Top Social

BEAUTY / London Shopping

eng: Hey, Superstars!
Ok, I told you everything about my trip to London, showed all pictures but I forgot to show you what I bought there! As I am working in the beauty field for quite a long time - I am not buying anymore stuff that I wouldn't use or I actually don't need. I like to try new innovations and new products but they have to be worth it! As my make-up kit already is so full that when I am working I have to carry  around more than just one case. 

So here they are - my purchases - there are I think only one thing I am disappointed in and it is LIP TAR - from Obsessive compulsive makeup www.occmakeup.com
I saw it already in previous years when I was in London but I couldn't force my self to buy one. This year after attending KABUKI http://www.kabukimagic.com show and hearing him speaking about LIP TARS I finally got that feeling that I have to try it! As well he told about some difficulties with it but he has found a solution to work around them.. And ofcourse 100% vegan and cruelty free played the role as well. Since I'm not eating meat. After this I got even two tones of Lip Tars for my boss as well. She wanted something new that can't be found in Latvia. And She wasn't happy about them too. :( 
Felt bad about it - cause they are not the cheapest lip glosses - 12 pounds, about 10,- LVL for a gloss that I can't use daily or on my clients is not worth it. But the rest that I got is so worth the money ! 
I am happy about that fact! 
SO this is what I bought!

lv: Hei, Superzvaigznes!
Esmu visu izstāstījusi par savu ceļojumu uz Londonu, parādījusi bildes, bet aizmirsu parādīt, ko tad iegādājos no skaistumlietām! Tā kā skaistuma sfērā darbojos jau vairākus gadus- nepērku vairs lietas tāpat vien, pirkšanas pēc. Man patīk izmēģināt visādus jaunumus, bet tiem ir jābūt tā vērtiem! Tā kā mans grima koferis ir jau tik pilns, ka uz darbu dodos ar vairākām somām. 
Tātad par maniem pirkumiem - ir gan viens par kuru esmu nedaudz vīlusies - LIP TAR no Obsessive compulsive makeup www.occmakeup.com
Es jau  iepriekšējosgadus  Londonā tos biju pamanījusi, bet nekādi nesaņēmos nopirkt. Šogad pēc KABUKI http://www.kabukimagic.com make-up demonstrācijas un viņa labajiem vārdiem par tiem, es saņēmos un nopirku.  Viņš teica, ka ir nelielas problēmas ar izplūšanu, bet to varot ar konsīleri novērst. Un protams 100% Vegāns un vardarbības brīvs- tīrs :D arī nospēlēja lomu. Kā zināms es neēdu gaļu. Un pēc šī paņēmu arī divus toņus savai priekšniecei. Viņa kā reiz vēlējās, ko tādu, ko Latvijā nav iespējams iegādāties. Un viņa arī nebija par viņiem sajūsmā, jo uz sausām lūpām izskatoties nevisai. :(
Jutos slikti par šo faktu, jo tie nav lētākie spīdumi - 12 mārciņas par vienu, apmēram 10,- ( izstādes cena), kur es nevarēšu ik reizi izmantot uz klientiem vai sev ikdienā - nav īsti to vērti. Bet toties vis pārējais, ko iegādājos bija ik santīma vērts ! ( oi drīz jau varēs teikt ik centa vērts :D ) 
Par šo faktu esmu priecīga!
Tātad - Lūk, ko Es iegādājos!

 * 12. Brushes - This is my passion - I have around 50 brushes and this number will only get bigger :D
Love Bedellium Tools - brushes - I had already 2 ( stippling and blending) Now I got 4 new ones :) and now I have 2 stippling from them :)
As well Crown brushes are good and Royal and Langnickel has fantastic brushes for nice prices!
 * Beauty Blender  ( Finally - and I absolutely LOVE IT)
 * lashes- haven't seen ones like these and I already used them in My body art exam- I hope soon will get the pictures :)
* Temporary eye tattoo -looked fabulous on girls who were selling - I though I want to try them- waiting for a free day when to plan a nice shooting :)
* MUD - Eyeshadow and lipgloss ( gift from MUD )
* OCC - LIP TAR :(  Trollop- color is fabulous, but I would be more happier if the consistence was better.
* BEN NYE - final sealant matt finish- Love this- I love MUFE mix & fist but this one is great too!
( the funniest it smells like toothpaste :D )
* Principality FX - adhesive ( this I need for my silicone appliances - as Halloween is just around the corner )

* 12 otas - tā ir mana vājība - man ir ap 50 otām un šis skaits noteikti kļūs tikai lielāks :D
Dievinu Bedellium tools otas- man jau 2 bija ( stippling un pludināšanai) Tagad tiku vēl pie 4 jaunām :)
Tagad man jau ir 2vas vienādas stippling otas. Tāpat arī Crown brushes ir labs piedāvājums un Royal and Langnickel ir vienreizējs otu piedāvājums par labām cenām.
* Beauty Blender- ( Beidzot nopirku un vienkārši mīlu- super super super )
* Mākslīgās skropstas - nebiju šādu dizainu redzējusi un esmu jau izmantojusi savai Body art ieskaitei - ceru, ka drīz tikšu pie bildēm :)
* Pagaidu acu tetovējums- tā verētu to tulkot? vienvārdsakot uzlīme ap acīm- izskatījās vienreizēji uz pārdevējām un es iedomājos, ka jāizmēģina - gaidu kādu brīvu dienu, kad varēs uzrīkot fotosesiju.
*MUD - acu ēna un lūpu spīdums ( dāvana no MUD) 
*OCC Lip Tar ( Trollop krāsa ir fantastiski skasta, bet priecātos par labāku konsistenci) 
*BEN NYE- matējošs grima nobeiguma sprejs- Dievinu - man ļoti patīk MUFE Mix & Fist, bet šis arī ir lielisks. ( smieklīgākais, ka smaržo pēc zobu pastas- par ko domā ražotāji? :D )
* Principality FX - līme (šo man vaig manām silikona detaļām- tā kā Halloween jau ir gandrīz aiz stūra)







Hope you liked this post &  would like to hear what do you think about my purchases, maybe you use as well something from this and you can share your thoughts with us :) Wish you a lovely working week ! See You soon! Kiss

Ceru, ka jums patika šis raksts un es vēlētos dzirdēt, ko Jūs domājat par maniem pirkuiem, varbūt lietojat, kaut ko no šī un varat padalīties ar savām domām. :) Novēlu jauku darba nedēļu! Tiekamies drīz! Buča

Post Comment
Anonīms teica...

Your style is very unique in comparison to other people I have read
stuff from. Thanks for posting when you've got the opportunity, Guess I'll just bookmark this page.

Auto Post Signature