Top Social

STENDERS Seaberry


Veselīgā superoga - smiltsērkšķis! 

Jaunā Stenders līnija ietver mazgāšanas un kopšanas līdzekļus.

  • Dušas eļļa - 9.90€
  • Skrubis - 13.40€
  • Ķermeņa krēms- 15.90€
  • Lūpu balzāms- 4.90€
  • Ziepes- 3.59€
  • Burbuļbumba- 1.84€ 
Tuvojoties uzņēmuma 15 gadu jubilejai, tika nolemts radīt ko īpašu.  Produktus, kas bagātināti ar dziļi kopjošo un atjaunojošo smiltsērkšķu eļļu, kā arī citām vērtīgām sastāvdaļām, kas atjaunos, mīkstinās un dziļi baros ādu, sniedzot maigas ādas sajūtu.
Te nu gan man jāsaka, ka smiltsērkšķa aromāts ir diezgan specifisks un nedomāju, ka ikkatrs par to ir sajūsmā, tapēc šī līnija būs noteikti piemērota tiem, kuri šo vērtīgo ogu labprāt lieto uzturā!
Skābenais aromāts saglabājas arī viscaur kolekcijas produktos, bet tas nemaina klasisko sastāvu un ja jums ir bijis kads cits Stenders produkts, tad ziniet- kvalitāte saglabājas, mainas tikai aromāts un vētīgās sastāvdaļas.
Lūpu balzāms ilgstoši mitrinās un baros lūpas.
Ziepju un burbuļbumbas sastāvā ir vitamīniem un antioksidantiem bagātais smiltsērkšķu ekstrakts. Profesionālu SPA procedūru ievesmots skrubis, kas dziļi attīrïs ādu.
Ķermeņa krēms, kas nomierinās, aizsargās un atjaunos nepieciešamo mitrumu, novēršot sausas ādas sajūtu. Kā arī šogad Stenders veikalos varēsiet atrast  izsmalcinātas dāvanas svētku mirkļiem. 
Ja veikals nav pa ceļam, tad izvēlies www.stenders-cosmetics.lv un uzbur svētku sajūtu sev ērtākā- online vidē.
Svētku īpašās kolekcijas dāvanu komplektu cenas sākot ar 7.90€ 
Izvēloties dāvanu, to iesaiņos skaistā dāvanu kastē vai maisiņā- īpaši radītā šiem svētkiem. 
Post Comment

Auto Post Signature