Top Social

[ make-up ] Unwanted Winter

Hey, Superstars ;) 

ENG: I have to study so much but I can't just leave my blog asides as well as I have so many cool posts to share with You.  As I am all the time busy I have many things to talk about. :) But today about a bit of beauty... Last week Riga did get some snow again :( I have to say that it wasn't as pleasant as It could be.. But as I am in such a perfect spring mood- I still was wearing bright clothing. But my make-up was a bit down to natural. These make-ups I share with U are really simple as I do them in half an hour before the work or school. Nothing unexpected I have to say. How about you- does the weather impacts your way of dressing or doing your make-up? 
Have a Super Super cool day as I am on my way to a shoot for a commercial where I am again taking care of a make-up & hair ;) 
Have a lovely day everyone ♥ Till tomorrow 
Kissesssss

LV: Man ir tik daudz jāmācās, bet es nekādi nespēju pavisam pamest blogu tā kā labās lietas par ko rakstīt jau krājas kaudzītē. Tā kā visu laiku esmu diezgan aizņemta, tad arī sanāk ka ir daudz par ko runāt un stāstīt. Bet šodien  vairāk gan par skaistumu. Pagājušajā nedēļā Rīga atkal tika pie sniedziņa. :( Jāsaka, ka tas nebija diezcik patīkami.  Bet tā kā esmu perfektā pavasara noskaņojumā- es neatteicos no spilgtajām krāsām apģērbā. Bet savu grimu  veidoju gan nedaudz piezemētāku- vairāk zemes toņos. Šos make-up ko veidoju ikdienā pirms darba vai skolas, kas man aizņem maksimums pus h. Tapēc šos nevar nosaukt par sarežģītiem vai kā citādi interesantiem. Kā ir ar jums vai laiks un laikapstākļi ietekmē to kā jūs ģērbjaties un krāsojaties? 
Lai jums super lieliska diena, esmu ceļā uz reklāmas filmēšanu , kur atkal rūpēšos par grimu un matu sakārtojumiem ;)
Lai jums jauka visiem diena ♥ Līdz rītam
Bučassssss 








Post Comment
Bubio teica...

Vai, kāds skaistums! Tev ļoti piestāv krāsas! Es parasti uz pavasara beigām attopos, ka gribās ko krāsainu. :)

Unknown teica...

Paldies ;) Krāsas... man tā patīk krāsas.. tikai reizēm šķiet, ka nedaudz par nenopietnu :D

Zanda teica...

Pēdējā bilde izsaka visu! Super! Piekrītu tam, ka krāsas, tas noteikti ir Tavs jājamzirdziņš! ;)

Laura teica...

Tā ir Sunkissed ēnu palete? Kādas atsauksmes? :)
Dzeltenā cepurīte izskatās lieliski :)

Unknown teica...

Paldies :) Pēdējā bilde ar skatieniņu :D

Unknown teica...

Jap, Sunkissed ;) Man ļoti patīk, jau ir diezgan sen. Ar bāzi ēnas klājas super, bronzeri super... otas kas komplektā ir dranķīgas, bet visādi citādi lielisks komplektiņš pavasarim, vasarai un rudenim :)

Auto Post Signature