Top Social

[ Beauty ] Red passion

Hey, Superstars!

ENG: Today A quick update :) Yesterday was a nice day for me- I was taken to the concert that was on my wish list - Goran Bregovic! He was performing in concert hall Palladium & I was in 7th heaven when I saw him in person - so positive & full of energy. My favourite song was Bella Ciao - and I guess I don't need to explain why. Or I have? It is in italian- & I know all the lyrics :D 
After the concert it was impossible just to go home - so  we went to have a dinner/party. In a very elegant place- Grand palace Suit Lounge. I adore that place. In the end we closed the bar.. oh, it was quite hard to get up today at 9 o'clock. Had to go and check out our country side house before winter starts. :) So now I am in a couch, watching tv and resting as tomorrow I have a photo shoot in the morning. And as I see - today I love to talk a lot. Oh, almost forgot why I was sharing this post. :)
Yesterday I went for a burgundy/cobalt kind a smokey eye look. I wanted to do something bold. 
I tried to record a video - but almost at the end I run out of space.. so unprofessional. But I still will try to edit it cause I was in such a good mood- so it will be entertaining to watch it as I was singing and dancing while getting  ready.
By the way- Lindex is such an amazing shop- recently I've bought there a statement necklace and these earrings for such a good price. And I love them a lot. 
Was this short update? I guess no! Hope it wash't too long.
What do you think of the make-up look? DO You like it? 

LV: Šodien īss ieraksts :) Vakardien man bija ļoti jauka diena- es tiku aizvesta uz koncertu, kurš bija manā vēlmju sarakstā - Goran Bregovic! Viņš uzstājās Palladium koncertzālē un es biju 7tajās debesīs, kad ieraudzīju viņu dzīvē- tik pozitīvu un enerģisku. Mana mīļākā dziesma bija Bella Ciao - un šķiet, ka man nav jāsaka kapēc. Vai ir? Tā ir itāliski- un es tai zinu visus vārdus :D
Pēc koncerta bija neiespējami vienkārši doties mājās- tāpēc devāmies vakariņās/ballēties. Ļoti elegantā vietā  - Grand Palace Suit lounge. Dievinu to vietu. Beigās sanāca būt tiem, kas bāru aizver. Un šodien bija diezgan sarežģīti 9 no rīta piecelties, lai dotos uz laukiem pārbaudīt mājiņu pirms ziemas sākuma. :) Tagad esmu iekārtojusies dīvānā, skatos tv un atpūšos pirms rītdienas, jo rīt jāpastrādā foto sesijā. Un šķiet, ka šodien ļoti gribas pļāpāt . Ah, gandrīz aizmirsu, kapēc šo visu sāku rakstīt. :) Vakar veidoju burgundijas/ kobalta krāsās - dūmakaina tipa acis. Gribējās tādas izteiksmīgas acis. Centos arī nofilmēt video, bet gandrīz pie beigām man beidzās vieta... tik neprofesionāli. Bet es tik un tā centīšos sastiķēt kopā video, jo šķiet tas varētu būt ļoti izkalidējošs- biju tik labā noskaņojumā, ka kamēr pucējos uzdziedāju un uzdejoju. 
Starpcitu - Lindex ir vienreizējs veikals- nesen esmu iegādājusies ārkārtīgi skaistu kakla rotu un šos auskarus par superīgām cenām. Ļoti patīk šīs lietiņas.
Vai šis skaitās īsi? Šķiet, ka nē! Ceru, ka nebija par garu. 
Kā Jums make-up? Vai patīk?










ENG: Tomorrow Latvia is celebrating- " The Latvian Independence day". 
 So it is a day off. :)  just after a bit of work. I wish everyone a very nice beginning of the week and congratulation to all Latvians! Lots of love! 
LV: Rītdien Latvijai ir svinības- " Latviešu neatkarības diena". Tā kā mums ir  brīvdiena. :) Man tik nedaudz jāpastrādā. Novēlu visiem jauku nedēļas sākumu un apsveicu visus Latviešus! Daudz mīlestības! 
Post Comment
Laura teica...

Ļoti skaista esi! :) un tie lokainie mati, mm :)

Unknown teica...

Beautiful makeup!

Velvet mimosa teica...

Vaaii, cik skaisti! Priecīgus svētkus!

Unknown teica...

paldies, :) lokainos matus vēl pagaidām atļaujos reti, dikti sausi man matiņi un arī vēl par īsiem skaistām lokām :)

Unknown teica...

Thank you :) I like this one a lot.

Unknown teica...

Paldies, paldies ;) Visiem visiem priecīgus ;)

Bubio teica...

Ļoti skaists make-up, jau par Instagram bildi priecājos. :)

Unknown teica...

Paldies... tapa gan viņš jautrā veidā ;) ceru, ka video sanāks kkā sameistarot ;)

Unknown teica...

Acis ir bomba! :)

Unknown teica...

super :) Kā reiz tādu efektu dikti gribējās :))

Auto Post Signature