Top Social

Happy New Year

Happy Happy 2014

ENG: First of all I would love to thank you all my followers and readers. You help me grow within the blog and as well in my professional sphere. I hope that next year I will be with you in my blog more often and with loads of interesting content. So your comments and recommendations are very welcome. They help me to give you the content you look for. 
But Today I have a pretty long working day- Will do many lovely make-up's. For quite a few girls... you will be able to follow me on Instagram - @Laura_valuta.  
And now I wish You to meet the New 2014 the best possible way. May the new year brings tons of fantastic opportunities, many happy days, successes in everything. And the most important - Love. 
Love as support, patience, sympathy and care to everyone. 
Lots of Love!
L.


LV:  Pirmkārt vēlos pateikties jums visiem maniem sekotājiem un lasītājiem. Jūs palīdzat man augt gan ar blogu, gan arī profesionālajā jomā. Jūsu komentāri un ieteikumi padara dienu labāku, kā arī ikdenā satikt jūs ir tīrais prieks. Tāpēc ceru, ka nākamajā gadā būšu ar jums biežāk un jau arī video formātā ar skaņu ;) 
Bet Šodien man gan ir diezgan pagara darba diena - sapucēšu daudz jaukas meitenes. Manai šodienai varēsiet sekot instagram @laura_valuta , tapēc mana jaungada make-up varēs apskatīt tikai tur.
Un tagad vēlos novēlēt, lai sagaidat 2014 labākajā iespējamajā veidā! Lai jaunais gads jums nes neizmērojamu daudzumu ar lieliskām iespējām, priecīgām dienām un veiksmi it visā. Un pašu galveno Mīlestību. 
Mīlestību kā atbalstu, pacietību, līdzcietību un rūpes par ikvienu. 
Ar mīlestību!
L.
Post Comment

Auto Post Signature