Top Social

HEALTH [ Smoothie ]

ENG: Hi, sweeties! 
Today something new... other side of the beauty. It is not always just make-up products we use to look better, but as much make-up can do, as well sleeping, eating and taking care of your body helps you enhance your beauty throughout. 
So today  first of my recipies for smoothies! I love them and it is so simple to make them as well to serve them and they are not just tasty but as well very healthy! 

When your hair is Lank, your skin looks dull and you don't feel yourself, a restorative and delicious intake of vitamins is JUST what the doctor ordered! :)

LV: Hei, Saldumiņi!
Šodien kaut kas jauns... cita skaistuma puse. Ne vienmēr tie ir kosmētikas produkti, kuri ļauj mums izskatīties labāk, lai cik daudz kosmētika dara, arī miegs, ēdiens un rūpes par ķermeni palīdz izcelt skaistumu viscaur. 
Šodien pirmā no manām kokteiļu receptēm! Es viņus dievinu, tos ir tik viegli pagatavot un pasniegt, kā arī tie ir ne tikai garšīgi, bet arī ļoti veselīgi! 

Kad mati ir vāji, āda izskatās blāvi un nejūties īsti pats- atjaunojoša un garda vitamīnu kūre, ir tieši tas, ko ārsts ir parakstijis!


for 2 persons / Diviem cilvēkiem
* 1 mango
* 4 kiwi
* 350ml pineapple juice/ ananāsu sulas
* Few fresh mint leaves/ dažas svaigas pirparmētru lapas


ENG: Peel all the fruit, cut them, put in to food processor , pour over pineapple juice and add some mint leaves. Process until smooth. 
Pour into chilled glass and ENJOY! 

LV: Nomizojam augļus, sagriežam tos, saliekam blenderī, pārlejam ar ananāsu sulu, pievienojam piparmētru lapiņas. Smalcinam līdz vienmērīga masa.
Ielejam atdzesētā glāzē un IZBAUDAM! 





 ENG:  Do you like smoothies? Would you like to try this?
And I would really like to know - would you like that I do more recipes for smoothies? :)
by the way... shhhh ... I was a bartender for 5 years ;) 
Good luck 

LV: Tev garšo kokteiļi? Vai šo vēlētos pamēģināt?
Un man tiešām gribētos zināt - vai tev patiktu, ja parādītu vairāk kokteiļu receptes...
starpcitu... kušss... 5 gadus es biju bārmene ;) 
Lai veicas
Post Comment
Unknown teica...

Nopietni 5gadus, wow!
Man te viens jautajums ārpus koktēļu tēmas. Vēlos iegādāties sarakanu lūpukrāsu, kuras firmas Tu man varētu ieteikt? Kas nesausina lūpas, ir sulīgā sarkanā tonī :)

Roses teica...

Izskatās nu ļoti garšīgi un veselīgi :) Jā, es ļoti gribētu receptes vēl un vēl :)

Elīna teica...

Izskatās lieliski! Tā turpināt :)

Unknown teica...

es tev galvu liktu ķīlā par NOUBA mille baci nr 7 - arī viņa tev šo to var pateikt ;) http://www.youtube.com/watch?v=-5_1rGdP-uY

p.s. man patīk vēl Illamasqua - intense lipgloss sarkanie toņi- spilgti un noturīgi
Man sarkanās ir vairākas- bet sev izmantoju tikai NOUBU- jo viņa neizsmērējas, nesmērē zobus, neizplūst un turas uz urrā. Sausināt viņa noteikti nesausinās, bet viņa noteikti nemitrinās, kamēr atradīsies uz lūpām ...

Un jap... Bārs bija manas mājas :)

Unknown teica...

Ok, tad ar receptēm turpināšu ;)

Unknown teica...

Paldies, iesaku noteikti arī izmēģināt ;)

Auto Post Signature