Top Social

[ Beauty ] - Baltic Beauty 2013

Hello, Bumblebees :) 

ENG: What's up? How are you? All weekend I was working- so no days off for me, but I have to say that I kind of liked my working weekend a lot- Why? I will tell you more in my next post & I will show you pictures as well. But today about one special day that happened on the very first day of this month. On the 1st of november I took a part in 9th international stage  make-up competition..  It was hard... don't know why.. but this was the hardest of all times. My hands were shaking, I was overthinking what to put or not to put.. oh well 3rd place was still mine. Ofcourse I always want to be the first, but this time I did set up myself.. but these '"fails" tends to push my self harder cause I have something to go for... But I have to say I really loved the make-up I did with all the flaws .. It had to be brighter and the liner lines has to be all around my make-up .. but as I told... my hands was shaking so bad- if I would tried to do it- I am 110% sure that I could ruin it all. 
Ok, I did some photos of all the nice presents I got- but my camera did a pretty bad joke.. All the pictures was in stripes..  But I did got nice present from Keune, Malu Wilz & Dzintars. All of them were really nice- some of them already are my favourites.. And I guess I will create a special post dedicated to presents .. But for now - I leave you with pictures - serious and less serious! Enjoy
Have a perfect monday!

LV: Kas jauns? Kā klājas? Visu nedēļas nogali es strādāju- nekādu brīvdienu man, bet man jāsaka, ka šī darba pilnā nogale man tīri labi patika. Kapēc? To es jums pastāstīšu un parādīšu nākamajā ierakstā. Bet šodien par vienu īpašu dienu, kas norisinājās pašā pirmajā novembra dienā. 1. novembrī es piedalījos 9 starptautiskājā stage make-up konkursā. Baltic Beauty izstādes ietvaros. Bija grūti, pat nezinu kapēc, bet šī bija grūtākā no visām reizēm. Rokas trīcēja, galvā šaudījās domas, ko likt, ko nelikt... bet 3 šā vieta tika iegūta. Vienmēr jau piedaloties gribas būt pirmajam, bet šoreiz iegāzu pati sevi. Kaut arī šīs neveiksmes palīdz tiekties un darboties vairāk, jo ir vēl uz ko tiekties.  Man ļoti patika darbs ko izveidoju ar visām kļūdiņām, ko pieļāvu.  Vaidzēja spilgtāk un ah šīs lainera līnijas- vaidzēja visam darbam apkārt.  Bet tā kā manas rokas traki trīcēja, ja būtu to darījusi viss būtu vēl sliktāk.  Ah, biju arī uzņēmusi bildes ar mierinājuma balvām :D Bet kamera pajokojās un visas bildes bija strīpās un nepārskatāmas. Balviņas bija no Keune, Malu Wizl, dzintars u.c.  Visas bija jaukas un dažas no tām jau bija un ir mani favorīt produkti.  Izveidošu jaunu ierakstiņu, kur jums par visu pastāstīšu, bet tagad - ļauju apskatīt bildes. Nopietnās un mazāk nopietnās! Ceru, ka patiks.
Lai ideāla pirmdiena!










Post Comment
SantaKudreņicka teica...

Man kā skatītājam likās, ka tu esi pilnīgi nosvērtā, mierīga un ne par ko neuztraucies. :) Tas nozīmē, ka labi tiec galā ar to, ka cilvēki to nemaz nepamana, cik ļoti tev viss iekšā trīc.
Apsveicu ar godalgotu vietu. :)

Auto Post Signature