atrodas. Kaitina, ka bieži veikalos nav pietiekamā izvēlē "apakšiņas". Esmu pieradusi visu pirkt komplektos.
Decembrī nomainīju visu veļu, nopirku divus maisus ar jaunu. Praktiski Tavs plāns- jauna veļa katru mēnesi tika izpildīts vienā:)
Man patīk vienkrāsaina veļa, vai ar maigu rakstu, kvalitatīvām mežģīnēm, patīk "ēdamās" krāsās - kafija ar pienu, šokolāde, vaniļa, piparmētras. Izvairos pirkt melnu un sniegbaltu veļu - nepatīk tādi toņi. Arī sarkana - ļoti bieži sarkana veļa izskatās lēti.

Unknown teica...

O! Šitas komentārs ir pelnījs šampi :)) Patīk šāda pačalošana :) Ui kā es sev gribu vienu sarkanas veļas komplektu- dienām kad nav enerģijas, bet tam ka tā var izskatīties " lēti" tam piekrītu. Melna gan man ir un 2 komplektos, jo daudzas melnas caurspīdīgas blūzes un krekliņi,kas neatļauj citas krāsas apakšveļu :)
Šomēnes iešu skatītes atkal ko jaunu- papētīšu H&M piedāvājumu.

Auto Post Signature