Top Social

OUTFIT - [ Autumn calling ]

Hello, Lovelies :)

ENG: Today Outfit Post. Oh, I think I am not the only one who is freezing in these days and all I just want to do is to wear jeans, jumpers and warm coats with scarfs and gloves. It feels like winter is just around the corner. Today I was leaving house at about 8:30 & while I was scratching ice of my cars windows my hands froze. Wasn't nice at all.  How do you get along with this cold weather??  I am all the time checking web for some good vacation deals. To go somewhere warm! :) But while I am still here I thought I still can do last pictures while the leaves are green :) This year I am/ will try to wear more skirts and dresses even in the cold weather. I have to buy warm long socks and some cool tights :) Oh, this is just a bit off the topic but my hair is just awesome . I was using Biosilk - silk therapy for quite a long time and I was putting it in my hair 3 times a day. And now I am just using it after washing my hair and after straightening. They are straight and silky. Love this product ;) 

LV: Šodien nedaudz par stiliņu. Ah, es domāju, ka es nēesmu vienīgā, kura salst šajās dienās un vienīgais, ko vēlos vilkt ir džinsi un džemperi ar siltām jakām, šallēm un cimdiem. Sajūta, ka ziema ir tepat aiz stūra. Šorīt no mājas devos arā ap 8:30 un kamēr skrāpēju ledu no mašīnas stikliem man pārsala rokas. Jauki tas nebija it nemaz. Kā  jūs satiekat ar auksto laiku? Es visu laiku ieskatos internetā vai nav kāds labs atvaļinājuma piedāvājums, lai dotos kaut kur, kur ir silts. :) Bet, kamēr vēl esmu šeit, es nodomāju, ka jāuzbildē vēl pēdējās bildes, kamēr lapas vēl kokiem zaļas :) Šogad es centīšos valkāt vairāk svārkus un kleitas arī aukstajā laikā. Jāsapērk siltas garās zeķes un foršas zeķubikses :) 
Ah, šis ir nedaudz ārpus šī ieraksta tēmas, bet vēlējos padalīties, ka mani mati ir kļuvuši fantastiski. Es lietoju Biosilk - matu zīdu jau diezgan labu laiku - klāju to matos 3x dienā. Un tagad es to lietoju, tikai pēc mazgāšanas un matu iztaisnošanas. Izskatās un arī ir gludi un zīdaini maigi. Atkārtoti - dievinu šo produktu ;) 





Wearing/ Uzvilkusi: 
Dorothy Perkins - Coat/Mētelis, ACNE- Boots/zābaki, Lindex - Tights/zeķubikses, Zara- Skirt/svārki, Bershka- sweather/džemperis, Primark- neckalce/kaklarota



Post Comment
Ilona teica...

Ļoti patīk krāsu salikums! Zeķbikšu krāsa šajā sezonā arī mani ļoti vilina, bet tās salikums ar dzeltenīgo sinepju toni liek murrāt! :D

Unknown teica...

Jā šie dziļi bordīgie, sarkanie asins toņi šogad ir īpaši aktuāli, gan lūpukrāsās, gan apģērbos. :)
Es ar priecājos, cik pateicīgi šīs pretkrāsas savā starpā draudzējas.

Santa teica...

Skaisti un koši kā vienmēr :) Ļoti iepatikās džemperis!

Unknown teica...

Paldies, paldies :) džemperīts, gan no pasenas kolekcijas :...

Auto Post Signature