Top Social

STYLE [ Classic and green ]

Hi, Angels! 
ENG: I hope you all are well! Today I am showing you my recent look. I wore this on Tuesday when I went to school. I adore my new green Zara pants. They look fantastic and the colour is just perfect. I am starting to think that I need to get these as well in dark blue. 
So I paired them with flower printed blouse as well from Zara but old, and metallic jacket- as well from Zara...  as for a long long time my AdR for H&M crocodile necklace and bracelet was resting in jewellery boxes I took them for a walk. I would be so happy if I could dress up like this every day, but with all my make-up bags in heels I would kill my self in hours...  So days like this are kind a celebration.  What do you think?  :) 
LV: Ceru, ka visiem viss ir labi! Šodien atrādu jums manu neseno apģērba komplektāciju. Otrdien šādi devos uz skolu. Es dievinu savas jaunas zaļās Zara bikses. Izskatās vienkārši fantastiski un krāsa ar ir pasakaina. Sāku apsvērt domu, ka jāiegādājas šādas arī tumši zilā krāsā.
Sakombinēju ar Zara blūzīti, kuru rotā ziedu motīvi, un metālisku žaketīti ar no Zara abas iegādātas pasen. tā kā ļoti ilgu laiku  AdR ( H&M kolekcijai) krokodilīšu kaklarota un rokassprādze atpūtās rotaslietu kastītēs, bija laiks izvest viņus pastaigā. Es būtu tik priecīga, ja varētu šādi ģērbties katru dienu, bet ar manām make-up somām austpapēžu kurpēs es sevi būšu nomocījusi jau pēc dažām stundām... Tā kā šādas dienas man ir kā svētki. Ko jūs par visu sakat? :)






Heels/ Augstpapēžu kurpes - Call it Spring ( from London/ No Londonas )

Post Comment
Bubio teica...

Ah, tik skaista! :)

Unknown teica...

Paldies, :) samulsināji :)

Auto Post Signature