Top Social

BEAUTY - [ Brush collection ]

Hei, Bimbas ;) 

ENG:Today about my brushes ;) finally :D 
LV:Šodien par manām otām ;) beidzot :D 



ENG:So in Total I have 55 brushes but 2 of them always stays in my purse and those two use only on myself.
LV:Tātad kopumā man 55 otiņas, bet 2 no tām vienmēr paliek manā somiņā un tās divas lietoju tikai es pati uz sevis.


ENG: Lets Begin- with my small synthetic brushes- used for eyeliners, concealers, lipsticks, glosses and shadows too. They are always way more softer then natural brushes. for concealer my favourite is Royal & Langnicklel silk pro C211 brush
LV: Sāksim ar manām mazajām sintētiskajām otām- izmantoju laineriem, konsīleriem, lūpukrāsām, spīdumiem, un arī ēnām. Sintētiskās vienmēr ir daudz mīkstākas par naturālo saru otām.  mīļākā konsīlera ota ir Royal & Langnickel  silk pro C211.


ENG: Then I have powder, blush & contouring brushes- I like as well soft ones, as well a bit harder ones. It depends on what I will or want to do. For applying powder I do Love MUFE Kabuki brush.
LV: Tad man ir pūderu, vaigu sārtumu un sejas korekcijas veikšanai domātas otas. Man patīk gan ļoti mīkstās, gan nedaudz stingrākas. Atkarīgs no tā ko vēlos panākt vai izdarīt. Pūdera uzklāsānai mana favorīte ir MUFE kabuki ota.



ENG:   Synthetik foundation, and blush brushes. Love stippling- as for applying foundation, bronzer, blush, highlighter.. blends everything perfectly. I Think stippling brush is a must have in everyones brush kit.  My favourite is from Bdellium tools 957
LV: Sintētiskās tonālā krema un vaigu sārtuma otas. Mīlu stippling otas- lai uzklātu tonalo kremu, broznerus, vaigu sārtumus, izgaismotājus... izpludina perfekti. Manuprāt, stippling ota ir obligāta ik viena otu kolekcijā. Mana favorīte ir no Bdellium tools 957


ENG:Eyeshadow brushes- different sizes for all applications. If I have to name a multipurpose size- then it would be the size that you can apply shadows on all lid & do a thin line along the lashline without problems. It would be MUFE 8s brush
LV: Acuēnu otiņas- dažāda izmēra visādiem gadījumiem. Ja man jāmin universāls izmērs, tad ar šo otu ir jāvar viegli uzklāt ēnas pa visu plakstiņu kā arī izveidot tievu līniju gar skropstām.  Tā būtu MUFE     8s ota


ENG: Blending brushes - different sizes & shapes. for the crease I love MUFE 16s & Sigma E45 
For smokey eyes I adore -bdellium tools 785 and Illamasqua blending brush.
LV: Pludināšanas otas- dažādi izmeri un formas. Iekritumam es esmu iemīlējusi MUFE 16s un Sigmas E45 otas un dūmakainajām acīm es dievinu izmantot - Bdellium tools 785 un Illamasqua blending brush.


ENG: few  brushes that are alone- Mufe liner brush- I don't kind a use for liner- I use it for small drawings , fun brush for cleaning face, eyebrow brush, and mascara wound. 
LV: dažas otiņas, kas ir pa vienai- Mufe lainer ota, kuru lainerim neizmantoju, bet gan lai zīmētu smalkas detaļas, vēdekļa ota, lai notīrītu lieko, uzacu ota un ezīts- jeb skropstu tušas birstīte.



ENG:And these two are with me all the time :) Front cover travel size brush I use for powder touch ups and Nouba blush brush I use for bronzers and blushes. 
LV: Un šīs divas ar mani ir visu laiku :) Front cover ceļojuma izmēra otiņa, ko izmantoju, lai piepu'derētos un NOUBA vaigu sārtuma otu izmantoju gan bronzerim, gan vagu sārtumam.


ENG:Kabuki- MY LOVE - Perfect for translucent powders :) 
LV: Kabuki- MANA MĪLA- perfekta birstošajiem pūderiem. 



Where can you look for brushes?/ Kur jūs varat meklēt otas?
Illamasqua - good
Sigma - have just one brush can't say about the brand anything
Crown Brushes -  good

ENG:Hope you liked this post, if you have any other questions about brushes, please leave a comment.
And for everyone -Happy September - may this month is wonderful. 
LV:Ceru, ka jums patika šis raksts un ja ir vēl kādi jautājumi par otām, lūdzu pievienojiet komentārā.
Un visiem - Priecīgu septembri- lai šis mēnesis ir burvīgs.

Post Comment
Unknown teica...

Sveika!

Man ļoti interesē, cik mīkstas un labas ir Bdellium otas? It īpaši tā viena, kas Tev pie stippling otām ielikta..

Un, vai LV ir pieejamas Nouba otas?

Unknown teica...

Sveika, BDellium otas minēju, jo tās ir ļoti labas otas- pagājušo gad londonā nopirku stippling un šodgad nopirku jau otro stippling tādu pašu- Jo labākas nēesmu redzējusi- man no viņiem ir diezgan daudzas kādas 5 vai vairāk otas. Tā kā viņas ir mīkstas un pieejamas gan ar professionālu kātu, gan ceļojuma izmēri.

Diemžēl NOUBA otas latvijā nav pieejamas. Tās man uzdāvināja kompānijas īpašniece, kad biju pie viņiem ciemos BERGAMO ( itālijā)

Unknown teica...

Skaidrs :)
Un, ja salīdzina Bdellium ar Real Techniques otām? Kuras mīkstākas?

Unknown teica...

Man šķiet RTech otas vispār nepatīk- kāti ir neparocīgi, un manuprāt arī izpildijums nav no labākajiem :( Es par Bdellium

Unknown teica...

Sigmas makeup otas tagad arī Latvijā! Altamisi interneta veikalā!
https://altamisi.com/Altamisi_new/Beauty/Sigma-makeup-brushes

Auto Post Signature