Top Social

BEAUTY - Behind the scenes

Hello, Gorgeous!

ENG: Today - I will show you pictures from a day when I was creating a homework for a school. 
Make-up turned out half as good as it should be, cause I forgot at home the most important bag with products I needed. But as photographer ( Jānis Luste )  was coming.. I had to get somehow out of the situation. So I took found some useful products in my make-up bag and  as well in Paulas ( my friends & models ) house we found some svarowski stones & shadows that was good to be used in this make-up. I have to say I quite like the result knowing how many products was left at home... :) I think that every make-up artist time to time needs to get in this kind of situations when you don't have everything you need, but the job has to be done. You start to think outside the box.
What do you think of the work?

LV:  Šodien, es parādīšu jums bildes no dienas, kad veidoju mājas darbu skolai. Make-up's izvērtās uz pusi ne tik labs, cik vaidzēja, JO es mājās aizmirsu pašu svarīgāko somu ar produktiem, kuri bija nepieciešami, lai šo grimu izveidotu. Bet tā kā fotogrāfs jau bija ceļā ( Jānis Luste) Man kaut kā šī situācija bija jāatisina. Atradu šādus tādus produktus, kas bija līdzīgi pēc krāsām savā somiņā un arī Paulas ( manas draudznes/ modeles) mājā atradām šādas tādas ēnas un akmeņus, kurus izmantojām šajā make-up. Es teikšu, ka ar rezultātu esmu diezgan apmierināta- zinot, cik daudz produktus atstāju mājās un ar kādu minimumu šis ir radīts. :) Manuprāt, katram vizāžistam ik pa laikam vajadzētu nonākt šādās situācijās, kad nav pa rokai visi kas nepieciešams, lai izveidotu darbu. Sāk domāt daudz radošāk. 
Ko jūs domājat par gala rezultātu? 











ENG: Wish you a fab day- with lots of smiles :) Kisses

LV: Novēlu jums vienreizēju dienu- ar daudz smaidiem :) Bučas


Post Comment
Bubio teica...

Abas tik skaistas, un tas kaķis-pantēra! Es droši vien pārstresotos tādā situācijā. :D Bet grims pat ļoti skaists iznācis, patīk. :)

Anonīms teica...

Domāju, ka vienalga sanācis neslikti! :)

Unknown teica...

Paldies :) Kaķene- tik skaista ;) tapēc ar ieliku bildi!

Unknown teica...

Man ar šķiet, ka galarezultāts nav zemē metams :)

Anonīms teica...

patīk rezultāts pat ļoti! bet prasās ar akvakrāsām tādas spilgtas tās acis. ideja pati par sevi laba :)

Unknown teica...

Spilgtas tās acis nebija domātas. Ielikšu sev instagram kontā treniņu variantu un gala rezutātu ;)

Anonīms teica...

Jà,redzeeju tev instagramà arî. Nu ne spilgtas,bet izteiksmigakas. Treninju variants ljoti patik :)

Unknown teica...

Nju paldies ;) Diemžēl ( tukšās galavs dēļ) svarīgāko nepaķēru, bet zinot cik un kas man bija līdz- es tiešām esmu priecīga par galarezultātu- Pavisam super būtu, ja būtu bijis līdzi viss . Nekas next time ;)

Auto Post Signature