Top Social

Christmas Gift guide under 25$ For Him

Gift Guide For HIM under 25$

ENG: Hello, sweets, I am just posting these ideas at a last minute...  I am the worst Christmas person on the whole world.. I never know what to get as a present for anyone till the last minute. And usually as I am buying everything last minute I have certain amount to spend on them.. and as I think Christmas is not about presents at least not when you're  older than 20... It is more about the feeling, family & being together. But everyone talking about the presents puts a stamp on you and you have to get something.. The most I like to make presents on my own. Last year I did that and I think This year I will do the same- but it is easier for girls, not for men... I don't know how to knit a sock :D Hope these Ideas will help you as they helped me to think of something interesting without spending a fortune :) If you're rich enough you can always buy a car, iPad, airplane tickets, tickets to a concert, new camera and so on- the list can be so so long :) 

LV:  Sveiki, mīļie, Es dalos ar šīm idejām kā vienmēr pēdējā brīdī... Esmu sliktākā Ziemassvētku persona visā pasaulē.. Nekad nezinu, ko iegādāties dāvanām līdz pēdējam brīdim. Un tā kā tas viss notiek pēdējā brīdī, tad arī ir palikusi tikai noteikta summa, kuru varu tērēt. Man jau šķiet, ka Ziemassvētki nav tikai dāvanu laiks, vismaz ja esi vecāks par 20 gadiem... Tas ir vairāk par sajūtām, ģimeni un būšanu kopā. Bet šīs sarunas par dāvanām vis apkārt uzliek tādu kā zīmogu un tev šķiet, ka kaut kas ir jānopērk. Vis vairāk man patīk dāvanas radīt pašai. Pagājušo gad es tā darīju un ceru, ka šogad sanāks tāpat, bet to vieglāk izdarīt priekš meitenēm.. es nemāku puisim uzadīt zeķi. :D  Ceru, ka šīs idejas palīdzēs, tā kā tās palīdzēja man izdomāt, ko interesantu netērējot kaudzi naudas. :) Bet, ja par naudas ierobežojumiem nav jālauza galva, tad vienmēr var uzdāvināt jaunu auto, ipad, lidmašīnas biļetes, koncerta biļetes, jaunu foto kameru un tā tālāk - saraksts var būt tik ļoti garš :) 



Hangover CookBook

Leather look wallet


Gentleman's Hardware Shoe Shine Kit


Watch with Mock Exposed Cogs Detail



Men's T-shirt With Goddess Oil Print



GUN CYLINDER PEN HOLDER





KIEHL`S ULTIMATE MAN BODY SCRUB SOAP-ON-A-ROPE


45 COLT NICKEL BULLET CUFF LINKS






Post Comment
Arta teica...

aaaa, zeķes stilīgas!!! :D es arī visu vienmēr atstāju uz pēdējo brīdi, lai gan katru gadu nosolos tā vairs nedarīt, bet kaut kā nesanāk :) Un tad ir jākļust radošai, jo parasti jau tas budžets nav tāds, kā gribētos... :)

Ilona teica...

Man šodien laikam labi darbojās fantāzija, bet man galvā izveidojās vīrieša attēls, kuram visas šīs lietas pieder, un kā tas izskatās… Īpaši jautri ir iedomāties to T-kreklu, pulksteni un zeķes uzvilktas reizē - ļoti nopietns skats. Bet citādi.. sarakstiņš interesants un samērā vērtīgs :)

Elīna teica...

Man patīk tā pavārgrāmata, ideāla :)

Unknown teica...

Zeķes reāli smiekligas, bet džekiem tādas patīk :D

Unknown teica...

Fantāzija laba lieta... Bet, kad tu tā uzraxti, tad man ar sāk šķist smieklīgi ;)

Unknown teica...

Hungover domā? :)

Auto Post Signature