Top Social

[ Make-up ] NYX cosmetics

Hey, Sunshines!

ENG: Finally my first NYX cosmetics products I've bought in Latvia. The very first one was NYX super skinny marker ( black eyeliner)  I bought in London IMATS show few years ago and I totally loved it till the moment I screwed it up. My bad. :( But this time I went for the all time favourite and famous white Jumbo pencil in shade MILK and for me totally new Matt make-up setting spray. As lately I am totally obsessed with any kind of a setting sprays. I do want to know what it's like and the price is quite low. :) Was thinking about a blush too but in the end I didn't bought as I need to make a leap and start to buy products that comes in a separate box. But well well well- let's put these lovelies to the tests and will see how good friends we will become :) 
By the way - what are your favourite NYX products? Maybe you have suggestions what should I definitely try? Would love to hear your thoughts. 
Wish you a super FABULOUS day ;)
Hugs

LV: Beidzot mani pirmie NYX kosmētikas produkti, kurus esmu iegādājusies šeit pat Latvijā. Pats pirmais bija NYX super skinny marker ( Melns acu laineris/flomasters), kuru iegādājos Londonas IMATS izstādes laikā un, kuru es tik ļoti dievināju līdz mirklim, kad viņu sabojāju ( kārtīgi neaizverot vāciņu) :( Šoreiz gan paņēmu pašu slavenāko no Jumbo zīmulīšiem tonī Milk un matējošo make-up fiksācijas spreju. Šis produkts man ir pilnībā nezināms. Pēdējā laikā esmu pavisam aptrakusi ar grima fiksējošiem līdzekļiem. Gribas jau ļoti ātrāk saprast kāds tad viņš ir, jomcena ir pat ļoti zema. :)  domāju arī par vaigu sārtumu , bet nesaņēmos šim lēcienam - nekādi nespēju saņemties tiem atsevišķajiem iepakojumiem. Bet labi, liksim šos lieliskos jaunos draudziņus pie darba, lai var novērtēt to vai kļūsim par labākajiem draugiem ;) 
Starpcitu kādi ir Jūsu mīļākie NYX produkti un toņi? Varbūt jums ir ieteikumi, kas ir tas, kam noteikti jābūt manā koferī vai jāpamēģina? Labprāt dzirdēšu jūsu domas.
novēlu mums vienreizēju dienu ;)
Apskāvieni 




Post Comment
Una no Vēlais rīts teica...

Man ļoti patīk Butter Gloss lūpu spīdumi un arī lūpu zīmuļiem nav nekāda vaina.. NYX fiksācijas līdzekli nebiju ievērojusi, man arī tie vispār patīk, bet esmu ieciklējusies uz UD All Nighter..

Unknown teica...

Jā par UD esmu dzirdējusi daudz laba, bet LV nav pieejami :(

Roses teica...

Milk balto zīmulīti šad tad lieku kā ēnu bāzi (ļoti plāni iztušējot), līdz šim ir perfekti noturējis ēnas visā dienas garumā, jo man taukojās plakstiņi. Neviena bāze (ne MAC, ne Loreal, ne BeYou, ne Catrice, ne UD bāzes neko tādu līdz šim nebija spējušas).
Vēl man ļoti patīk Matt lūpu krāsa, jauka tekstūra, nesausina lūpas. To pašu varu teikt par Soft matte lip cream, nezinu kā ar noturību vai sausināšanu, jo man ir sarkanā, kura man ikdienai neder, tāpēc neesmu vēl mēģinājusi. Pārējais pagaidām nav īsti mēģināts, ēnas īsti nevilina jau skatot testerus, liekas tādas graudainas un lētas. Varbūt būtu iepirkusies NYX veikaliņā biežāk, bet mani kaitina apkalpojošais personāls... slikta pirmā pieredze :)

Sabīne teica...

Neko jaunu nepateikšu, jo pašlaik man ir tikai Milk zīmulis un Taupe vaigu sārtums, abi ļooti patīk:)
Gribu pamēģināt matētos lūpu krēmus un round lipsticks.

Piekrītu Roses, man arī nepārāk laba pieredze ar apkalpojošo personālu Lv veikalā..

Zanda teica...

Nē, NYX priekš manis ir svešs zīmols. Pagaidām neko neesmu mēģinājusi, lai gan vairākas reizes esmu mēģinājusi kaut ko nopirkt, manās acīs tas neliekas nekas sevišķs un jauns :)

Unknown teica...

Es vēl grbu acu ēnu bāzi , tonālos HD pamēģināt :) ēnas arī mani neuzrunā .. Bet par apkalpošanu sūdzēties nevaru es gan biju izstādē bet uz veikaliņu vēlos aizdoties.

Unknown teica...

Eh, neticās par apkalpošanu, bet nu katram savs. Milk jau ir tāds uzpūstais burbbulis- zīmulis labs, bet vai pats labākais?

Unknown teica...

Jauns un sevišķs tas nekas gan nav, bet tomēr mums tās kosmētikas piedāvājums nav tik plašs kā citur, jāizmanto visas iespējas :)

Velvet mimosa teica...

Mīļākais no NYX - slavenais vaigu sārtums Taupe tonī, bet, ja godīgi, nekas arī nav mēģināts, bet vispār es sen gribu aizbraukt un veikalu vai saņemties interneta pasūtījumam!

Gaidīšu atsauksmi par spreju, jo kaut kas tml. no Skindinavia, atceros, vispār uz manis bija pilnīgi nekāds!

Auto Post Signature