Top Social

[ Beauty ] Magic in the tube - Blur Cream

Hi, lovelies!


 ENG:  Today about a super primer/cream! L'Oreal blur cream :)) this product is amazing. This is not my first this kind of a cream I have something else to compare with. This is a MUST  for a PRO make-up artist. For shoots, videos or for brides as well as for any kind of other make-up. The difference is visible straight after application. The consistancy is very nice. Not too thick, not too liquidy. Love this one! And so happy that L'oreal created this one and for a pretty cool price! U can use it as a primer under foundation or use this as a correcting cream alone.


LV: Šodien par super bāzi/krēmu no L'Oreal- BLUR krēms. Šis produkts ir vienkārši kolosāls. Tā kā šāda tipa produkts man jau lietošanā ir, tad man ir ar ko salīdzināt. Un es saku, ka šādam produktam ir jābūt pilnīgi noteikti. Jebkurš kurš darbojas profesionāli, šo kremu novērtēs pilnīgi noteikti. Izmantot var gan foto, gan video, gan līgavām, gan vienkārši klientiem veidot make-up pasākumiem. Esmu redzējusi jau bildes no pasākumiem, kur klientiem esmu šo produktu lietojusi un jāsaka, ka neliek vilties it nemaz.  Principā jau uzklājot kremu zem pamata ir tiešām ar aci ļoti labi redzamas pārmaiņas. Konsistence arī ir lieliska- ne par biezu, ne par šķirdu- varbūt tā produkta izdabūšana no iepakojuma skaņu ziņā ir smieklīga, bet tas nemaina faktu cik produkts ir labs . Vienīgi ražotāji var padomāt par kkādām izmaiņām :) Tiešām ļoti patīk efekts! Mīlu! Paldies L'Oreal, ka radīja tik lielisku produktu pa tik pieejamu cenu. Bet smalkāk par šo ražotāja vārdiem zemāk: 

KAS IR BLUR KRĒMS?
Hibrīda produkts jeb produkts starp make up un ādas kopšanas līdzekli. Gudrs līdzeklis, ko iecienījuši grima mākslinieki, lai noslēptu poras.

KO DARA BLUR KRĒMS?
Gaisīgās tekstūras krēms noslēpj poras, nepilnības, padara sejas ādu gludu, piešķir sejas ādai vienmērīgu toni un rada neatvairāmi dabisku izskatu.


KAM TAS DOMĀTS?
Visiem ādas tipiem, visām vecuma grupām. Tiem, kas vēlas noslēpt savas ādas nepilnības.

KAMDĒĻ TAS VAJADZĪGS?
Jo mēs visas alkstam noslēpt ādas nepilnības, padarīt poras mazāk redzamas un vienmēr izskatīties lieliski!

KĀ TO LIETOT?
To var lietot divos veidos: 1. vienu pašu uz “problēmzonām”. 2. kā bāzi zem BB vai CC krēma, vai arī sava tonālā krēma.

CENA?
11.29 EUR

KAD BLUR KRĒMS BŪS VEIKALOS?
Jau pieejams :) 


Ways to apply/ Veidi kā lietot

Before / After
 


ENG: Products were provided by L'Oreal cosmetics Latvia. Big thanks goes to them for this amazing product. I am first in the line to repurchase this cream for my kit always ;)

LV: Produktus izmēģināšanai piedāvāja L'Oreal Latvija pārstāvji.
Un milzīgs paldies viņiem par šo brīnumu. Esmu pirmā rindā, kura šo kremu savā koferī turēs vienmēr ;)



NO Blur cream
WITH Blur cream









ENG: Have a super Fun day lovelies! I am taking my written qualification part to the school today. I have left to create power point presentation & some theoretical repetition till 10th of april. And then The Grand finale 10th of april 9:00 in the morning begins my longest and hardest day in a long time.
But about that will talk to you later ;)
Hugs

LV: Lai jums super jautra diena jaukie! Es vedu savu kvalifākcijas rakstisko daļu uz skolu. Vēl līdz 10 aprilim jāpabeidz power point prezentācija un jāatkārto teorija. Un tad 10 apriī lielais fināls- 9:00 no rīta sāksies mana garākā un grūtākā diena pēdējā laikā. Bet par to parunāsim vēlāk ;)
Apskāvieni 

Post Comment
Bubio teica...

Skaista, kā jau vienmēr! Man arī šis Blur krēms patīk. Veiksmi aizstāvēšanā! :)

Unknown teica...

Paldies, par veiksmi, tā man noderēs ;) Un Krems ir lielisks :)

Camille Sugar teica...

Izskatās labs efekts no Blur līdzekļa :) Un, jā - tu, ka vienmēr skaista :)

Unknown teica...

Es blur līdzekli vnm lietoju klietnēm, kam redzamākas poras un āda nav perfekti gluda- tur efekts redzams uzreiz. Un paldies par komplimentu :) Tāds ikdienišķais feisiņš jau vien ir ;)

Elīna teica...

Es nopirku Pore Minimizer no Dior, arī ļoti labi darbojas. Domāju, ka lietošu to vienu bez tonālā (labās ādas dienās). Šo arī nedaudz izmēģināju - patika.

Unknown teica...

Manuprāt šie produkti ir ģeniāli... :) Un tagad ir lielākas iespējas izvēlēties produktu dažādās cenu kategorijās . Dior nēesmu mēģinājusi, bet domāju, ka jādarbojas gana labi :)

Auto Post Signature