Top Social

[ Beauty] INGLOT WORLD

Hey, Precious ! 

ENG: As many of you already know I've been working in INGLOT make-up store for almost a year... In may will be one year. And I have to say that I still go every single day to work very happy and with pleasure. How can you not if my life is make-up & the store is full with it.  Today I would like to show you where I work and will share with you my top top products I can't live without and totally love. These products can go in your PRO kit as well used in everyday make-uo routine. :) By the way I've been working with INGLOT products already for 4 years now and I have to say that the quality + Price is a total blast for any pro artist. :) 

LV: Kā jau daudzi no jums zin, es jau gandrīz gadu strādāju INGLOT kosmētikas veikalā ( RIGA PLAZA). Maijā būs apaļš gadiņš. Jāsaka, ka vēl joprojām katru dienu uz darbu eju priecīga un ar prieku. Kā gan varētu tā nebūt ja mana dzīve ir make-up's un veikals ar to ir pilns. :D Šodien padalīšos ar to kur es strādāju un kuri ir mani paši paši top produkti, bez kuriem nevaru dzīvot un kurus vienkārši mīlu. Šos produktus var likt gan PRO koferītī, gan izmantot arī ikdienas grima izveidē. :) Starpcitu ar INGLOT kosmētiku strādāju jau kādus gadus 4 un jāsaka, ka kvalitāte + cena ir svētība jebkuram profesionālam māksliniekam un arī ikdienas patērētājam. :) Vairāk varat apskatīt šeit : http://www.inglotriga.lv un sekot jaunumiem var arī šeithttps://twitter.com/inglot_latvia Un protams arī Facebook https://www.facebook.com/InglotLatvia 















MY TOP PICK PODUCTS/ MANA TOP PRODUKTU IZLASE


MY PICKS: 
Higliter nr 59, Liquid highlighter 63, Bronzer 75, Falsh Lash mascara, 3 S Matt powder 31, Liquid liner gold- 27, AMC lip gloss- 542, Lipstick - 294, Lip paint 55, Inglot Pro Blending Sponge, Eye shadows - 84, 85 ( Both are chameleon) AMC foundation and Pro Blending Sponge.  





LV: MEITENES ŠIS JŪS VARĒTU INTERESĒT!


Tātad vēršu uzmanību, ka STARTS ir 18:30 un no 18:30 pirmajiem 35 pircējiem būs 35% atlaide Kosmētikai. pārējiem pēc pirmajiem 35 atlaide 20% 
ES jums teikšu, ka 35% Ir tīri feina atlaide.  Ceru, jūs satikt atklāšanā, ja kādu neatpazīstu, noteikti būšu stresā :D Un atvainojos uzreiz, bet droši varat nākt, jautāt visu kas uz sirds un centīšos palīdzēt kā varēšu :) 

Post Comment
Zanda teica...

Prieks! Noteikti atnākšu kādu dienu ciemos! Tieši labi būs, ka būs kāds, kura gaumi aptuveni zinu, un varēšu droši uzticēties Taviem ieteikumiem! ;)

SantaKudreņicka teica...

Domāju, ka strp pirmajām 35 meitenēm nebūšu,bet vēlme tāpat ir ko iegādāties, domāju, ka man arī vajadzēs tavu palīdzību.:))

Unknown teica...

28, 29 būšu Dominā, bet pēc tam jau atgriezīšos atpakaļ Riga plaza veikalā :) Cenšos vienmēr ieteikt, to kas tiešām būs noderīgs tā, ka priecāšos, ja varēšu palīdzēt ;)

Unknown teica...

Starp pirmajām 35 nebūsi jo nepaspēsi vai tev šķiet, ka būs tik daudz cilvēku? :)

Laura teica...

Es jau sen gribu atrast savas ideālās taupe toņa acu ēnas, vajadzēs laikam aizsoļot uz Inglot :)

Arta teica...

un atklāšana tieši pirms algas dienas :D nu neko, iešu vēlāk ciemos :)

Unknown teica...

Vienmēr laipni gaidīta ;)

Unknown teica...

Eh, šīs algas dienas vai nu ir nelaikā, vai atklāšanas .. un tā tas notiek gandrīz vienmēr :) Nekas, gan jau paspēsi arī citreiz ;)

SantaKudreņicka teica...

domāju, ka nepaspēšu... kā arī, cilvēki, manuprāt, skries izķert Inglot veikalu. :)

Auto Post Signature