Top Social

[ Beauty ] L'Oreal Million Carats

L’Oreal limited edition Collection Million Carats

ENG: Face of the collection is the Italian beauty Bianca Balti.
 Parisian glamour with delicious glitter details.
LV: Šīs kolekcijas seja ir Itāļu skaistule Bjanka Balti.
Parīzes glamūrs ar gardiem gliteru elementiem.






Million Carats 331 Midnight Rouge- 
ENG: Lipstick is really nice- but more for evening time. I tried it during daytime and took a bus to school- Oh my everyone was staring at me. Shade is really pretty, bet it is not a classical shade.
Holds really well, cause I drank tea and had some snacks- and when I looked in the mirror almost nothing was gone! So Holds pretty awesome! 

LV: Lūpukrāsa ir ļoti jauka, bet vairāk domāta vakaram. Es izmēģināju dienas laikā un vēl pavizinājos ar autobusu- Ak vai, visi uz mani skatījās. Krāsa ir ļoti skaista, bet nebūs no klasiskajiem toņiem. Turas ļoti labi, jo dzēru tēju, uzgrauzu šo un to un, kad atcerējos paskatīties spogulī gandrīz nekas nebija mainījies! Tātad turas gandrīz vienreizēji!


P17 MIDNIGHT
ENG:Eye lids glow as if covered in gemstones thanks to Color Riche Quad refined sparkly creamy texture. p.s. The white shade really does sparkle like crazy :) 

LV: Plakstiņi mirdz it kā noklāti dārgakmeņiem pateicpoties kŗemīgajai spīdumu tekstūrai. P.s. Baltā ēna patiesi mirguļo izcilli. :)


ENG: I am not an Italian Beauty, but I really like these shadows. Using them already quite often as the quality is really good, and holds with a shadow base all day.  I like to create gradation. these colours are perfect for doing that. :) And looks way more interesting as well. 

LV: Nēesmu gan Itāļu skaistule, bet ēnas man patīk ļoti. Pēdējā laikā izmantoju diezgan bieži, jo kaviltāte un noturība ir patiesi laba, ar acu ēnu bāzi visu dienu turas ok. Man patīk veidot krāsu pāreju, jo šie toņi ir ideāli, lai to darītu. :) Un izskatās ar daudz intersantāk.



Post Comment
Bubio teica...

Acu ēnas ļoti smuki izskatās, patīk! :)

Camille Sugar teica...

Ēnas izskatās daudzsološi :)

Unknown teica...

Ir tiešām dikti feinas, es pat biju pārsteigta. Gan pigments super, gan noturība- kā arī toņi tādi neprasti skaisti :)

Unknown teica...

dodu vārdu, ka ēnas kapitālas :D tiešām nenobāzīšu tālā stūrī, bet lietošu

Unknown teica...

I love the pictures from L'Oréal, they are art :) Awesome post!
http://dhariascloset.blogspot.com

Zanda teica...

uu, man iepatikās kā lūpu krāsa izskatās. tāds sulīgs un smuks sarkanais tonis!! ;) Acu ēnas šoreiz man kaut kā nu tā, ne līdz galam iepatikās. :)

Velvet mimosa teica...

Vispārēnas manos toņos, bet vairāk uz pavasari! Promo arī skaista!

Auto Post Signature