Top Social

[ Style ] Romantic


ROMANTIC STYLE

Untitled #38




ENG: Lace, ruffles, pastels, embroideries, draperies, light fabrics. These are the most common details in romantic style. Make-up light, nude, soft colours. Nautral hair, curls or straight. Pink lips, nails. All the details are subtle, nothing feels or looks heavy. This style is referred more to the princesses and soft looks. Naive, young and a bit childish feeling.
I love this style, but I feel myself uncomfortable wearing lace dresses or pink sweaters.
So maybe I have few romantic pieces in my closet - but I wear them really really rarely and only in summer.  How about you? Do you like? or maybe this is your style?
with love,
L.

LV: Mežģīnes, volāni, pasteļ krāsas, izšuvumi, drapērijas , viegli un patīkami materiāli. Šīs ir sastopamākās iezīmes, kas raksturo romantisko stilu. Make-up viegls, naturāls, izmantojam maigas krāsas. Dabīgi mati, viļņaini vai izlaisti un taisni. Maigi rozā lūpas vai/un nagi. Visas detaļas ir vieglas un nekas nešķiet smagnējs. Šis stils var sasaukties nedaudz ar princesēm un maigiem tēliem. Naivi, jauni un nedaudz bērnišķīgi.
Es dievinu šo stilu, tikai es jūtos neērti valkājot mežģīņu kleitas vai rozā džemperus.
Man šķiet, ka daži romantiski apģērba gabali manā skapī var tikt atrasti, bet uzvelku es tos tiešām gaužām reti un tikai vasarā. Kā ir ar jums? Vai patīk? Vai varbūt ģerbies tā ikdienā?
Ar mīlestību,
L.
Post Comment
ginta_b teica...

personiski nav lielas patikasret visu tik cukuraini saldu beeeeeet rozaa kraasa kkaa grib ieliist iekshaa...ir gan tikai nagu laka rozaa un peleeka....un jauns lakats kkaa iepirkaas ieksh rozaa....un auskarinji rozaa sirsninas ir noskatiiti...rozaa nelkes patiik...pati nesaprashanaa, bet tas viss saiet kopaa ar puicisko pancisko parasto peleekp, takshto nav tik saldi cukurvatiigi

Auto Post Signature